Mesleki Deneyim
AN Psikoloji Şişli ve Üsküdar ofislerinde yüz yüze ve online, psikodinamik yönelimle danışan görmekte, bireysel ve grupla sanat psikoterapi atölyeleri yürütmektedir.

2016 - 2024 yılları arası Özel Fransız Lape Psikiyatri ve Nöropsikiyatri Hastanesinde, Akut Servis, Bağımlılık Servisi ve Kronik Psikiyatri Servislerinde Ebru ve Seramik ile Sanat Terapisi Atölye Yürütücülüğü yapmıştır.

Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi A Servis’te Sanat Psikoterapisi Grupları yürütmüştür.

2018- 2023 yılları arasında, İstanbul Valiliği, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Hayata Renk Ver Derneği iş birliğiyle yürütülen "Öğretmenim Elimi Tut" projesinin danışma kurulu ve proje kapsamında Milli Eğitim Öğretmenleri hizmetçi eğitim programında iletişim modülü yöneticiliği yapmıştır. Gönüllü olarak İstanbul'da 15 hastaneye hastane sınıfı açılmasında aktif rol almış çocuk hasta hak savunuculuğu yapmıştır.

Amerikan Hastanesi bünyesinde Code Lotus programında "Terapötik Sanat Atölyeleri"nin kuruculuğunu yapmış ve atölyeler yürütmüştür.

2015 - 2017 yılları arası İ.Ü. İTF Psikiyatri Anabilim Dalı Sosyal Psikiyatri Servisi'nde yataklı servis hastalarına ve ayaktan gelen hastalara “Ebru ile Sanat Terapisi” atölyeleri yürütücülüğü yapmıştır.

Siyami Ersek Hastanesi Çocuk Servisinde 1 yılı aşın süre psiko-sosyal destek sağlamak amacıyla ebru atölyeleri yürütücülüğü yapmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı ebru sanatçısıdır. 2000 yılından bu yana kişisel ve karma, yurt içi ve yurt dışı bir çok sergiye katılmış, öğrenciler yetiştirmiştir.

Kurumsal hayatta ekip uyumu, iletişim ve motivasyonu artırmaya yönelik sanat odaklı psiko-eğitimler vermektedir.

Sanat Psikoterapileri Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Banka Havalesi

İcadiye, Cemil Meriç Sok. No:43 Yeşil Köşk, Üsküdar, İstanbul

Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ailevi sıkıntılar nedeniyle başvurmuştum.Eşimle olan iletişimde sorunlar yaşıyorduk.Kendimi ifade edemediğimi düşünüyor ve öfke duygularıyla baş edemiyordum 6aylık zamanın sonunda sorunlarımın büyük kısmı çözüldü.İlişkimiz iyiye gitti ve sorunlarımız çözüldü.kendimi daha huzurlu ve sakin hissediyorum.kendimi net bir şekilde ifade edebiliyorum. Terapi sürecini ve hocamı herkese tavsiye ediyorum

K
Konum: An Psikoloji Şişli Psikoloji Randevusu

İş değişikliği ve yeni süreçlerin yarattığı stresle başedemeğim için terapiye başladım. Başağrılarım ve uyku problemlerim de hayat kalitemi olumsuz etkiliyordu. Kontrolüm dahilinde olanları değiştirmeye, olmayanları kabule başladım. Daha iyi olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Bilgisi ve deneyimiyle güvende hissettiriyor. Gönülden tavsiye ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ezgi Hanım'la gerçekleştirdiğim görüşme, geçmişte depresyon yaşamış ve sosyal becerileri zayıf birisi olarak benim için çok kıymetliydi. Panik ataklarımı yönetme konusunda bana sağladığı destekle büyük bir ilerleme kaydettim. Ezgi Hanım'ın sabrı, anlayışı ve uzmanlığı sayesinde kendimi güvende hissettim ve sosyal ortamlarda daha rahat olmayı öğrendim. Onunla çalışmak benim için gerçekten büyük bir şans oldu. Ezgi Hanım'ı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Ş
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ezgi hanımla yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Hayatımın en zor döneminde bana çok iyi geldi tüm danışma sürecimiz. Tüm emekleri için minnettarım

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Korku, özgüven eksikliği, panik atak, aşırı duygusal durumlar gibi pek çok rahatsızlıklarım bulunmaktaydı. Ezgi hanıma gitmem kesinlikle işe yaradı. Özellikle aldığı çeşitli eğitimlerle doğru teşhisi koyması uygun tedavi yöntemleri uygulaması ile sağlığıma kavuşmamda etkili oldu. Dinleneni anlayan ve hasta ile iletişimde başarılı bir psikolog.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Ezgi Hanımla seanslarımızda kendimle ilgili bilmediğim öyle çok şey farkettim ve tüm bunlarla barışabilmeme öyle katkısı oldu ki… Konuşurkenki ses tonunun yumuşaklığı, sakinleştirici etkisi, dingin tavırları ve konuya yaklaşma biçimi insana güven veriyor. Tüm problemlerinizi onunla aşabileceğinizi daha ilk seansta anlıyorsunuz. Bu yolda onunla birlikte yürümek çok güzel, iyi ki tanımışım…

Ç
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Geçen sene aile içi iletişim konusunda zorluklar yaşadığımı hissettiğim için bir uzmana danışma ihtiyacı duydum. Ezgi Hanım, ilk randevudan itibaren dikkatle dinledi. Kendimi anlatmama ve sorduğu sorular ile kendimi anlamama olanak verdi. Terapi seanslarım devam ediyor. Her seferinde kendim ve ailemle ilgili yeni bir şeyler keşfediyorum. Olumlu - olumsuz tüm davranış ve düşünceleri, davranışları daha iyi görüyorum. Ailemde yaşadığımız sorunları aşabilmem için özgüvenim yerine geldi. En azından kendimi ifade etmem gerektiğini, hissettiklerimi karşıya uygun bir dille anlatmam gerektiğini fark ettim. Şimdi daha huzurluyum. kendimi rahatlamış hissediyorum.Omuzlarım yük kalktı / kalkıyor.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Ezgi Hanım’dan terapi yolculuğuna başlamadan önce kaygılıydım. Öncesinde yarıda bırakmış uzun bir süre terapiye de ara vermiştim. Şimdi o günleri düşününce terapistin bakış açısının, kullandığı metodun ne kadar önemli olduğunu görüyorum. İyi ki yolumuz kesişti, hayatımın dönüm noktası oldu diyebilirim. Kendisi disiplinlerarası bir nokta da duruyor, baktığı yer tek bir pencereden oluşmuyor. Terapim ilerledi, artık kaygıdan çok kendimi keyifli hissediyorum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Ezgi hanımla online bir sanat terapisi grubunda tanıştım ve sonrasında bireysel seans almaya başladım. Terapimde bazen sadece konuşarak bazen hem resim çizip o resim üzerinden konuşarak ilerledik. Günlük hayatımı zorlayan konulardan çoğu azaldı, uzun vadade hayat rutinimde değişiklikler oldu. Kendimi daha dayanıklı ve güçlü hissetmeye başladım. Değiştirmeye korktuğum ve maruz kaldığım bazı alanlarda olumlu degisimler yapabildim. Geri dönüp bakınca nasıl bir yol katettigimi görebiliyorum. Kendimi tekrar yaratmama vesile oldu diyebilirim.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Önyargılarımı farketmemi sağlayan ve soruları ile farkındalığımı artıran bir uzman, nice katkılara..