Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
1993'te ''Yardımcı Doçent'', 1996’da ''Doçent'', 2002’de ''Profesör'' olmuştur.
Kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
İlgi Alanları :
Epilepsi,
Nörometabolik,
Nörogenetik,
Nörokutanöz,
Nöromuskuler hastalıklar,
Serebral palsi,
Uyku bozuklukları konuları ile ilgilenmektedir.
Bebek ve çocukların nörolojik gelişim takibi
Bebek ve çocukların nörolojik gelişim takibi
EEG (Elektroensefalografi)
Epilepsi Tedavisi
Müjgan Sönmez Muayenehanesi
Erken doğan bebeklerin veya riskli doğan bebeklerin nörolojik gelişim takibi
Serebrospinal Sıvı Analizi
Uyanık EEG
Uyanık ve uyku EEG
Uyku EEG
Müjgan Sönmez Muayenehanesi
Oglumuzun beyin kanamasi gecirmesinden aonraki sureci birlikte takip ettik. Hocamizin telkinleri soguk kanliligi hos sohbeti bizi her zaman memnun etmistir.
e....o
Hocamıza bebeğimin kasılmaları için Konya’dan gittik , kendisi o kadar ilgili hiç bi ayrıntıyı atlamadan güleryüzle bizi rahatlatarak muayenesini yaptı, stresli olduğumuz bir anda böylesine ilgili , her sorumuza cevap bulabildiğimiz için kendisine çok teşekkürler ; aynı zamanda ekibi çok sıcak kanlı , muayenehaneye girdiğiniz andan itibaren stresli anınızda ilaç gibi geliyor , herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.
m....k
Sayın hocamıza ve ekibine samimi sıcak kanlı ve içtenliklerinden dolayı teşekkür ederim. Kendileri ve ekibi ile 5 yaşındaki oglumun epilepsi rahatsızlıgı tedavisi sürecinde tanıştık muayenemiz çok olumlu geçti 6 ay sonra kontrolümüz var. Teşekkürler.
Kardeşimin epilepsi tedavisi sürecinde Müjgan Hoca bilgi birikimi ve ilgisiyle her zaman güven verdi bize. Artık ilaca ve eeg kontrollerine gerek kalmadığımız bir noktadayız. Dileriz diğer aileler de süreci umutlarını yitirmeden ve yıpranmadan atlatırlar.
m....s
15 aylık oğlumun 4 kez ateşli nöbet geçirmesi üzerine şans eseri Müjgan hocamı bulduk ve Eskişehir’den Ankara’ya muayene için gittik. İlaca başlamak yerine tekrar nöbet geçirmemesini sağlamak için bizi yönlendirdi. Konusunda uzman ve gerçekten bilgili bir doktor.
Hasta
Kızıma epilepsi teşhisi konulduğu zaman itibariyle bir çok doktora gittik, bize bir doktor ismi verdiler ancak doktorun sekreterinden doktora bir türlü ulaşamadık ama Müjgan hocam ve ekibi çok sistemli ve güzel çalışıyor, teşekkür ederim.
em...
Büyük kızımın epilepsi tedavisi sebebiyle gitmiştik. Doktor hanımın yaklaşımından çok memnun kaldık. Küçük kızıma da epilepsi teşhisi konulunca ikinci ziyaretimizi yaptık. İlgili ve aydınlatıcı. Teşekkür ediyorum.
n....k
Müjgan hocamıza epilepsi hastası olan oğlumuz için gittik, kendisi bütün tetkiklerimizi dikkatle not alıp inceledi, bizi hastalık konusunda yeterince bilgilendirdi, çok nezaketli ve naif bir tavırla bütün sorularımıza yanıt verdi, yavrumuzla çok ilgilendi, ilk defa bir hekimden bu kadar yakınlık gördük, bu alanda çalışan bir çok hekimle karşılaşmış anne ve baba olarak güven veren, donanımlı, yetkin nitelikleriyle alanında en iyilerden biri olduğunu düşünüyoruz, kesinlikle tavsiye ediyoruz.
e....e
Otizmli oğlum için gittim. Geçmiş zamanda yapılan tetkiklerine ayrıntılı baktı. Çocuğumu iyice muayene etti. Hiç bir ayrıntıyı atlamayan çok dakik, tecrübeli bir doktor. Biz çok memnun kaldık. İyiki kendisini bulmuşuz.
Ben çok memnunum, Allah razı olsun. Çocuğum baya iyileşti, faydasını çok gördüm .Devam da ediyorum ,çocukta ilerleme var .Epilepsi ve celebral palsi tanısıyla gittik.3.senemize girdik. Müjgan Sönmez'e 1 seneden fazladır gidiyoruz .Fayda gördük, ataklarımız azaldı. Hemen hemen bir seneden beri geçirmedi ,çok memnunum.Allah bin kere razı olsun. İlaç tedavisi uyguladı, ilaca devam ediyor,kullanıyoruz. 6 ayda bir kontrole gidiyoruz.Ateşle beraber geçirdik .Bir de alerjisi çok yüksek. Bunu Müjgan Hanım çözdü,yönlendirdi.Allah gönlünde ne varsa onu yaşatsın.Ben çok memnunum.
F. Müjgan Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?F. Müjgan Sönmez, Çocuk Nörolojisi. Size F. Müjgan Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epilepsi Tedavisi, Randevu, EEG (Elektroensefalografi), Uyanık EEG, Uyku EEG, Uyanık ve uyku EEG, Aktivasyonlu EEG, 3 saatlik video-EEG, Bebek ve çocukların nörolojik gelişim takibi, Erken doğan bebeklerin veya riskli doğan bebeklerin nörolojik gelişim takibi.
F. Müjgan Sönmez adresi nerede?F. Müjgan Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cinnah Caddesi 102/3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan F. Müjgan Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda F. Müjgan Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda F. Müjgan Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?F. Müjgan Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
F. Müjgan Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?F. Müjgan Sönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar F. Müjgan Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, F. Müjgan Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları