Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Şema Terapi
Psk. Ezgi Seray Erdoğan
Eğitim süresince kendini geliştirmek amacıyla çeşitli seminerler, konferanslar ve sempozyumlara katılmış ve hastanelerde, danışmanlık merkezlerinde ve özel eğitim merkezlerindeki stajlarını tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimi boyunca Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri kliniğinde teorik eğitimler almış ve burada bulanan psikiyatristlerin seanslarına gözlemci olarak katılmıştır. Eğitim sürecinde nöropsikolojik testleri öğrenmiş ve uygulamıştır.
Hem lisans hem de yüksek lisans eğitimi sürecinde mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli eğitimlere ve sertifika programlarına katılmıştır. MMPI Uygulayıcı Eğitimi, Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi (AGTE, Resim Çizme Testleri, Beier Cümle Tamamlama Testi I-II, Duygudurum Ölçekleri) gibi çeşitli test eğitimlerine katılmıştır. Çocuk ve Ergenlerle Görüşme Teknikleri eğitimi almıştır ve Oyun Terapisi uygulayıcı sertifikası bulunmaktadır.
Prof. Dr. Hakan Türkçapar'ın vermiş olduğu Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini tamamlamıştır. Terapilerinde bu ekolden yararlanmaktadır.
450 saatlik Aile Danışmanlığı eğitimi ve sertifikasını almıştır.
Soma maden faciası sonrası Türk Psikologlar Derneği'nin verdiği Temel Travma ve Yas Eğitimine katılmıştır. Eğitim sonrası sahada gönüllü psikolog olarak bulunmuştur. İzmir Depremi sonrası yeniden Travma Eğitimine katılmış ve ardından sahada gönüllü destek sağlamıştır.
Psikolog Ezgi Hanım yetişkin, çocuk ve ergen danışanlarına online olarak psikoterapi hizmeti vermektedir.
Psikolog Ezgi Seray Hanım’la 5.seansımızı bitirdik. Kaygılarım üzerine çalışıyoruz. Başladığımdan beri faydasını görüyorum. Çok iyi bir dinleyici onunla konuşmak rahatlatıyor. Kendimi terapiden öncesine göre daha iyi hissediyorum.
f.....
Kaygı ataklarım nedeniyle psikolog Ezgi hanıma başvurdum. Oldukça verimli ve iyi bir görüşmeyi. Ezgi hanımın etkin bir şekilde beni dinlemesi, beni anladığını hissetmem ve çözüme yönelik desteği çok iyi geldi. Teşekkür ediyorum.
Kızımın yeme bozukluğu için Ezgi Hanım’la çalıştık. Kızımda bulumia denen yeme bozukluğu vardı. Hem kızıma hemde onunla olan ilişkimize çok faydası oldu. Artık kızım yeme kontrolü sağladı. Seanslarından çok memnun kaldık
y.....
Ezgi hanım ile 4 aydır görüşme yapıyoruz. Kaygılarım nedeniyle bir psikolog arayışına girdiğim zaman bir tanıdığım Ezgi hanımı tavsiye etti. Onun tavsiyesi üzerine gittim. Başta biraz tedirgindim bir faydası olurmu bilmiyordum ama Ezgi hanımın yaklaşımı, dinlemesi ve güleryüzü terapiyle ilgili korkularımı yenmemi sağladı. Başladığımdan beri daha iyi hissediyorum sorunlarımın üstesinden gelmeye başladım. Kaygı sorunu yaşayanlara Ezgi hanımı öneririm.
d.....
Ozguvenimde eksiklik ve birseyleri basaramama dusuncelerim vardi. Ezgi hanimla terapilerimiz boyle basladi. Kendisini internette buldum. Birkac aydir duzenli seans yapiyoruz. Sizi dikkatle dinledigini ve onemsedigini hissedebiliyorsunuz. Rahatlikla konusup kendimi anlatabiliyorum. Bence bir psikologta bu onemli bir sey. Kendisine tekrar tesekkur ediyorum.
Ezgi Seray Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Seray Erdoğan, Psikoloji. Size Ezgi Seray Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Ezgi Seray Erdoğan adresi nerede?Ezgi Seray Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı mahallesi İzmir
- İnönü caddesi Piri Reis Mahallesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Seray Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Seray Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Seray Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Seray Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Ezgi Seray Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Seray Erdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Seray Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Seray Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Seray Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Seray Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ezgi Seray Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Seray Erdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Seray Erdoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar