Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Skolyoz Tedavisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
g...
Fadime Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. 4 adet boyun fıtığım ve boyun düzleşmem olduğu için çok fazla ağrı ve tutulma yaşamaktaydım, kollarım güçsüzleşmişti ve hareketlerim kısıtlıydı. Düzenli olarak seanslara başladık ve bu tedavi çok iyi geldi. Şu anda ağrılarım tamamen geçti. Fadime Hanım'ın iletişimi ve enerjisi çok iyi birisi. Ayrıca bilgisiyle de güven veriyor. Elleri gerçekten şifalı. Yıllardır süren baş ve boyun ağrılarımdan beni kurtardı. Teşekkürler Fadime Hanım.
s....ö
Ben kendisiyle ilgili bir sorun için danışmanlık aldım. Kendisi, yaptığı detaylı vücut analizi ile piriformis kasımda bir sorun olduğunu tespit etti. Kendisinin uyguladığı egzersizler sayesinde sorunum hızla çözüldü. Aslında büyük bir problemim yoktu, ancak şiddetli ağrılarım vardı ve günlük yaşantımı etkiliyordu. Fadime Hanım, hemen sorunuma çözüm buldu ve seans sonunda ağrılarımı hafifletti. Seans sürecim tamamlandı, ancak gelecekte herhangi bir problem yaşarsam yine kendisine başvurmayı düşünüyorum. Çünkü kendisine güveniyor ve başarılı tedavi yöntemleri uyguladığını biliyorum.
a....k
Ben yıllardır altıncı ve yedinci omurlarımda bir sorun yaşıyorum. Genç yaşta düşmüştüm ve o günden bu yana bu rahatsızlıkla mücadele ediyorum. Düğünlerde ya da fuarlarda bile yerlere oturmak zorunda kalıyordum ve yürümekte zorlanıyordum. Bu süreçte doktorlar genellikle ilaç tedavisi önerdi, ancak ben ameliyatı tercih etmiyordum. Fadime Hanım'a gittikten sonra kendimi gerçekten çok daha iyi hissediyorum. Eskisine göre çok daha rahatım ve hayatımdan oldukça memnunum. Seanslarım hala devam ediyor ama şu anda yazlıkta bulunuyoruz ve rahatsızlığım soğuktan dolayı kışın daha da şiddetlenebiliyor. Ancak şu an herhangi bir problemim yok, durumumdan oldukça memnunum ve burada da hareketlerimi sürdürebiliyorum.
z....s
Benim bel fıtığı rahatsızlığım vardı ve başlangıçta bu sorun için Fadime Hanım'a başvurdum. Sonrasında ise menisküs rahatsızlığımla ilgili destek aldım. Kendisinin uyguladığı seanslar sonucunda çok iyi bir ilerleme kaydettim. Ağrılarım neredeyse tamamen azaldı, dizimde hiçbir ağrı kalmadı ve bel ağrım da minimum seviyeye indi. Gerçekten olumlu sonuçlar elde ettim. Fadime Hanım bu süreçte son derece ilgili ve nazikti. Aynı zamanda alanında bilgili ve profesyonel bir şekilde yaklaştı. Seanslarım sona erdi ancak duruma bağlı olarak tekrar destek almam gerektiğinde tercih edebilirim.
s....o
Benim belimle ilgili bir rahatsızlığım vardı ve bu konuda Fadime Hanım'dan seans aldım. Öncelikle belirtmeliyim ki Fadime Hanım sorunu çok iyi tespit ediyor ve gerekli açıklamaları çok güzel bir şekilde yapıyor. Tedavi seansları da son derece etkili oluyor. Danışanın ihtiyacına yönelik tedavi sürecini hızlı bir şekilde sonuçlandırmayı hedefliyor ve bu süreçte hastayı yormamaya özen gösteriyor. Ayrıca, gündemdeki yeni tedavileri de aktif bir şekilde takip ediyor. Bu da benim Fadime Hanım'ı tercih etmemde önemli bir etken oldu. Kendisini herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Şu anda sağlığım gayet iyi durumda, ancak herhangi bir sorun yaşadığımda ilk tercih edeceğim fizyoterapistlerden biri Fadime Hanım olacaktır.
r....s
Daha önce kendisinden fizik tedavi almıştım ve tedavim gerçekten çok güzel geçti. Belimde ciddi bir ağrı vardı ve aynı zamanda kolumda 8 cm'lik bir yırtık bulunuyordu. Bunun dışında mesleğimle ilgili boyun fıtığı ve diğer rahatsızlıklarım da vardı. Aldığım seanslarla bütün ağrılarımdan kurtuldum ve güzel sonuçlar elde ettim. Şu anda da yeni bir durum olduğu zaman hala ara ara kendisine gidiyorum.
Tedavi sırasında kendisi ve ekibi beni çok iyi karşıladı. Ben Fadime Hanim’in tedavi surecinden umutluyum. İlk seansımız olmasina rağmen boynumdaki fıtık yapılan seans sonrası rahatladı . Boynumu çeviremiyordum şuan gayet mutluyum çevirebiliyorum. Olumlu ve bilgili insanların tatlı dille motive etmesi iyileşme sürecinde en büyük destektir bence.
d.....
Ben çok memnun kalmıştım bel ağrılarım iyileşti.Fizik tedavi aldım 4 seans ağrılarım geçti ama devam edeceğim tekrarlama olmasın diye kendisine referans alarak gittim çok ilgili tedavi yöntemi çok güzel direk tedaviye yönelik yöntemler uyguluyor.
Biz çok memnun kaldık.Hızlı şekilde kilo aldığım için hareketlerim de kısıtlamalar oldu hocam o dönem de forma girmem hem de hareketlerin eksik kalan kısımlarını tamamlama da çok faydalı oldu.Egzersizler ve hareketler yaptırdı boyun da bazı sorunlar vardı boyun düzleşmesi var mesaj yaptı ev ödevleri verdi sorunuma çözdük.Referans alarak aldım kendisine çok teşekkür ederim.
Fadime hanim işinde son derece basarili. Gerek yaklaşımı gerek sunduğu kaliteli hizmet nedeniyle çok tesekkür ederim
Fadime Doymaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime Doymaz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Fadime Doymaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Nörolojik Rehabilitasyon, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Skolyoz Tedavisi, Klinik Pilates, Menisküs Tedavisi.
Fadime Doymaz adresi nerede?Fadime Doymaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuna Mh.Tiyatro sok. No:59 kat 1 da: 2 Karşıyaka İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime Doymaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fadime Doymaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fadime Doymaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fadime Doymaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fadime Doymaz hangi dilleri konuşuyor?Fadime Doymaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fadime Doymaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime Doymaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fadime Doymaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fadime Doymaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Fadime Doymaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fadime Doymaz hangi sigortaları kabul ediyor?Fadime Doymaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler