Histerosalpingografi (HSG)
., Karaman
Rahim Filmi
., Karaman
ab...r
Karaman için büyük bir değer. Kendisine en kalbi duygularımla teşekkür eder. Başarılarının devamını dilerim. 31.01.2016 tarihinde dünyaya gözlerini açan kızım için işin tüm ayrıntılarını takip ederek, gerektiğinde kendi özel telefonundan bize ulaşarak bilgi veren, işinin aşığı bir hanımefendi. Özellikle doğum esnasında bize yakın ilgi ve alaka gösteren ebe ve hemşirelere de ayrıca teşekkürü bir borç biliriz. Karaman özel Selçuklu hastanesi ve personelleri ile tam bir profesyonel. Kendilerine teşekkür ederim.
g...
hamileleiğim boyunca başvurduğum bir çok doktorun aksine beni rahatlatan ve güven veren bir doktor oldu. doğru ve zamanında teşhis ve tedavisi ve önerileri ile bebeğimizin hayatını kurtardı. ondan doğru bilgi almasam neyapacağımı bilemezdim. her zaman dua ve minnetle anıyoruz kendisini.
fa...k
başarılarınız devamını dilerim.
b....u
Tanıdığım günden itibaren alanında gerçekten uzman ve üstün gayret sarfeden, hastalarıyla bire bir ilgilenen,çok saygın ve muhterem bir doktor.Allah selamet versin başarılarının devamını dilerim.
gü...a
bütün hastaneleri gezmeme rağmen hastalığımın teşhisini koyabilen tek hekim...
Fadime Pınar Ateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime Pınar Ateş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Fadime Pınar Ateş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Fadime Pınar Ateş adresi nerede?Fadime Pınar Ateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- . Karaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime Pınar Ateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fadime Pınar Ateş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fadime Pınar Ateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime Pınar Ateş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fadime Pınar Ateş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fadime Pınar Ateş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Fadime Pınar Ateş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.