Anne Baba Ayrılığı
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Klk. Psk. Ezgi Seda Yayla
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
İlişki Terapisi
Klk. Psk. Ezgi Seda Yayla
Şu anda Çift terapisti ve Çocuk Ergen psikoloğu olarak hem yüz yüze hem de online danışan kabul etmektedir. Aynı zamanda kişilik testleri (MMPI), Nöropsikolojik testler ve Zeka testlerinin (WISC-4) Türk Psikologlar Derneği sertifikalı uygulayıcısıdır.
Bilişsel Davranışcı Terapi ekolünü takip etmekte aynı zaman EMDR uygulamaktadır. Çocuklar için oyun terapisi, kum terapisi, çbdt ve çocuk Emdr uygulamaktadır. Çift terapisti olarak Gottman Çift terapisi yönelimli çalışmaktadır. Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığını bitirmiştir.
Evli ve 2 çocuk annesidir.
Psikolog amacıyla kendisine danışmıştım ve çok etkisini gördüm. Psikolojik sıkıntılarım, sorunlarım vardı. Beni iyi rahatlattı. Elinden geleni fazlasıyla yaptı, ilgilendi. 4-5 seans görüşme sağlamıştım. Şu anda kendi sıkıntılarımdan dolayı devam etmiyorum ama yeniden başlayacağım. Ezgi Hanım işini gerçekten layığıyla yapıyor ve danışanlarıyla fazlasıyla ilgileniyor. Ben çok memnun kaldığım için tekrar görüşme sağlayacağım. 1-2 seans görüşme sağladıktan sonra tamamen bitireceğim ve düzeleceğimi umut ediyorum.
Ben çok memnunum. Deprem sonrasındaki travmalarıma çok iyi geldi. Güler yüzü yaklaşımı ile beni anladığını hissederek dinlediğini bilmek beni rahatlatıyor. Birkaç kere görüşme sağladım. Çok sıkıştığım zamanlarda danışmanlık hizmeti alıyorum.
Ezgi Hanım'dan çok memnunum. Çok iyi empati yeteneği olduğunu düşünüyorum. Görüşmelerimiz uzun soluklu ve nasıl bittiğini anlamıyorum. Kendisi rahatlatan ve çok memnun olduğum bir psikolog. Güler yüzünden çok memnunum. Yaklaşık 3 ay görüşme sağladım. Olaylara bakış açım değişti. Her seans sonrasında rahatlamış olarak çıktım. 45 dakika 1 saat görüşmelerimiz sürdü ve görüşmelerin nasıl geçtiğini anlamadım. Seanslarda bana kesinlikle çok yardımcı oldu.
Ben çift terapisi olarak başvurdum. Yaklaşık 3-4 aydır devam eden görüşmemiz var. Şu an için çok memnunum ve hocamı değiştirmeyi düşünmüyorum. Görüşmelerimizden sonra hayata karşı bakış açım değişti. İlişkimiz üzerindeki problemleri düzelttik, biz mutluyuz.
h....)
Ezgi Hocam gayet aklı başında, çabuk tespit yapan bir uzman. Kızım için görüşme sağlamıştık şimdilik memnunuz. Bu hafta tekrar randevumuz var devam edeceğiz. Ben psikologlara inanmıyordum anca sayesinde tekrar bir çözüm noktası olabileceğine inandım. Hafta 1 seans görüşme sağladık 5. seansımıza gideceğiz. Ergen olduğu için çocuklar aileyi çok dinlemiyor ama Ezgi Hocamla seans yaptıktan sonra dinginleşiyor, bizimle uzlaşma haline geliyor. Arası sürekli açılınca bir şey oluyor o yüzden haftada 1 seans yapmaya çalışıyoruz.
k.....
Ben memnunum. Deprem bölgesindeyiz korkularımız, endişelerimiz vardı. Daha iyi hissediyoruz. Kendisini seviyoruz, gidiyoruz. 3 seans görüşme sağladım. Seanslardan sonra rahatlamış hissettim. Ezgi Hanım bence ilgili, devamında da telefondan ulaşabildiğim birisi.
s....t
Ezgi hocayla 2. Seansımızı gerçekleştiriyoruz çift terapisine başladık daha önce de psikoloğa gitmiştik ancak Ezgi hocayla çalışmaya başladığımızda o kadar önemsendiğimizi ve anlaşıldığımızı hissettik ki , özellikle ikinci seansta üzerinden zaman geçmesine rağmen spesifik söylemlerimizi hatırlaması bize özgü biricik bir yol bulma arayışında olması bizim için çok önemliydi birlikte bir yola çoktık bize çok iyi geliyor çok güzel rehberlik ediyor henüz 2 haftada bile tavsiyelerini dikkate aldıkça ilişkimizde bir şeylerin yerine oturduğunu en azından iyiye gittiğimizi söylebilirim henüz yolun başındayız ancak ilgisi alakası yaklaşımı sakinliği ve güzel enerjsi karşısında olumlu yönde değişmemek elde değil zaten .
k...
Eşimle beraber destek aldık. Öneri üstüne Ezgi hocayı tercih ettik ve çok memnun kaldık. Kaygı bozukluğu için başvurduk. Güler yüzlü ve samimi bir uzman. Yaşadığım sıkıntıları da en üst seviyeden, alt seviyeye indirmeme yardımcı oldu. Desteği için çok teşekkürler yaşam kaygım azaldı. Kendimi daha güvenilir ve başarılı hissediyorum. Kendime olan güvenim tazelendi.
z...
Ezgi Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Bir anne olarak kızım ile ilgili desteğe ihtiyacım vardı. Stres, sıkıntı ile ilgili başvurdum. Çözemediğim her sıkıntım için bana bu süreçte çok yardımcı oldu Ezgi hoca ve güzel kararlar almamı sağladı. İnsani değerleri yüksek, donanımlı, kibar bir uzman.. Tavsiye ederim.
b...
Ezgi Hanım'la, arkadaşımın tavsiyesi üzerine iletişime geçtim. Çok güler yüzlü ve pozitif bir kişi olduğunu gördüm. Aynı zamanda işinde çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bana verdiği psikolojik destek ve yönlendirme özellikleri üst seviyedeydi. Çünkü kaygı bozukluğu yaşıyordum, eksiklik hissiyle mücadele ediyor ve düşüncelerimden kurtulamıyordum. Sonunda Ezgi Hanım'la yollarımız kesişti. Benzer düşüncelerle baş eden herkese onu öneririm.
Ezgi Seda Yayla isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Seda Yayla, Psikoloji. Size Ezgi Seda Yayla tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Çift Terapisi, WISC-IV Zeka Testi, Online Danışmanlık, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Ezgi Seda Yayla adresi nerede?Ezgi Seda Yayla şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaağaç Konarlı Mah. 114 Sok. No:17 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Seda Yayla isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ezgi Seda Yayla uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ezgi Seda Yayla isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Seda Yayla, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ezgi Seda Yayla hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Seda Yayla ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Seda Yayla isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Seda Yayla tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ezgi Seda Yayla hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Ezgi Seda Yayla hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Seda Yayla hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Seda Yayla tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.