Uzm. Psk. Ezgi Aydoğdu Sözen

Psikoloji

Ankara 1 adres

Uzm. Psk. Ezgi Aydoğdu Sözen
Çukurambar Mahallesi 1480 Sokak Besa Kule İş Merkezi, 06510 Çankaya/Ankara, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: en az 3 yaşındaki çocuklar
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ö
Konum: Uzm. Psk. Ezgi Aydoğdu Sözen Diğer

Ezgi hanım ile Aralık 2023 tarihinde bir arkadaşımın önerisi ile tanıştık. 3.5 yaşındaki oğlum için gittiğim de bu kadar mükemmel,ilgili,deneyimli ve güler yüzlü bir uzman ile karşılaşacağımı düşünmemiştim. Seansların dışında sürekli telefon ile irtibat kurduk. Ne zaman oğlum ile ilgili bir yardıma ihtiyacım olsa anında iletişime geçti. Oğlum çekingen bir yapiya sahip olmasına rağmen ezgi hanım onun diliyle kendisine yaklaşıp çok güzel bir bağ kurdu. Çok kibar,nazik ve işini severek yapan nadir insanlardan. İyi ki yolumuz kesişti ve iyi ki oğlum ve ben onun sayesinde güzel bir yola girdik. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

R
Konum: Uzm. Psk. Ezgi Aydoğdu Sözen Diğer

9 yaşındaki oğlumun öfke sorunu ve iletişim problemi vardı. Danışma sürecine başlayalı 2 aydan fazla oldu. Ve oğlumda ciddi anlamda değişimler yaşadım. Danışmanımızdan aldığım tavsiyelerde süreci aile danısman işbirliği içinde yürütüyoruz. Çok çok memnunum.

Z
Konum: Uzm. Psk. Ezgi Aydoğdu Sözen Diğer

6 yaşındaki oğlumun korku ve kaygısı ile başvurmuştuk. Ezgi hanımın her konuda bizi bilgilendirmesi ve yönlendirmesi sayesinde oğlum çok daha iyi durumda daha sosyal ve daha mutlu görüşleri ve tavsiyeleri bizim için son derece önemli guler yuzlu ve sicak tavirlariyla oglumda bizde cok seviyoruz ezgi ablamizi yapılan seanslar dışındada telefon ile her sorduğumuz soruyu yanıtsız bırakmıyor ve ilgileniyor.

Konum: Uzm. Psk. Ezgi Aydoğdu Sözen Diğer

Güvenilir, başarılı bir doktor. Açıklamaları, çözümleyici yönlendirmeleri, analizleri doğru ve kusursuz. İşini layıkıyla yapan bir insan. Benim çocuğum Ezgi hanımla seanslarindan sonra çok büyük değişimler ve farklılıklar gösterdi iyi anlamda. Herkesin hiç tereddüt etmeden güvenle görüşme sağlayabileceği terapi alabileceği bir kişi

Konum: Uzm. Psk. Ezgi Aydoğdu Sözen Diğer

Ezgi Hanıma 4,5 yaşındaki kızım için başvurmuştuk, bizi son derece ilgili ve güler yüzlü karşıladı. Randevu saatlerimizi ayarlamakta her zaman bize uygun vakitleri gözetti. Kızımın sosyal kaygısı ile ilgili yardım aldık, ilk 4-5 seanstan sonra kızımda gözle görülür son derece olumlu davranışlar gelişti, okulundan da olumlu geri dönüşler alıyoruz ve her şeyden önemlisi kızım Ezgi ablasını çok seviyor.