Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Profesyonel eğitimlerine Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergenlerle Bilişsel Davranışçı Terapi ile başlamıştır. 2020 yılında İstanbul Psikodrama Enstitüsünde başladığı Psikodrama Temel Aşama eğitimine devam etmektedir. Asena Yurtsever'den EMDR I. Düzey eğitimini alarak yetişkin danışanlar ile bireysel seanslarına başlamıştır. Lisans mezuniyetinden bu yana özel kurumlarda Okul Psikolojik Danışmanı olarak görev almasının yanı sıra, Psikolojik Danışman kimliğiyle çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarıyla psikolojik danışmanlık seanslarını yürütmektedir.
Eğitim
İstanbul Bilgi Üniversitesi - Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Yüksek Lisans Prog.
Jyväskylä Üniversitesi - ERASMUS+ Değişim Programı / Eğitim ve Psikoloji Fakültesi
Maltepe Üniversitesi - Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İngilizce)
Deneyimler
Özel Koşuyolu Fikir Dolu Anaokulu– İlkokulu / Anaokulu, ilkokul kademelerinde Okul Psikolojik Danışmanı
Özel Ataşehir Vatan Anaokulu- İlkokulu – Ortaokulu / Anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde Okul Psikolojik Danışmanı
Adnan Kahveci Ortaokulu (Staj) / Mesleki, kişisel ve eğitsel rehberlik alanında deneyim kazanma
Küçükyalı Kozmos Anaokulu (Staj) / 3-6 yaş arası çocukların Denver Gelişim Testi ve Metropolitan Okul Olgunluğu Testi ile gelişimlerini takip etme
Wise Akademi (Staj) / 4 - 14 yaş arası çocuklarla yapılan yaz atölyelerine eşlik etme
Adım Psikoloji Dil ve Konuşma Merkezi (Staj) / 12 hafta süregelen çocuk grup psikodramasını psikodramatist yardımcısı olarak deneyimleme - Öğrenme güçlüğü çeken çocuklarla birebir terapilere psikolog asistanı olarak devam etme ve çocuk-ergen ruh sağlığı alanında danışmanlık alan kimselerin danışmanlık süreçlerini takip etme
Seminerler
MOXO Dikkat Testi
EMDR Avrupa Akredite Eğitimi - EMDR Eğitmeni Asena Yurtsever
Çocuk - Ergen Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi - Prof. Dr. Nur Serap Özer
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi - Oyun Terapileri Derneği -Dr. Birgül Emiroğlu Bakay
İstanbul Psikodrama Enstitüsü - Temel Aşama Eğitim Grubu/ Yardımcı Terapistlik
Çocuk Resimleri Analizi - Eğitmen: Uzm. Psikolojik Danışman Neşe Cingisiz Kınacılar
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi - Eğitmen: Doç. Dr. Nilgün Canel
Maya Vakfı Çevrimiçi Öğretmen Eğitimi - Eğitimin İçeriği: Travma, Travmaya Duyarlılık, Özel Konular, Sınıf İçi Disiplin, Zorbalık, Öz düzenleme ve İyilik Hali Uygulamaları
Çocuk Testleri Eğitimi - Eğitmen: Uzm. Psk. Çağla Tuğba Selveroğlu
Gönüllülük Deneyimi
Psikoloji Ağı/Gönüllü Psikolojik Destek Projesi - Sosyoekonomik durumu psikolojik destek almak için elverişsiz olan, okulda PDRhizmetlerine erişim sağlayamayan çocuklara online olarak psikolojik destek sunulması.
Maya Vakfı - Okul Destek Grubu seanslarında haftada bir gün travmaya maruz kalmış çocukların güvenli ilişkiler kurmalarına, okuldaki ilerlemelerine, ödevlerine ve iletişim becerilerine yardımcı olma
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) - TEGV Anadolu Yaz Gönüllüsü Projesi: 2017 Temmuz Kahramanmaraş Öğrenim Birimi Fen Eğlenerek Öğren Eğitim Programı
Eğitim
Maltepe Üniversitesi - Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İngilizce)
Deneyimler
Çocuk Testleri Eğitimi - Eğitmen: Uzm. Psk. Çağla Tuğba Selveroğlu
Gönüllülük Deneyimi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Ezgi Bekil Pekin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ezgi Bekil Pekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Bekil Pekin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Ezgi Bekil Pekin adresi nerede?Ezgi Bekil Pekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Bekil Pekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Bekil Pekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ezgi Bekil Pekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Bekil Pekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Bekil Pekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ezgi Bekil Pekin hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Bekil Pekin, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ezgi Bekil Pekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar