Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Yutma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Bursa Dil ve Konuşma Bozuklukları Merkezi
Eğitimi süresince Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji, KBB ve Plastik Cerrahi Bölümleri'nde ses konuşma ve yutma bozukluklarının tanılanması değerlendirilmesi ve tedavisi alanında uygulamalı klinik çalışmalar yapmıştır.
Özel eğitim alanında doktora eğitimine devam etmektedir.Evli ve bir erkek çocuk annesidir.
Introduction to PROMPT:Technique(2018) ve Bridging PROMPT Tecnique to Intervention (2019) eğitimlerini tamamlayarak PROMPT terapisti olmuştur.
İŞ TECRÜBESİ
Özel Bursa Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi (2015-2016)
Özel Gelişim Rehabilitasyon Merkezi (2016-2018)
Bursa Dil ve Konuşma Bozuklukları Merkezi (2018- devam ediyor )
tu...ç
Ezgi Hanım ile 2021 Eylül ayından beri birlikteyiz. Oğlum 4 yaşında ve 3-4 kelime ile başladık. Kısa sürede çok büyük gelişmeler yaşadık.Okulda iletişim konusunda gelişmemiz yokken birgün şarkılar söyledikleri video geldi okuldan. Ezgi hanıma gönderdim :) Bana bir anne olarak bu gururu yaşadığınız için tekrar teşekkür ederim. Okulda iletişim desteğiniz içinde... İyiki tanıdık sizi.Tüm emekleriniz için teşekkürler. Oğlum o kadar seviyor ki Ezgi ablasını, bitirebiliriz demesine rağmen bir anda ayrılmasın diye devam ediyoruz hala. Çünkü Ezgi Hanım oğlumun haftasonu ziyaret edip görmek istediği bir abla oldu bize. Herşey için tekrar teşekkür ederim Ezgi Hanım. Iyiki varsınız.
Uzm. Dkt. Ezgi Ayaz
Hayatınıza bir parça da olsa dokunabildiysem ne mutlu bana... Geldiğimiz nokta ortak çabamızın bir sonucu. Güzel sözleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
m ...y
Benim oğlumda bazı harfleri düzgün çıkaramama vardı. O kadar içimizi rahatlatarak ve kısa sürede sorunumuz çözüldü ki hemde oğlumun koşa koşa gittiği terapilerdi. İyi ki kendisiyle yolumuz kesişmiş herşey gayet profesyoneldi.. herşey için teşekkür ederiz bütün korkularımızı yok etti…
Uzm. Dkt. Ezgi Ayaz
Nazik görüşünüz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum.Sizin gibi bir aile ile çalışmak benim için büyük bir keyifti ve ben de iyi ki diyorum
d....m
Oğlum da konuşma geriliği vardı ezgi ayaz hanımın Sayfasını gördüm İyi ki de görmüşüm oğlumun beş seans sonrası konuşması Yaşıtlarını yakaladı daha sonra Ezgi hanımın Yapmış olduğu terapi oğluma çok iyi geldi devam ettik ve çok güzel sonuçlar elde ettik kendisine minnettarız
öm...i
Oğlum 5 yaşında kekelemelik vardı uzun harf tekrarı vardı konuşmada zorlanıyordu ama Ezgi hanım sayesinde hepsi düzeldi oğlumla olan ilgisi oldukça iyiydi hatta oğlumuz kendi gitmek istiyordu herkese gönül rahatligiyla tavsiye ederim Ezgi hanıma çok teşekkür ederiz
Kızımda arkitasyon ve kekemelik problemi vardı. 11 adet harfi çıkartamıyordu. Ezgi Hocam, 3 ay gibi kısa bir sürede bütün problemlerimizi çözdü. Çok iyi analiz yapan, hızlı ve işine oldukça hakim mükemmel bir öğretmendir. Kendisine çok teşekkür ederim.
ma...
Ezgi hanımı internetten buldum.
Oğlum 2 yaşındayken kekemelik başladı,
Ezgi hanım sadece telefonla bile o kadar destek oldu ki...
Mesleğini hakkıyla yapan, Önceliği gerçekten tedavi olan Ezgi Hanıma çok çok minnettarım,
Oğlum şükür çok iyi, eser kalmadı.
Ezgi Hanıma desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler,
gü...n
Oğlum 5,5 yaşında bazı harfleri hiç soyleyemiyordu .İnternetten araştırarak ulaştık Ezgi Hanima.Guleryuzlu ve ılımlı yaklaşımı oğlumun çok kısa sürede ona ısınması ve harfleri söyleyebilmek için olan gayreti bizi çok mutlu ediyor.Kisa sürede çok güzel ilerleme kaydettik ogretmedeki yoğun çabası için teşekkür ederiz Ezgi hanıma, oğlumun deyimiyle harf öğretmenimize. Ezgi hanımi Herkese tavsiye ederim.Ayrica bir çocuk konuşma bozukluğu yaşıyorsa çokta beklemeden bir uzmandan eğitim alınması gerektiğini de öğrenmiş olduk.
Ezgi Ayaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Ayaz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ezgi Ayaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Kekemelik Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Yutma Terapisi.
Ezgi Ayaz adresi nerede?Ezgi Ayaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mah. Akademi Cad. No.6 Suryapı Marka Rezidans, Nilüfer/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Ayaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Ayaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ezgi Ayaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Ayaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Ayaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Ayaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ezgi Ayaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.