Botoks
Saç Mezoterapisi
Selülit Tedavisi
Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu
Ezgi Karavelioğlu Muayenehanesi
Bağdat Caddesi’nde bir klinikte 2 yıl çalıştıktan sonra Mayıs 2019’da kendi özel muayenehanesini açtı.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi GETAT Mezoterapi ve Ozonterapi sertifikalarına sahip olan Doktor Ezgi Torunoğlu, MezoDer üyelerindendir.
Roma University of Camerino'da medikal estetik masterını yapmaktadır.
Temmuz 2017 de Dr. Ulaş Deniz Karavelioğlu ile dünya evine giren Ezgi Torunoğlu, kariyerine Ezgi Karavelioğlu olarak devam etmektedir
g....a
Ezgi hanım, işini özenle ve aşkla yapan bir doktor. Kendisine masater botox ve dolgu için gittim.Çok memnun kaldım. Ayrıca,gereksiz işlemi tavsiye etmeyecek kadar işinde dürüst,aynı zamanda hastasıyla konuşurken samimiyeti her halinden belli olan bir doktor. Yaptırdığım işlemlerin hepsinden çok memnun kaldım ve mutlu ayrıldım klinikten.
Herkese tavsiye ederim.
ay...n
Dr. Ezgi hanım işinin ehli ve başarılı bir doktor. Şehirdışından kendisine botoks işlemi yaptırmak içim geliyorum. Eli çok hafif,memnun olarak ayrılıyorsunuz. Hastası ile çok iyi kontak kuruyor. Hızlı tempoda çalışan kendini sürekli güncelleyen konusunda uzman bir doktor. Çok teşekkür ederim, Ezgi hanım samimiyetinize, sevgiler
en...s
Bir erkek olarak dolgu işlemi konusunda çok kararsızdım. Uzun süre düşündükten sonra Ezgi Hanıma gitmeye karar verdim. İyi ki kendisini tercih etmişim. Boşuna uzun süre çekinmişim. Tahmin ettiğimden çok daha kısa bir işlem ile dolgu yapıldı. Jawline ımdaki asimetri oldukça azaldı. Artık fotoğraflarda kameraya düz bakmaktan çekinmeyeceğim. Herkese Ezgi Hanımı tavsiye ediyorum.
oz...y
İyiki tanıdım diyebileceğim nadir insanlardan Ezgi hanım.En başta kişinin ihtiyacına göre işlem yapıyor . Güler yüzle bizleri karşılıyor . Harika bir ekibe sahip ,ve iletişimi mükemmel.
Eli çok hafif kendimi güvenle teslim edebildiğim nadir doktor lardan diyebilirim.
Cilt gençleştirme amaçlı Vitaminler ,çeşitli
mezoterapiler ,cilt bakımı,french kiss dudak vitamini gibi bir çok uygulama yaptrdım.Çok memnun kaldım.Hepberaber dahada güzel günlere ,yıllara Ezgi hanım.Sizi seviyorum
eü...k
Bazı çekincelerimin olmasına rağmen, Ezgi Hanımla tanıştıktan sonra bütün önyargılarım silindi. Çok tatlı, ilgili, güleryüzlü olmasının yanında her sorduğum sorunun cevabını bıkmadan usanmadan cevaplamasına hayran kaldım. İstemsizce sürekli kaş çatmamdan ötürü sert yüz ifademin sayesinde geçtiğini görmek beni aynalarla barıştırdı, hangi işlemi yaptırmak istersem kapısını çalacağım tek doktor. Teşekkürler Ezgi Hanım ❤️
me...t
3 hafta once ezgi hanimla kolalti kararmam icin tadeviye basladik. Oldukca defarmasyon vardi ama cok ciddi bir degisim,iyilesme gosterdi. Kendisine buradan da tesekkurlerimi iletmis oliyim:)) simdi de kararmami tetiklememesi icin kolalti botox yapmaya karar verdik. Kendinde birseylere mudahale etmek isteyip,kimseye guvenemiyorum diyenlere tavsiyemdir
el....
51 yaşında daha önce yüzüne hiç bir işlem yapılmamış bir hasta olarak, ilk aşamada Ezgi hanımın önerisi ile sıvı yüz germe ve göz çevresine botox işlemleri yaptırdım. Muayenenin başından sonuna kadar; cildimin durumu, ihtiyaçları ve tedavi yöntemleri konusunda detaylıca bilgilendirildim. Yüzümde bir anda büyük değişiklikler değil, zamana yayılan ufak dokunuşlar istiyordum. Buna göre Ezgi hanım bir işlem listesi hazırladı ve zamana yayılmış bir değişim planı yaptık. İlk aşamada tam olarak istediğim gibi yapılan küçük dokunuşlarla bile yüzüm bir anda 3-4 sene önceki canlılığına kavuştu.
Kendisi de çalışanları da çok içten ve güleryüzlülerdi. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum.
g.....
Başarılı bir doktor.Herkesin memnun kalacağını düşünüyorum.Ben çok memnun kaldım.Çok kötü bir cildim vardı.Çok kısa bir sürede pürüzsüz bir cilde sahip oldum.İlaç tedavisiyle kontrol altına alıp vitaminlerle destekledik.Güleryüzlü ve samimi bir doktor.İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
f.....
Ezgi Hanım çok güvenilir biri.Konuşmalarıyla rahatlatıyor,size yol gösterebiliyor.İhtiyaç olan tedaviyi uyguluyor.Göz çevreme ve alın bölgeme botoks uyguladı ve inanılmaz doğal oldu.Çevremde kimse botoks yaptırdığımı anlamadı fakat resimlerde olan kırışıklıklarım gözle görülür şekilde azaldı.Hiçbir şekilde yüz ifadem,mimiklerim değişmedi.Kullandığı ürünler kaliteli,kullandığı ürünleri biliyorum.Hiçbir şekilde komplikasyon olmadı,şikayet yaşamadım,cildim parladı.
Güleryüzlü ve ilgili olmalarından ve işlemlerinden çok memnun kaldım,işlem sonrası takibi de güzeldi.Botoks ve dermapen yapıldı.Dermapenden sonra artık şimdi makyajsız dışarı çıkabiliyorum.Cildimdeki leke ve akneler kayboldu.Yaptırdığım tüm işlemlerden memnun kaldım.
Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu, Pratisyen. Size Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu, Botoks, PRP Yüz Gençleştirme, Dolgu, Medikal Estetik Uygulamalar, Saç Mezoterapisi, Leke Tedavisi, Mezoterapi, Dudak Estetiği, Dudak Kalınlaştırma.
Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu adresi nerede?Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat caddesi No:231 Tinsel Apartmanı Daire:2 Göztepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ezgi Torunoğlu Karavelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler