Uzm. Dyt. F.Gül ALKAYA Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Akdeniz Mah. Gaziosmanpaşa Bulvarı Süreyya Reyent İşhanı No:30 /110, Konak, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Andulasyon Terapi

Bölgesel Zayıflama

Diyabet Diyeti

Uzm. Dyt. F.Gül ALKAYA Beslenme ve Diyet Danışmanlığı

2004 yılında Konya/Ereğli Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, 2009 yılında Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nde lisans eğitimimi tamamladım. 2016 yılında Ege Üniversitesi Kronik Hastalıklar Ana bilim Dalı "Diyabet Destek" bölümünde yüksek lisans eğitimimi bitirdim.

Mesleki Hayatıma ilk olarak 2009'da,İzmir'de Özel Nutra System zayıflama Merkezinde başladım. 2 yıllık bir çalışma süreci sonunda, 2011 yılında, Özel Dereli Polikliniği'nde zayıflama ve diyabet hastalarını takip ettim.
2011-2021 yılları arasında Özel Çankaya Tıp Merkezi'nde pek çok danışana beslenme ve diyet danışmanlığı verdim.
2022 ocak ayı itibarı ile İzmir'de halen kendi ofisimde danışanlarımı ağırlamaktayım.

Y
Konum: Uzm. Dyt. F.Gül ALKAYA Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diyetisyen Randevusu

Gül Hanım’a ilk defa 4 sene önce gitmiştim. 2 çocuklu biri olarak diyet sürecim o kadar kolay ilerledi ki çünkü Gül Hanım danışanının önceliklerine göre listeleri oluşturuyor. Evde kendine ayrı diğerlerine ayrı yemek hazırlama derdim hiç olmuyordu. ne pişiyorsa ona göre kendim miktarı ayarlıyordum. bu sayede psikolojik olarak da zorlanmıyordum…şimdi tekrar bi kaç kilo fazlam olduğu için tekrar Gül Hanım’a gidiyorum.Motivasyon verici konuşmaları ve ne zaman bişey sormak istesem bıkmadan usanmadan detaylı bir şekilde cevap vermesi benim için çok önemli.İyi ki sizi tanımışım Gül Hanım.

Konum: Uzm. Dyt. F.Gül ALKAYA Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Andulasyon Terapi

Bilgilendirici, sakin, sadece sonuçla kalmayıp süreçte de destekleyici yaklaşımıyla bir diyetisyenden fazlasıdır Gül Hanım! Yaşamak için yemek yiyen değil "yemek için yaşayan" eşimin bana göre bir imkansızı başararak 43 kilo vermesini sağlamış sağlıklı bir hayata kavuşturmuştur. Yıllar sonra hiç tereddüt etmeden gözümüz kapalı ona gidiyoruz yine sonuçtan emin bir şekilde iyi ki varsınız

Ben diyetisyenime başladığımdan beri çok memnunum. İlgili ve gayet güzel kilo veriyorum. Tavsiye ederim.

Gül hanıma, fazla kilolarım ve yükselen kan şekerim için tavsiye üzerine geldim. Bu süreçte diyet, yaşam tarzıma uygun olması nedeniyle, kolaylıkla uyguladım. 110kg dan 95kg'a eksildim. Kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Kan şekerimi yönetmeyi öğrendim. İyi ki kendisini tanıdım.

Henüz 2 hafta oldu paket programına katıldım kendimi çok iyi hissediyorum bacaklarındaki kalın görünüm ve ağrılarda azalma var kilo kaybı ve sıkılaşma hediyesi oldu ,diyet değil sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kazandırmaya çalıştığı için, uyguladığı diyet programı da sıkılmadan enerjimi ve motivasyonu mu kaybetmeden programa devam etmemi sağladı profesyonel bir elde olduğumu hissettim tavsiye ederim

I

Yaşam tarzınıza göre ve zorlamadan hazırladığı diyet listeleri ile kilo verme süreci keyifli bir hale geliyor, bilgisi be tecrübesiyle de oldukça güven vermektedir

U

Daha öncede danışanı olduğum Gül hanım yine başarılı bir şekilde 20 kilo vermemi sağladı diyetisyen ihtiyacı olanların kesinlikle danışmaları gerekiyor

Gül Hanım ile haziran ayından beri çalışıyoruz. Sağlık problemlerim nedeniyle almış olduğum kiloları verebilmek amacıyla kendisine ulaştım. Süreç çok iyi ilerliyor, hedefimizin yarısına beklediğimizinde altında bir sürede ulaştık. Her hafta düzenli kontroller sayesinde yeni beslenme düzenime alışmak hiç zor olmadı. Uzun yıllar sonunda eski sayıları tartıda görmek mutluluk verici.

Ö

Ben gayet memnunum. 1 ay civarında 9 kilo verdim. Söylediklerini, tavsiye ettiklerini birebir uyguluyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Başka danışanlara tavsiye ederim. Diyet listelerimi bana özel olarak boyum, kilom ve yaşıma günlük kalori, yemek tercihlerime göre bilgilendirme yaparak ona uygun liste çıkardı. Şeker problemim vardı sıkıntılarıma yönelik diyet listesi hazırladı şu an için değerlerim normal. Son kontrolüme gideceğim şu anda gayet sağlıklı hissediyorum. Kilo verdiğim için fiziksel olarak rahatladım. Kesinlikle Fadime Hanım'ı tavsiye ederim. Kendisi bu konuda iyi.

Kendisinden çok memnunum. 1 buçuk 2 ay içerisinde yaklaşık 9 kilo verdim. Hem tavırları hem de kişiliği mükemmel bir insan. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. İsteğe göre zayıflama cihazlarıyla da destek sağlıyorlar. Ben aşırı memnunum. Koruma diyetiyle devam ediyorum. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım. Ekmek herkeste kesilir diye korkarak diyet yapılıyor ama kendisi sağlık açısından sıkıntı yoksa eğer hiç zorlamanda gayet tıka basa doyarak liste hazırlıyor. Listelerinde yiyemediğim yiyecekler dahi oldu. Zorluk çıkarmadan her hafta kiloma, bana uygun listeler hazırlıyor.