Cumhuriyet mahallesi, Hükümet Caddesi No:21 Eker Apartmanı Kat:2, İncirliova , Aydın
s....y
Fadime hanımla tavsiye üzerine tanıştık. Oğlumda kaygı endişe çok fazlaydı bu süreçte davranışlarıyla konuşmasıyla samimiyetiyle oğlumla olan bu tedavi süreci öngörülen daha kısa sürede tamamladık. Bu süreçte okul değişikliği yaptık mesela ama Fadime hanımdan öğrendiklerimizi bu süreçte kaygılarımız kontrol altına alarak devam edebildik. İyi ki tanıdık Fadime hanımı
ay....
her başım sıkıştığında , bı sihirli derneğe ihtiyaç duyduğumda yolumu aydınlatan ,bana doğru yolumu bulmama her zaman yardımcı olan kişi sevecen güler yüzlü iyiki varsınız Fadime hanım
Fadime hanımla çocuğumun okula alışması sürecinde tanıştık o süreci en güzel şekilde atlattıktan sonra bireysel danışmanlık almaya başladım ve fadime hanım yolumu içimi aydınlattı. Hem insanlığıyla hem alanında uzmanlığıyla gözünüz kapalı danışabileceğiniz bir psikolojik danışman onun varlığını bilmek içimizi rahatlatıyor herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.
i̇...d
Online Görüsme aldığım Saygı Değer Fadime hanım gerek Sempatikliği ile gerek iyi bir Gözlemleyici olarak hayatıma ışık tuttu
Tüm zor anlarımı kendisiyle paylaştım.Kendisine minnettarım iyiki yolumuz sizinle kesişti
i̇....
Fadime Hanım ile Aydın’da çift terapisine devam ediyoruz. Daha birkaç seansta eşimle yaşadığımız sorunlarda birbimizi anlamaya başladık. Kendisi çok güleryüzlü ve donanımlı. Rahatça kendisiyle tüm konularda konuşabiliyoruz. İyiki Fadime tanımışız, iyiki destek almışız. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Fadime hanımla 2 senedir çalışıyoruz ve o kadar çok yol kat ettik ki. Ne söylesem az kalır onun için. Yüz yüze başlayan sürecimiz şuan online devam ediyor. Her şey için teşekkür ediyorum... Çorum'dan sevgiler..
Hasta
Fadime Hanımdan sinav kaygısı konusunda online destek aldım. Süreç boyunca kaygimi nasıl yöneteceğimi öğrendim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sanki yüz yüze gibiydi.
e…...…
Doğumdan sonra yaşadığım psikolojik bunalımı, birikmiş olumsuzluklarımla başaçıkamadığım anları farkettiğim noktada tanıştık Fadime hanımla. O kadar içten yaklaştı ki her görüşmeyi iple çektim. Ağlayarak başladığım yolu sayesinde kahkahalar atarak tamamladım. Görevi olarak görmekten öte tüm samimiyetiyle kucaklayarak o karmaşık süreci atlatmamı sağladığı için minnettarım. Her şey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız
u.....
Hayatımın her anını olumsuz etkileyen, anı kaçırmama sebep olan kaygı bozukluğum vardı. Fadime Hanım ın ilgisi ve desteği ile hayatımda yeni bir sayfa acabildim. Bu başarıyı kesinlikle Fadime Hanım a borçluyum.
gö...l
Fadime Hanıma çok teşekkür ederiz. Destekleri sayesinde oğlumun kendini tanıması, otokontrolü ve bütün kaygılarında kurtulduk. İyi ki varsınız.
Fadime Fışkın Çağın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime Fışkın Çağın, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Fadime Fışkın Çağın adresi nerede?Fadime Fışkın Çağın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mahallesi, Hükümet Caddesi No:21 Eker Apartmanı Kat:2 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime Fışkın Çağın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fadime Fışkın Çağın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fadime Fışkın Çağın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime Fışkın Çağın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fadime Fışkın Çağın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fadime Fışkın Çağın hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Fadime Fışkın Çağın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.