Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Programı
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Uzm. Dyt. F.Gül ALKAYA Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Mesleki Hayatıma ilk olarak 2009'da,İzmir'de Özel Nutra System zayıflama Merkezinde başladım. 2 yıllık bir çalışma süreci sonunda, 2011 yılında, Özel Dereli Polikliniği'nde zayıflama ve diyabet hastalarını takip ettim.
2011-2021 yılları arasında Özel Çankaya Tıp Merkezi'nde pek çok danışana beslenme ve diyet danışmanlığı verdim.
2022 ocak ayı itibarı ile İzmir'de halen kendi ofisimde danışanlarımı ağırlamaktayım.
yü...a
Gül Hanım’a ilk defa 4 sene önce gitmiştim. 2 çocuklu biri olarak diyet sürecim o kadar kolay ilerledi ki çünkü Gül Hanım danışanının önceliklerine göre listeleri oluşturuyor. Evde kendine ayrı diğerlerine ayrı yemek hazırlama derdim hiç olmuyordu. ne pişiyorsa ona göre kendim miktarı ayarlıyordum. bu sayede psikolojik olarak da zorlanmıyordum…şimdi tekrar bi kaç kilo fazlam olduğu için tekrar Gül Hanım’a gidiyorum.Motivasyon verici konuşmaları ve ne zaman bişey sormak istesem bıkmadan usanmadan detaylı bir şekilde cevap vermesi benim için çok önemli.İyi ki sizi tanımışım Gül Hanım.
ba...y
Bilgilendirici, sakin, sadece sonuçla kalmayıp süreçte de destekleyici yaklaşımıyla bir diyetisyenden fazlasıdır Gül Hanım! Yaşamak için yemek yiyen değil "yemek için yaşayan" eşimin bana göre bir imkansızı başararak 43 kilo vermesini sağlamış sağlıklı bir hayata kavuşturmuştur. Yıllar sonra hiç tereddüt etmeden gözümüz kapalı ona gidiyoruz yine sonuçtan emin bir şekilde iyi ki varsınız
s...
Ben diyetisyenime başladığımdan beri çok memnunum. İlgili ve gayet güzel kilo veriyorum. Tavsiye ederim.
ne...z
Gül hanıma, fazla kilolarım ve yükselen kan şekerim için tavsiye üzerine geldim. Bu süreçte diyet, yaşam tarzıma uygun olması nedeniyle, kolaylıkla uyguladım. 110kg dan 95kg'a eksildim. Kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Kan şekerimi yönetmeyi öğrendim. İyi ki kendisini tanıdım.
si...u
Henüz 2 hafta oldu paket programına katıldım kendimi çok iyi hissediyorum bacaklarındaki kalın görünüm ve ağrılarda azalma var kilo kaybı ve sıkılaşma hediyesi oldu ,diyet değil sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kazandırmaya çalıştığı için, uyguladığı diyet programı da sıkılmadan enerjimi ve motivasyonu mu kaybetmeden programa devam etmemi sağladı profesyonel bir elde olduğumu hissettim tavsiye ederim
i̇...d
Yaşam tarzınıza göre ve zorlamadan hazırladığı diyet listeleri ile kilo verme süreci keyifli bir hale geliyor, bilgisi be tecrübesiyle de oldukça güven vermektedir
ut...
Daha öncede danışanı olduğum Gül hanım yine başarılı bir şekilde 20 kilo vermemi sağladı diyetisyen ihtiyacı olanların kesinlikle danışmaları gerekiyor
Gül Hanım ile haziran ayından beri çalışıyoruz. Sağlık problemlerim nedeniyle almış olduğum kiloları verebilmek amacıyla kendisine ulaştım. Süreç çok iyi ilerliyor, hedefimizin yarısına beklediğimizinde altında bir sürede ulaştık. Her hafta düzenli kontroller sayesinde yeni beslenme düzenime alışmak hiç zor olmadı. Uzun yıllar sonunda eski sayıları tartıda görmek mutluluk verici.
ö.....
Ben gayet memnunum. 1 ay civarında 9 kilo verdim. Söylediklerini, tavsiye ettiklerini birebir uyguluyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Başka danışanlara tavsiye ederim. Diyet listelerimi bana özel olarak boyum, kilom ve yaşıma günlük kalori, yemek tercihlerime göre bilgilendirme yaparak ona uygun liste çıkardı. Şeker problemim vardı sıkıntılarıma yönelik diyet listesi hazırladı şu an için değerlerim normal. Son kontrolüme gideceğim şu anda gayet sağlıklı hissediyorum. Kilo verdiğim için fiziksel olarak rahatladım. Kesinlikle Fadime Hanım'ı tavsiye ederim. Kendisi bu konuda iyi.
Kendisinden çok memnunum. 1 buçuk 2 ay içerisinde yaklaşık 9 kilo verdim. Hem tavırları hem de kişiliği mükemmel bir insan. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. İsteğe göre zayıflama cihazlarıyla da destek sağlıyorlar. Ben aşırı memnunum. Koruma diyetiyle devam ediyorum. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım. Ekmek herkeste kesilir diye korkarak diyet yapılıyor ama kendisi sağlık açısından sıkıntı yoksa eğer hiç zorlamanda gayet tıka basa doyarak liste hazırlıyor. Listelerinde yiyemediğim yiyecekler dahi oldu. Zorluk çıkarmadan her hafta kiloma, bana uygun listeler hazırlıyor.
Fadime Gül Alkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime Gül Alkaya, Diyetisyen. Size Fadime Gül Alkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri.
Fadime Gül Alkaya adresi nerede?Fadime Gül Alkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akdeniz Mah. Gaziosmanpaşa Bulvarı Süreyya Reyent İşhanı No:30 /110 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime Gül Alkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fadime Gül Alkaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fadime Gül Alkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fadime Gül Alkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fadime Gül Alkaya hangi dilleri konuşuyor?Fadime Gül Alkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fadime Gül Alkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime Gül Alkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fadime Gül Alkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Fadime Gül Alkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fadime Gül Alkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Fadime Gül Alkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler