2017-2019 yılları arasında Antalya da kurumsal bir özel okulda çalıştım.Ayrıca özel bir danışmanlık merkezinde de ara ara danışma seansları yürüttüm.
2019 yılında evlilik sebebiyle Milas a taşınarak çalışmış olduğum özel okuldan ayrıldım.Bireysel danışmanlıklarıma devam ettim.Yaşamış olduğumuz pandemi sürecinde online danışmanlık vermeye başladım.Şuanda da bir çocuk annesiyim ve online olarak çalışmalarıma devam etmekteyim.
Tabiki meslek hayatım boyunca sürekli kendimi geliştirdim.Eğitimler aldım, projelerde yer aldım, seminerlere katıldım ve mesleki kaynakları tarama çalışmaları yürüttüm.Ve onlarca öğrenci ve danışanla çalıştım.Bu büyüme ve gelişme süreci bitmeyen bir yolculuk olarak hala devam ediyor.
Eğer siz de yolculuğunuza eşlik etmemi isterseniz bundan çok mutlu olurum.Sevgiler..
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psk. Dan. Fadime Avcı
Fadime hanıma 3 yaşındaki çok hareketli oğlumla ilgili sıkıntılarımızı paylaştım öneri ve tavsiyeleriyle bize yol gösterici oldu ayrıca ilgisi sıcak ve samimi yaklaşımı içinde teşekkür ederim çok memnun kaldım..
z.....
Çok kısa arayla kayıplar yaşadım.Kendimi çok kötü hissediyordum.Aşırı karamsar ve umutsuz bir dönemde Fadime Hanımdan yardım aldım.Hep yanımda oluşu,duruşu ve desteğiyle bu süreci daha kolay atlatmama yardımcı oldu.Kendisine teşekkür ediyorum.Herkese öneririm.
Fadime Hanımı, hayatımın çok zor geçen, duygusal olarak çok yalnız ve çaresiz hissettiğim ve arayış içine girdiğim bir döneminde sosyal medya üzerinden buldum. Bana hızlı şekilde dönüş yaptı ve seanslara başladık. Açıkçası seanlarda ne anlatacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyordum. Ama Fadime Hanım uzmanlığını kullanarak bana yardımcı oldu. Seanslar ilerledikçe kendimle ilgili farkındalığım arttı. Kendimi daha iyi ve güçlü hissetmeye başladım.İyiki Fadime Hanımla karşılaşmışım. Şuanda seans sıklığını azalttık bir nevi kontrol ve takip seansları yapıyoruz. Kendisine çok teşekkür ederim.
k....d
Kardesi olduktan vurma ısırma başladı Fadime hanım sayesinde kolayca yendik çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim
ka...ı
Fadime Hanımla tanıştığımda yoğun kaygı problemlerim vardı.Bu durum beni çok rahatsız etmeye başlamıştı.Seanslara başladık.İlk seansta bile etkisini görmeye başladım. Şu an seanslarımız devam ediyor.Kendimi çok daha iyi ve rahat hissediyorum.Fadime Hanım gerçekten işinde uzman birisi ayrıca çok samimi ve güleryüzlü.Gönül rahatlığıyla Fadime Hanımı tercih edebilirsiniz.Buradan kendisine teşekkür ediyorum.
Fadime Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime Avcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Fadime Avcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Fadime Avcı adresi nerede?Fadime Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Milas Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fadime Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fadime Avcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fadime Avcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Fadime Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fadime Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fadime Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Fadime Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fadime Avcı hangi sigortaları kabul ediyor?Fadime Avcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.