Bağımlılık Terapisi
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Sistemik Psikoterapi
İlişki Terapisi
Polente Psikoloji
Lisans öğrenimi sırasında farklı gelişen çocuklara yönelik özel bir merkezde gönüllü olarak staj çalışmaları yapmıştır. Lisans stajlarını klinik alanında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gerçekleştirmiştir.
2012 yılında çalışmaya başladığı Türkiye Tenis Federasyonu'nda 11-18 yaş arası milli sporcularla çalışmış, sporcularla bireysel ve grup çalışmaları yürütmüştür. Aynı zamanda Türkiye Dans Sporları Federasyonu bünyesindeki milli dansçılarla, farklı dans türleriyle dansçının duygudurum ve kişilik özellikleri arasındaki ilişki üzerine incelemeler yapmıştır.
2013 - 2016 yılları arasında, psikolog ve müdür olarak çalıştığı iki ayrı okulda, çocukların psikolojik açıdan sağlıklı gelişimleri için gerekli önlemleri alma, çocuk ruh sağlığı konularında kurumda bulunan tüm personeli bilgilendirme, okul idaresi, aile eğitimi çalışmalarının planlanması ve uygulamasına aktif olarak katılarak, “Çocuklarda davranış bozuklukları, davranış problemleri, uyku problemleri, kardeş kıskançlığı (kaynak kullanım yetersizliği), kriz yönetimi, özgüvenli çocuk yetiştirmek, okula uyum adaptasyon süreci gibi konularda ailelere danışmanlık hizmeti vermiştir.
Eş zamanlı olarak çeşitli psikolojik danışmanlık merkezlerinde bireysel danışmanlık, çocuk danışmanlığı, evlilik ve çift terapisi yapmıştır. Çalışma alanını, evlilik problemleri, iletişim problemleri, boşanma, cinsel problemler, ilişki problemleri, boşanma ve çocuk, evlilik dışı ilişki, aile içi çatışmalar üzerine oluşturan Çakıroğlu, bireysel psikoterapi hizmetlerini de sürdürmektedir.
ea...ö
Erkek arkadaşımla yaşadığımız sorunlar sebebiyle psikolojik danışmanlık merkezine başvurduk.
Orada tesadüfen Ezgi Hanım'la seanslara başladık. Önce kendi iç yolculuklarımıza çıkardı bizi, sonra beraber bir yolda yürüyebilmeyi ve bu yolda birey kalabilmeyi öğretti. Erkek arkadaşımla bu terapiler sonucu evlendik. kendimizi ve birbirimizi üzüp incitmeden yaşayabilmeyi öğrendik Ezgi Hanım sayesinde.
Sorunlarımızla baş ederken birbirimizi yormamayı öğrendik.
Ezgi Hanım'a minnettarım. Sayesinde hem kendimi hem ilişkimi olumlu yönde değiştirebildim.
Ezgi Hanım sadece dinleyen bir psikolog değildir. fikir beyan eder, farklı açılardan olayları inceleme yollarını öğretir. Okul gibidir. İyi bir okul gibi...
mu....
Ezgi Hanım ile tanıştığıma çok memnun oldum. Kendisi ile gerçekleştirdiğim seansların benim bakış açımın daha genişlemesine sebep oldu. Gözlemleri, yorumları ve tavsiyeleri hem benim hem de ilişkim için çok faydalı oldu. Ayrıca işini çok disiplinli ve profesyonel yapmaktadır. Ezgi Hanım'ı sizlere tavsiye ederim.
d....m
Ezgi Gizem Hanım'ı internet üzerinden,bu siteden buldum ve kendisini tanıdım.Başladıktan sonra kendisiyle görüşmeye çok olumlu sonuçlar kaydettiğime ve seansların verimli geçtiğine inanıyorum . Çok memnunum kendisinden özellikle devam da etmeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim . Çok ilgili çok alakalı tüm beklentilerimi bu anlamda karşılıyor .
ay....
Hayatın karşımıza çıkardığı olaylara sağlıklı kararlarla yaklaşamadığımız, mantık ve hissiyat arasında çıkmaza girdiğimiz olmuştur. Hele bu olayları yakın çevremizle paylaşamıyorsak, ya da paylaşsak bile bir zaman sonra başka düşüncelerin bizi bastırdığını ve artık kendi düşüncelerimizi duyamama noktasına geliyor insan. Bu noktada, yani 'birey' olduğumu hissetmekten çıktığım bir zamanda, internet araştırmalarım sonucunda Ezgi Hanım ile tanıştım. İlk kez psikoloğa gittiğim için nasıl davranacağımı, konuşmaya nereden başlayacağımı bilmiyordum. "Neyi nasıl anlatmam gerek?" diye kafamda soru işaretleriyle gittiğim yerde, Ezgi Hanım'ın profosyonel geçmişi, samimiyeti, insana verdiği güven ile daha ilk seanstan tüm perdelerimi kaldırdığımı farkettim. Hem ailem hem de sevgilim ile olan sorunlarıma çok güzel çözümler üretti. Yaklaşık 1 aydır terapiye devam ediyoruz. Hayatımda kendime hiç bu kadar açık olmamıştım. Hatta hiç bu kadar 'kendim' olmamıştım. Kendimi tanımamda, üstesinden gelemem dediğim sorunlarımın hayatımdaki küçük detaylar olduğunu idrak etmemde, birey olduğumu hisetmemde yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ederim.
in...t
Ezgi hanım ile bir arkadaşım vasıtası ile tanışma fırsatım oldu. Seanslarımıza başlamadan önce benimle seansların gidişatı hakkında kısa bir ön görüşme gerçekleştirdikten sonra yaklaşık 9 seanslık bir sürece girdik. Kendisine gelmeden önce açıkçası psikologlara gitmeye pek sıcak bakmıyordum ve çokta inancım yoktu. Fakat aynı zamanda hayatımdaki çeşitli çıkmazlar git gide çoğalınca uykusuzluk beslenmemde de problemler yaşamaya başladım. Dışarı çıkmak istemiyordum, arkadaşlarımla görüşmek zor geliyordu, işe giderken ayaklarım geri gidiyordu ve yeni kişilerle tanışmaktan çekiniyordum. Çok yakın olan arkadaş çevremde artık bu durumdan rahatsız olduğunu benimle paylaşınca bana Ezgi hanımı önerdiler. İlk seansımızdan sonra bile kendimi ferahlamış ve daha rahat hissetmeye başladım. Daha sonraki seanslarımda duygusal olarak iniş çıkışlarım olsa da bur durumun psikoterapiye dair bir şey olduğunu öğrendim. Kendisinin bu zamanlardaki profesyonel duruşunu, iyi ilişkisini, güler yüzünü, mesleğine saygı ve sevgisini her anlamda hissettim. Bugün ilk geldiğim seanstaki halimden çok daha farklı bir noktadayım. Kendisine emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum
se...t
Ezgi hanımdan geçtiğimiz yıl psikolojik destek aldım. Tam da bir sorunum olmadığını düşünüp, desteğe ihtiyacımının olmadığını sanmaktayken, öncelikle, yaşadığım süreç ile ilgili farkındalık oluşturmama katkıda bulundu. Sonrasında da çözümü için çok doğru bir şekilde yönlendirerek, aşmamı sağladı. Günümüz koşullarında herkesin her türlü bilgiye ulaşabildiğini ve doğru yorumladığını sandığı ve hatta psikologluğa soyunduğu bir dönemde, benim ihtiyacımı öncelikle doğru analiz ederek tedavinin gerekliliğine inandırdı. Bu bile başlı başına zor bir iş.. Kendisine çok teşekkür ederim, psikolojik destek gerekliliği ile ilgili farkındalığımı arttırması bile oldukça önemli bir katkı. Böyle bir noktada iseniz kendisinden destek almanızı kesinlikle tavsiye ederim.
ga....
Ezgi Hanım'la bir tanıdığım aracılığıyla tanıştım. Uzun yıllardır süregelen fakat aşmakta güçlük çektiğim sıkıntılarım ile ilgili bana son derece yakın ve sabırlı bir şekilde yaklaştı. Son derece kapsamlı bir şekilde konuları tüm yönleriyle değerlendirerek bana doğru yönde yönlendirici oldu. Kendisinden aldığım danışmanlık sonrası gerçekten olumlu bir iyileşme sürecine girdim. Hastalarıyla son derece içten ve pozitif iletişime sahip, güven telkin eden değerli bir terapist. Bu yönde bir terapist arayan herkese tavsiye ederim.
Ezgi Gizem Narat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Gizem Narat, Psikoloji. Size Ezgi Gizem Narat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Bağımlılık Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Boşanma Terapisi, Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık, Psikoterapi.
Ezgi Gizem Narat adresi nerede?Ezgi Gizem Narat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Gizem Narat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Gizem Narat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ezgi Gizem Narat hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Gizem Narat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Gizem Narat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Gizem Narat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Gizem Narat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Gizem Narat hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ezgi Gizem Narat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu