Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi No:4-A, Bayrampaşa, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Randevu +35 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Koruyucusu

Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

25 Aralık 1988 tarihinde İzmir'de doğdum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Bornova'da tamamladıktan sonra, 2006 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandım. 5 yıllık Yüksek Lisans eğitimimi bitirdikten sonra 2012 yılında Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavını (DUS) kazanarak İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalında eğitim görmeye hak kazandım. Uzmanlık eğitimim boyunca Ortodonti alanında birçok eğitime katıldım, yurtiçi ve uluslararası kongrelerde sözlü ve yazılı sunumlar yaptım. 2016 yılında "Gömülü Maksiller Kaninlerin Pozisyonlarının ve Komşu Yapılarla Olan İlişkilerinin Konik Işınlı Bilgisayarlı Tomografi ile İncelenmesi" başlıklı tez çalışmam ile uzmanlık eğitimimi tamamladım. Çalışma hayatıma İstanbul'da devam ederek, 2016-2017 yılları arasında Özel Mecidiyeköy Hospitadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Ortodonti Uzmanı olarak çalıştım.

2017 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine Öğretim Görevlisi olarak kabul edildim. 2017-2019 yılları arasında "Ortodonti I ve Ortodonti Uygulama" derslerine girdim. İleri düzey birçok klinik vakada multidisipliner çalışma fırsatı buldum. 2019 yılında, Özel Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni kurdum ve çalışma hayatıma kendi kliniğimde devam etmekteyim. Halen uzmanlığım ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmekteyim. Özel ilgi alanlarımın başında şeffaf plaklarla telsiz ortodonti olarak bilinen İnvisalign tedavisi, çene bozuklukları, erişkin ortodontisi, dudak damak yarıkları ve büyüme döneminde ortodontik tedaviler yer almaktadır.

Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), Türk Ortodonti Derneği (TOD), Türk Aligner Derneği (TAD), Avrupa Ortodonti Derneği (EOS), Amerikan Ortodonti Derneği (AAO) ve Dünya Ortodontistler Derneği (WFO) üyesiyim.

Röportaj

Konum: Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Invisalign Tedavisi

Çocuklarımın ortodonti tedavisi için yaptığım araştırmalar sırasında yapılan yorumları okuduktan sonra Ezgi Hanımdan randevu aldık. Bize tedavi sürecini oldukça detaylı bir şekilde anlattı kendisi. Oğlum için tel yada invisaling tedavisi olabileceğini hangisini tercih edersek uygulama yapabileceğini,iki tedavi arasında fiyat farkı olduğu için yönlendirme yapamayacağını kararı bize bıraktığını ifade etti. Oğlum yurtta kaldığı ve daha rahat olacağını düşündüğümüz için invisaling kararı verdik iyi ki de bu kararı vermişiz gömülü olan köpek dişi sorunsuz bir şekilde olması gereken yere indi, alt çenede eksik olan iki dişi için implant yapılmak üzere boşluklar açıldı tedavisi bitmek üzere.
Kızımın yolu daha uzun ama Ezgi Hanım ve ekibine güvenimiz sonsuz. Kızımız için aldığımız ilk paketi ilgisi ve yaptığı planlamalar sonucunda dolu dolu kullanmamızı sağladı. Hem maddi hem manevi anlamda bizi yormadılar,bu dönemde işini bu kadar iyi yapan insanlarla karşılaşmak bizim için büyük şans oldu.

U
Konum: Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

“Dr. Ezgi Çakır ile devam eden ortodonti tedavimden çok memnunum. İlk randevudan itibaren Hocamın yaklaşımı oldukça profesyoneldi ve tedavi süreci hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Her randevumda tedavinin ilerleyişini yakından takip ediyor ve gerekli tüm kontrolleri özenle yapıyor. Kliniğin konumu merkezi ve ulaşım açısından çok rahat. Randevularımı planlamak da oldukça kolay; bekleme süreleri makul ve iletişim konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Şu ana kadar tedaviden elde edilen sonuçlar beklentilerim doğrultusunda ilerliyor. :)’’

Konum: Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi

Öncelikle ezgi hanim çok ilgili bir bir doktor. Dış teli tedavisine başlamadan önce tanıdıklar aracılığı ile ilk görüşmeme gitmiştim. İşini hakkıyla yaptığını söyleyebilirim. Özellikle benim sürecimin başında imkansız gibi duran bir tedaviye başlamıştık. Ama bu süreçte beni etkileyen samimiyetinin yanında hayal satmamasıydı. İhtimallerin olumlu ve olumsuz tarafını direk söylemesi önemliydi. İki yıldır tedavi sureci devam ediyor. İyi bir doktor olması ve bunu sıcakkalılıkla süslemesi onu her zaman ileri taşıyacaktır. Tavsiye ederim. Şiddetle

Konum: Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi

Başka klinikte dental asistan olarak çalışıyor olmama rağmen 3 diş hekimi tanıdığımın tavsiyesi üzerine Ezgi hocayla tanıştım. Birçok ortodontistin ameliyat ya da çene genişletme apareyi önerdiler. Ezgi hocam tel tedavi sürecimdeki lastiklerle tedavimi çok güzel bir şekilde bitirdi. Herkese tavsiye ediyorum

Konum: Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Merhaba! Yaklaşık bir buçuk yıl tel tedavisi gördüm. Hem ezgi hanımdan hemde diğer çalışanlarından çok memnun kaldım, gayet güler yüzlü insanlar. Herkese tavsiye ederim

Konum: Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Invisalign Tedavisi

After a thorough two-month search and consultations with several renowned orthodontists, I chose Dr. Ezgi for my orthodontic treatment. From the beginning, she took me seriously and provided a detailed explanation of the different treatment plans, helping me decide on the best option. She dedicated time to me even before I committed, demonstrating that her practice prioritizes client satisfaction over profit. Dr. Ezgi is serious, dedicated, supportive, and client-focused, which significantly influenced my decision.

After choosing Invisalign, she took the time to design the perfect outcome. Throughout our one-year Invisalign journey, she was attentive to every progress and critical of my health. I am very happy with the results she helped me achieve. Dr. Ezgi made several adjustments even after the treatment was nearly complete to ensure it met her high standards, even though I thought it was already good. Her drive for perfection truly makes her the best at what she does.

Konum: Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Dr. Ezgi hanım çok ilgili bir ortodontist. Her konuda sizin sormanıza bile gerek kalmadan sizi aydınlatıp içinizi rahatlatıyor. Şeffaf plak sürecine başlamadan önce çok araştırdım bazen başlayıp başlamama arasında gidip geldim ta ki Ezgi hocamla görüşene kadar. Şimdi Ezgi hocam sayesinde iyi ki diyorum. Ortodonti konusunda kesinlikle tavsiye ederim kendisini.

Konum: Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Invisalign Tedavisi

Şeffaf diş plakları kullanıyorum tedavi sürecim beklediğimden cok daha konforlu geçti.Ezgi doktor çok ilgili ve güler yüzlü her asamayla kendisi ilgileniyor.

Doktoruma 2021 Nisan ayında ulaştım. Uzun yıllardır çarpık olan dişlerim için tedavi yolu arıyordum. Tedavime Ezgi Hocam ile devam etmek istedim. Kliniğin ulaşılabilir ve temiz olması, Ezgi Hanım'ın samimiyeti ve profesyonelliği bu kararı vermemdeki başlıca etmenler. Tedaviye başladığımda 30 yaşındaydım ve geç kaldığımı düşünüyordum, yanılmışım. İlk basta 35 plakla başlayan tedavi sürecinde önce dolgu ve temizlikler yapıldı, çürüklere vs. tedavi uygulandı ve süreç başladı. Toplamda 2,5 yıl süren tedavi (hiç gözünüz korkmasın) hemen geçti. Zaten plaklara öyle bir alışıyorsunuz ki sonrasında arıyorsunuz çok. Süreç 2 yılda bitmişti esasen, diğer aylar kusursuz görünümü yakalamak içindi. Gülmekten çekindiğim için sert ve somurtuk bir ifadem vardı önceleri. Şimdi farklı biri oldum. Kaybolan neşem yerine geldi. Ezgi Hanımı, bütün içtenliğimle tavsiye ederim. 30 yıldır ilk defa diş taşı temizleme işini bu kadar ağrısız ve konforlu yapan hekimlere denk geldim.

T
Konum: Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi

Merhaba. Benim dişlerimde olan çarpışıklıkların yanı sıra eksik diş nedeniyle süt dişim vardı ve artık sallanıyordu. Birçok diş hekimi ziyaret etmem sonucu tam ümidimi yitirirken Ezgi Hanıma muayene oldum ve çok başarılı ve bana ihtiyacım olan güveni sonuna kadar verdi. Benim oluşan endişelerim ve takıntılarımı büyük sakinlik ve rahatlıkla karşıladı ve beni de daima rahatlattı :) Gülmek benim için çok büyük bir sorunken onun sayesinde özgüvenle gülebileceğim günlere geldim. Ezgi Hanıma hissettirdiği ilgisi, güler yüzü, sıcak kanlılığı, güveni, vadettiği şeyleri gerçekleştirme çabası, herhangi bir sorunda sağladığı iletişim kolaylığı için kendisini gönülden tavsiye ediyorum :)