Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Bulvarı No:13/709 Yalçın Kılıçoğlu Plaza, Tepebaşı
Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
di...e
Sürekli yeme ataklarım vardı her canım sıkıldığında abur cubur tüketiyordum. Bunlar da fazla kilo ve yağlanma yaptığı için zayıflama ihtiyacı duydum ancak kendimde o iradeyi göremiyordum.
Bu kararı aldıktan sonra Sena DURGUT Hanım ile kilo verme sürecine girdim.
Öncelikle kan tahlili isteyip sonuclara göre yol izledik.
İlk önce tartı sistemi ile detaylı bir ölçüm yapıldı sonrasında, öğün saatlerinin bana uygunluğunu göz önüne alarak, neler yiyip neler yiyemeyeceğimi sorarak düzenli ve oldukça doyurucu listeler hazırladı. Bu süreçte açlık hissi olmadı.
EMS uygulaması ve kilo vermeye yönelik sağlıklı llisteler ile 4 aylık bir kilo verme serüvenimiz oldu. 58 kilo ile başlayıp 50 kiloya ulaşınca koruma diyetine geçtik. Bu süreçte toplam da 31,5 cm incelme oldu. Göbek bölgesinden 10 cm net incelme oldu. Bu süreçte Sena hanım desteklerini ve sabrını hiç esirgemedi.
gü...k
Sena Hanımla karın bölgemdeki yağlanma ve doğu sonrası karın bölgemin yumuşamasından kaynaklı başvurdum. Kendisi beslenmede nelere dikkat etmem gerektiğini anlatarak Ems ve g5 seansları uyguladı. Karın bölgem inanılmaz toparladı. Topla vücudum da 32 cm inceldim. Sarkmalarım kalmadı. Vücudum da yumuşaklık kalmadı. Seansları profesyonel şekilde uyguladı Sena Hanım. Sena Hanım işinde profesyonel güler yüzlü ve ilgili. Sizinle birlikte rahatsız olduğunuz şeyi dinleyerek kalıcı çözümler üretiyor. Dilediğiniz zaman kendisine soru sorabiliyorsunuz. Kendisi çok ilgili. Kilo problemi yaşayan sarkmaları olan herkese Sena Hanımı tavsiye ediyorum
Sena Hanımla yüksek kilomdan dolayı başvurdum. Kendisi kan değerlerime okul hayatıma ve sevdiğim yiyeceklere göre sürdürülebilir ve ulaşılabilir bir liste düzenledi . 2 ayda diyet ve Ems ile 12 kg verdim ve 41 cm inceldim .sena hanım güler yüzlü çok ilgili sizi bu süreçte hep motive ediyor. Dilediğiniz zaman aklınıza takılan soruları sorabiliyorsunuz her seferinde nazikçe dönüş yapıyor. Sürecimiz çok keyifli ve devam ediyor. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Sağlıkla zayıflamak isteyen herkes Sena Hanımla tanışmalı.
m....
19 yaşındayım, yanlış beslenme alışkanlıklarımdan dolayı fazla kilolara sahiptim ve bundan rahatsızdım. Çevremdeki insanların da önerisiyle Sena Hanım'la tanıştım ve kilo verme sürecim başladı. Öncelikle birlikte kan değerlerime baktık ve ona göre bir yol haritası çizdik. Yaşam tarzıma ve düzenime uygun listeler hazırladık. Bu süreçte diyet + ems ile 2 ayda 8 kilo verdim. Şu an ise okulum sebebiyle diyet sürecine uzaktan devam ediyoruz . Gerek yüz yüzeyken gerek uzaktayken her zaman beni motive ederek kilo verme sürecimde desteğini hissettirdi. Bana karşı çok ilgili ve güleryüzlüydü. Uygulanabilir ve sürdürülebilir listelerin oluşturulması da hem zayıflamamı hem de daha sağlıklı hale gelmemi sağladı. İlk diyetisyen deneyimimdi ve çok memnun kaldım, iyi ki bu yola başlamışım diyorum. Kilo sorunu yaşayan ve başlamaya çekinen herkese tavsiye ediyorum.
ay...l
42 yaşındayım. Erken menopoz ve haşimato tiroidi sebebiyle bir türlü kilo veremiyordum. Tam ümidimi kestiğim zaman Sena Hanımla tanıştım. Kan tahlilleriyle birlikte hastalıklarıma göre bir liste oluşturdu .1 ayda 6,5 kilo kas kaybı olmadan sadece yağdan kilo verdim ve ems ile birlikte 40 cm incelmem oldu. Sena Hanım tam bir profesyonel.Güler yüzüyle, desteğiyle her zaman motive ediyor.Aklınıza takılan bütün sorularda kolayca ulaşabiliyorsuz . Yolcuğumuz devam ediyor. İyi'ki tanımışım Sena Hanımı. Eğer sizde kilo veremiyor ve nerden başlayacağınızı bilmiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
24 yaşındayım ve çocukluğumdan beri kilo sorunu yaşadım. O zamanlardan beri aşamadığım 92 kilo limitini sonunda kırmak istiyordum ama bu süreçte hangi adımları atmam gerektiğine dair net bir fikrim yoktu ve daha önce de herhangi bir diyetisyene başvurmamıştım. Sonunda Sayın Sena DURGUT Hanım ile tanıştım ve bu yolculuğa onun rehberliğinde başladım.
İlk olarak kapsamlı bir sağlık taraması ve kan tahlilleriyle başladık ve ardından bana özel birkaç plan oluşturdu. Her hafta revizeler ile 1,5 ay içerisinde toplam 10 kilo verdim ve çocukluğumdan beri geçemediğim 92 kilo barajını nihayet kırdım. Eğer siz de kilo vermek ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek istiyorsanız, Sena Durgut Hanım’ı kesinlikle tavsiye ederim.
Sena hanımla kan değerlerime ve vitamin eksikliklerime yönelik ulaşılabilir her evde olan malzemelere uygun bir diyet listesi yazdık 20 günde 20 cm inceldim daha sonra ek olarak Ems ile 10 günde 23 cm inceldim, sena hanım işinde profesyonel güler yüzlü istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz diyetisyen , sizi her zaman motive ediyor sağlıklı beslenerek zayıflamak isteyen herkese tavsiye ediyorum
k.....
26 yaşındayım, Sena Hanım ile masa başı işime yönelik bir diyet programı uyguladık. Öncelikle kan değerlerime bakılarak kendi beslenme şeklime uygun bir şekilde kolayca ulaşabileceğim bir diyet listesi hazırladık. İki ayda yaklaşık 12 kilo verdim, diyetimin yanında g5 ve ems seansları ile 50.5santim inceldim. Sena hanım kilo verme sürecinde hep güleryüzlü, ilgili ve ulaşılabilir olması beni fazlasıyla motive etti. Sağlıklı ve aç kalmadan zayıflamak isteyen herkese öneriyorum
Sena Hocamla bir arkadaşım tavsiyesi ile ilk önce g5 seanslarına başladık . 1 ayda 20 cm inceldim. Daha sonra kan değerlerime yönelik çalışma saatlerime ve haşimatoya göre diyet yazdık ve g5 seansları yaptık 1,5 ayda 55 kilodan 48 kiloya düştüm. Sena hocam çok güler yüzlü ve çok ilgili alakalı. Hastalarına her şeyi detaylı bir şekilde açıklayıcı anlatıyor. Dilediğiniz zaman kendisine ulaşabiliyorsunuz. Diyetlerim ulaşılabilir her evde pişen yemeklerden. Kesinlikle herkese de tavsiye ediyorum. Sağlıklı zayıflamak ve incelmek isteyen herkes Sena Hocama gelebilir
51 yaşındayım şeker ve tansiyon hastasıyım Sena Hanımla bir arkadaşım tavsiyesi üzerine diyet sürecine başladık kendisi kan değerlerine hastalıklarıma yönelik bir beslenme programı düzenledi diyet sürecine ek olarak g5 seansları da uygulayarak 2,5 ayda 16 kg verdim. Ve bunun çoğunu yagdan verdim ve 4 beden de inceldim .Her seansimizda özenle yeni listeler yazdı bana. Sena Hanım guler yüzlü çok ilgili ve işini severek yapıyor. Sorduğum sorulara nazikçe her seferinde cevap veriyor. Kesinlikle gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
F.Sena Durgut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?F.Sena Durgut, Diyetisyen. Size F.Sena Durgut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık.
F.Sena Durgut adresi nerede?F.Sena Durgut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Bulvarı No:13/709 Yalçın Kılıçoğlu Plaza Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan F.Sena Durgut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, F.Sena Durgut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda F.Sena Durgut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?F.Sena Durgut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
F.Sena Durgut hangi dilleri konuşuyor?F.Sena Durgut ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
F.Sena Durgut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?F.Sena Durgut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar F.Sena Durgut hakkında ne düşünüyor?Toplam 72 hasta / danışan, F.Sena Durgut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
F.Sena Durgut hangi sigortaları kabul ediyor?F.Sena Durgut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler