Aprakside Konuşma Terapisi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Tümünü gösterHizmetler
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Dkt. Ezgi Çelik Kılıç
DKT. Ezgi ÇELİK, eğitim ve mesleki hayatı boyunca çeşitli kongre, seminer ve terapi eğitimlere katılmıştır.
Bunlar;
• 2018 – Eskişehir Üniversitesi, “II. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi” Katılım Belgesi.
• 2019 – Harmonia Academy / Prodigies Music Curriculum Trainer Certificate.
• 2019 – İstinye Üniversitesi, Prof. Dr. Melih BULU “Erken Çocuklukta İki Dillilik” Katılım Belgesi.
• 2019 - MSC Medikal/ İstinye Üniversitesi, İbrahim İlker ARSLAN, Engin BALIM, Doç Dr. Müge Müzeyyen ÇİYİLTEPE “A’dan Z’ye Konuşma Valfleri” Sertifikası.
• 2020 - Northern Speech Services, MBSImP/ Modified Barium Swallow Impairtment Profile Certificate.
• 2020 - Hacettepe Üniversitesi, Prof. Dr. Esra ÖZCEBE/Doç. Dr. Maviş E. KULAK KAYIKCI “II. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi”.
• 2021 – ISTANBUL BUSINESS INSTITUTE, “Play Therapy” Sertifikası.
• 2021 - ISTANBUL BUSINESS INSTITUTE / “Stres İle Başa Çıkma Yolları” Sertifikası.
• 2021 - DİLGEM/ Ankara Gelişim ve Tarama Envanteri, (AGTE) Sertifikası.
• 2021 - Detay Yayıncılık/ Türkçe Erken Dil Gelişim Testi ( TEDİL- (TELD-3)) Sertifikası.
• 2021 - Detay Yayıncılık/ Türkçe Okul Çağı Dil Gelişimi Testi (TODİL) Sertifikası.
• 2021 – DİLGEM / Dr. Kay TOOMEY/ SOS Approach to Feeding The Parent / Caregiver Workshop.
• 2021 – DİLGEM / Prof. Dr. Mark Onslow/ Introduction to LIDCOMBE Program.
• 2021 – GİLLİAM Otistik Bozukluk Değerlendirme Ölçeği – 2 (GOBDÖ-2).
• 2021 – KIZILBOĞA / ÇOCUKLARLA KEKEMELİK TERAPİSİ DANIŞMANLIK- DEĞERLENDİRME- TERAPİ.
• 2021 – DIR FLOORTİME 101 : BAŞLANGIÇ DÜZEYİ EĞİTİMİ.
• 2022 - ETEÇOM-2 (Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı), Prof.Dr.İbrahim H. DİKEN
• 2022 - Introduction to PROMPT: Technique, PROMPT Instructor Uzm.Dkt.Nida Şanlı
y...
Oğlumda artikülasyon konuşma bozukluğu var. özel eğitim rehabilitasyonunda çalışan dil terapisti Ezgi Çelik Kılıç Hoca'mıza arkadaş önerisiyle başladık. Oğlum Ezgi Hoca'mızı çok sevdi dil eğitimi derslerine severek katılım sağlıyor. Çocuklarla iletişim kuvvetli duyarlı ilgili bir öğretmen. Biz çok memnunuz Ezgi Hanım'dan. İyi ki tanımışız yollarımız kesişmiş.
a...
Kızımda konuşma bozukluğu vardı. Çıkaramadığı harf sayısı oldukça fazlaydı. Ezgi Hanım ile tanıştık ve çıkaramadığı harfleri artık çıkarabiliyor. Ezgi Hanım, ilgili ve disiplinli biri. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
m...
Ezgi hanımdan 7 ay gibi bir süre oldu ders alalı kendisi gerek eğitimci olarak gerek karakter olarak mükemmel bir insandır. Benim kızıma büyük katkıları oldu. Kızım 3 kelime ile cümle kuramazken simdi akıcı konuşabiliyor ve en güzeli de dersine severek geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ezgi Hoca'dan memnun kaldım. İlk başladığımız da harflerde sıkıntı vardı. Şu an çok iyi durumda. Ezgi Hanım çok tatlı dilli güler yüzlü yeri geldiğinde de mütevazi. Çocuklara da güler yüzlü sevecen. Çocuğum da seve seve geliyor. Çok seviyoruz.
Çocuğum yarık damak doğmuştu kas problemi vardı. Bayağı yol kat etti 2-3 aydır devam ediyoruz. Etkisini gördük. Kızımı destekledi. Kızım 1. Sınıf kaynaştırmada. Kızım epilepsi hastası olduğu için unutabiliyor ama Ezgi Hanım tekrar edip destekliyor.
Kendisinden memnunum. Çok iyi bir insan, oğlum için gidiyorum. Kendi alanında çok iyi. Çocukları seviyor, oğlumda kendisini seviyor. Tavsiye ederim. Oğlumda etkisi oldu. 1 yıldır Ezgi Hanım'a gidiyorum. Oğlum ilerleme kaydettiyse sayesinde diyebilirim. Ezgi Hanım'ı çok seviyorum.
Ezgi Hanım'a 2-3 haftadır gidiyoruz. Memnunuz. Oğlum için dil konuşma sebebi ile başvurdum. Yeni başladık ama iyi bir hoca destekliyor. Evde de çalışma veriyor.
Dil terapisi dersi alıyoruz. İkizlerim var her ikisi de Ezgi Hanım'dan ders alıyor. İlk başta kızlarım da kelime vardı cümle kurma becerimiz yoktu. Şu an gayet iyiyiz. Bayağı toparladık. Gayet güzel süreç geçirdik. İlk başlarda zordu ama şuan gayet iyi. Şu anda kendilerini ifade edebiliyorlar.
Kızımın konuşmasında gerilik olduğu için önerdiler. Birkaç ay oldu. Eğitimi çok başarılı geçiyor ve konuşması ilerledi. Hala da devam ediyoruz. Ezgi Hanım çocuk ile ilgili alakalı. Başarısından dolayı da tebrik ederim. On numara bir insan. Tanı konusunda nerde eksiği varsa hemen belirleyebiliyor.
Kızım için gittik kızım dil geriliği sebebi ile gittim memnun kaldığımdan dolayı oğlumu götürdüm. Şu anda devam ediyoruz. Ezgi Hanım ödev takibini güzel yapıyor. Video paylaşıyor. Takiplerini seviyorum.
Ezgi Çelik Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Çelik Kılıç, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ezgi Çelik Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Ezgi Çelik Kılıç adresi nerede?Ezgi Çelik Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Çelik Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Çelik Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Çelik Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Çelik Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ezgi Çelik Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Çelik Kılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Çelik Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Çelik Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Çelik Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Çelik Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Ezgi Çelik Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Çelik Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Çelik Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri