Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Klinik
Cemal Gürsel Caddesi No 512 kat 1 daire 1, bostanlı mahallesi, İzmir
Klinik
g....ç
3 buçuk yaş çocuğum için kendisine ulaşmıştım. Sesleri çıkarmada sorun yaşıyorduk. Kasları çok gergindi hemen çözülemeyeceğini biliyordum. Henüz 6 ders aldık. Her ders bitiminde farklı sesleri çıkarmaya başladı. Gözle görülür değişimler yaşıyoruz her ders sonrası. Açıkçası bu kadar çabuk açılmasını beklemiyordum. Bu da Berfin Hanımın mesleki başarısı elbette. Kızımın dünyasına girdi ve odada beni istemiyor. Bu demek oluyor ki annesine bile açmadığı dünyasını Berfin Hanıma açtı. Çocuklara yaklaşımı muazzam. Aileden biri gibi. Biz çok memnunuz gönülden tavsiye ederim. Akademik kariyerine devam etmesi sürekli eğitim alıp kendini geliştirmesi de takdire şayan
ş....
Ezgi Hanım'dan gayet memnunuz. Yıllardır gittiğimiz özel eğitim kurumunda kendisiyle tanıştık ve 5 aydır devam ediyoruz. Çocuğum söyleyemediği sözleri söylemeye başladı. Mesela k harfini söyleyemediyse k harfini söylemeye başladı. Ezgi Hanım'ın uzmanlık olarak ilgilenmesinden, bir sorun olduğunda ben yardımcı olurum demesinden ve kızım el kasları kuvvetli olmadığın için ödev fazla yapmıyor fazla ödev vermemesinden memnunuz.
g....
Ezgi Hanım'dan ve terapilerinden çok memnunuz. Kendisi iyi birisi. Çocuğum konuşmuyordu, bayağı açıldı. Farklı bir uzmandan ders alıyorduk o gidince kendisi derslerimize girdi. ilgisi, alakası çok iyi. 3-4 ay danışmanlık hizmeti aldık. Çocuğum konuşmalarını daha düzeltiyor. Öncesinde anlaşılmıyordu şimdi daha düzgün konuşuyor daha verimli oluyor.
ş....
Hocalarımız sağ olsun, hepsi çok iyi insanlar. Bizleri çok iyi karşılayıp, çocuklarımıza iyi davranıyorlar. Hocalarımızdan Allah razı olsun. Ezgi Hanım'la çocuğum için grup derslerine gidiyoruz. 2-3 aydır devam ediyoruz. Çocuğuma gelişim geriliği olduğu için dilde ve konuşmasında sıkıntımız var hocamızla bayağıdır derslerine devam ediyoruz. Çığlığımız çok fazla vardı yavaş yavaş atlatmaya başladık. Kendisinin yaklaşımı çok iyi oldu.
y....a
Berfin hocamla babam inme geçirdikten sonra tanıştık. Babam, inme geçirdikten sonra uzun bir süre hastanede kaldı ve konuşamıyordu. Bu süreçte Berfin hoca ile tanıştık. Kendisi ile çalışmaya başlayalı birkaç ay oldu, ilk gitmeye başladığımızda neredeyse hiç konuşamayan babam eskisi gibi olmasa da tekrar konuşmaya, kendisini ifade etmeye başladı. İlk başta çok karamsardık ama kendisi olumlu tavrı ile bizi de sürece dahil etti. Çalışmalarımız devam ediyor, iyi ki tanışmışız. Babamın konuştuğunu tekrar duyduğuma bu kadar sevinebileceğimi hiç düşünmemiştim. Çok teşekkürler hocam
Çocuğumun bazı harfleri çıkarmakta yaşadığı problemden dolayı seans aldık. 2 ayda tüm harfleri rahatça çıkardık. Çok memnun kaldık. Hocamin Gülen yüzü ilgisi mükemmel iyiki sizi tanımışız.
v.....
Kızım pandemide hep evdeydi, sürekli tablette vakit geçirerek büyüdü ve beş yaşında olmasına rağmen sadece ta ve da ile konuşuyordu. Sonunda RAM raporu çıkarttık ve özellikle bir dil ve konuşma terapisti olan rehabilitasyon merkezi aramaya başladık. Sonunda Berfin hocamla tanıştık. Daha ilk aydan kızımda o kadar fark etti ki. Şu anda üç kelimeli cümleler kuruyor ve kendisini ifade ediyor. Keşke herkes Berfin hoca gibi emek verse. Hakkı ödenmez. Çok teşekkürler hocam.
ne...o
Ezgi hocamla ses tellerimdeki nodül için görüştük çok faydasını gördüm tşk ederim ilgi ve alakası süperdi bilmediğim çok şey öğretti
Berfin hocamla kızımın dil problemi için çalışmaya başladık. Samimi yaklaşımı ve problemi bize açıklaması bizi rahatlattı. Kızımdaki ilerleme beni ve eşimi çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim, iyi ki tanışmışız.
Ezgi Berfin Gökalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Berfin Gökalp, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ezgi Berfin Gökalp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu.
Ezgi Berfin Gökalp adresi nerede?Ezgi Berfin Gökalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemal Gürsel Caddesi No 512 kat 1 daire 1, bostanlı mahallesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Berfin Gökalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Berfin Gökalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Berfin Gökalp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Berfin Gökalp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Ezgi Berfin Gökalp hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Berfin Gökalp ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Berfin Gökalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Berfin Gökalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Berfin Gökalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Berfin Gökalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ezgi Berfin Gökalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Berfin Gökalp hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Berfin Gökalp tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.