Merhaba, ben Psikolojik Danışman Fadime Doğru. Lisans eğitimimi Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde 2021 yılında tamamladıktan sonra seanslarımı online ve yüz yüze olmak üzere gerçekleştirdim.
Ergenlik dönemindeki bireylere ve yetişkinlere bireysel psikolojik danışmanlık ve kariyer danışmanlığı vermekteyim. Depresyon, gelecek kaygısı, okb, sosyal fobi, performans kaygısı, stres yönetimi, öfke kontrolü, özgüven eksikliği, yeme bozukluğu, uyku sorunları gibi alanlarda çalışıyorum.
Ortaokul ve lise gruplarına sınav kaygısı, motivasyon düşüklüğü, özgüven gibi konularda psikoeğitim hizmeti vermekteyim.
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Fadime Doğru adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Fadime Doğru isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime Doğru, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Fadime Doğru adresi nerede?Fadime Doğru adresini belirtmedi. Fadime Doğru yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Fadime Doğru adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime Doğru isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fadime Doğru online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fadime Doğru isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fadime Doğru, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Fadime Doğru isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime Doğru bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fadime Doğru ile iletişime geçmenizi öneririz.