2019 yılında Hacettepe Üniversitesinde Periodontoloji dalında uzmanlık eğitimine başladım ve 2022 yılında uzmanlık eğitimimi bitirdim.
Türk Periodontoloji Derneği Uluslararası Bilimsel Kongrelerine aktif katılım göstermekteyim. Diş hekimliğinde dolgu ve botulinum toksin(botox) eğitimini tamamladım.
Periodontal tedavi, mukogingival ve perio-plastik cerrahi, oral implantoloji, ileri implant cerrahileri (sinüs lift, kemik ogmentasyonları), gömülü 20 diş çekimleri başlıklarında kendimi geliştirerek uzmanlaştım.
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Positive Dental Studio
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Periodontoloji
Subgingival Küretaj
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
Positive Dental Studio
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
fa...ı
Tedavi sürecim harika ilerliyor. Hocam her aşamada bilgilendiriyor. Fazlasıyla da güler yüzlü Elleri dert görmesin. Sayesinde artık implant korkulu bir rüya değil
ah...
Ezgi. Hn konusunda çok başarılı bir diş hekimi hasta diyologu geri bildirim ve guleryuzu tecrübesi başarılı bulduğum özellikleri diş eti tedavisi ve implant uygulaması yaptı hiç acı duymadım eli çok hafif tedavi sonrası hiçbir sorun yaşamadım kendisine teşekkürlerimi iletiyorum ve bu konuda destek almak isteyen herkese Ezgi Hn. Öneriyorum
Ezgi Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Diş teli tedavim sonrası implant gerekli olduğu için görüştük. Ezgi Hanım'ın hassas şekilde işlemi yapıp, süreç sonrasında iletişim halinde kalmamıza çok memnun kaldım.
ha...z
Uzun zamandır ihmal ettiğim implant işlemi tedavisi için diş hekimime başvurdum.Başlangıcı yapıldığı halde sanki omuzumdan büyük bir yük kalkmış gibi hissettim.İhtiyacı olan herkese,Meriç Dental’i her yönü ile tavsiye ederim.Diş tedavi sürecim burada devam ediyor ve burdan devam edeceğim.
s....y
Ezgi Hanımdan son derece memnun kaldım her yönüyle çok profesyonel bir diş hekimi her soruda bizleri net bir şekilde aydınlatıyor ve eli çok hafif iki tane diş çektirdim ve memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum çokda tatlı bir hekim
h....b
Ezgi hanım ile tanışmadan önce çok korkuyordum her fırçaladığımda dişlerim kanıyordu ve çok hassasiyet oluyordu. Ezgi hocamın tedavisi sonunda hem kanamam gitti hem hassasiyetim. Nezaketi ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum kendisine
t....
Diş etlerimle ilgili yaşadığım problem sebebiyle muayene talebinde bulundum. Ezgi Hanımın çok profesyonel bir tutumu var. Öncelikle muayene ettikten sonra beni her aşamayla ilgili olarak detaylı şekilde bilgilendirdi ve farklı seçenekleri izah etti. Tedavinin devamı için oldukça güven verdi. Diş etlerimle ilgili yaşadığım problemler konusunda kendi uygulayacağı tedavi dışında benim dikkat etmem gereken hususları da anlattı. İletişimi ve hekimliği konusunda gerçekten çok memnun kaldım.
Ezgi Ulaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Ulaş, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Ezgi Ulaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Eti Estetiği, Cep Derinliği Azaltma, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), İmplant, Gülüş Tasarımı, Periodontoloji, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı Eğitimi.
Ezgi Ulaş adresi nerede?Ezgi Ulaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gürselpaşa Mah. Ali Bozdoğanoğlu Bul. No:123/A Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Ulaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Ulaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Ulaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Ulaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ezgi Ulaş hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Ulaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Ulaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Ulaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Ulaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Ulaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ezgi Ulaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Ulaş hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Ulaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.