Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Bruksizm Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
KARADENİZ MAHALLESİ MESCİZADE SOKAK 34/6 MÜHENDİSLER APARTMANI KAT:2 DAİRE:6, Samsun
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
DİŞ HEKİMİ FADİME SARI
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
me...ş
Samsun, Tekkeköy’den geliyorum. Eşim, komşularım 20 yıldır kendisine tedavi olmak için Tekkeköy’den Samsun’a geliyoruz. İmplant, diş dolgusu, diş çekimi yaptırdım. Üzerine zirkonyum yaptırdım. Kliniğinde tüm teknolojik aletler var. Tomografim falan hep orada çekildi. Hijyen olarak da kliniği de kendisi de çok titiz. Hasta olarak en çok dikkat ettiğim şey. Yapılan işlemlerden hiç bir şikayetim yok. Hasta olarak kliniğe geldiğimde hep samimi güleryüzle karşılandım. Sağlıkla kalın.
ze...l
Dişlerime implant implant yapıldı. Dişlerime kanal tedavisi yaptırdım. Daha sonrasında implant üzerinde dişlerim yapıldı. Hiçbir sorunum yok gayet sorunsuz kullanıyorum. Yapılan tedavilerden çok memnun kaldım. İyi ki yollarımız kesişti. İşlerimde çok emek gösterdi çok güler yüzlü bir diş hekimi.
em....
Dişlerinizi gönül rahatlığıyla teslim edebileceğiniz canım hocam.Önceliği kendi dişlerinizin sağlığı ve onları kurtarmak.Galiba yapılabilecek birçok tedaviyi uyguladık, implant, kanal tedavileri, dolgular, gülüş tasarımı(zirkon kaplama)...hepsinden çok memnun kaldım.zorlu bir süreç sonunda güzel bir gülüşe kavuştum.Bundan sonraki süreçte de birlikteyiz.iyiki var:)
sa...k
Diş implantı yaptırdım. Üzerine diş yaptırdım. Diş kliniği çok temiz. Kanal tedavisi yaptırdığım dişlerimi sorunum olmadan kullanıyorum. Estetik konusunda da başarılı işlemler oldu.
ze...k
Dişime dolgu, kanal tedavisi yaptırdım. Diş taşı temizliği de yaptırdım. Diş hekiminden, dişe yapılan iğneden çok korkuyordum. Sırf o yüzden diş hekimine gelemiyordum. Fadime hanım samimiyetle açıklayarak işlem yaptığı için güvenebilirsiniz. Ve tüm diş tedavilerimi yaptırdım. Kliniği de çok temiz, aletleri de herkese her işlemde steril aletler kullanıyor. O açıdan da gönlüm rahat. Allah razı olsun.
es...
Merhaba gülüş tasarımı yaptırmak istiyordum.Diş hekimi Fadime Hanıma geldim.Yeni teknolojiyi kullanan bir diş kliniği arıyordum.Lamina porselen yaptırdım.Diş beyazlatma uygulandı.Kanal tedavisi yaptırdım. Artık hep gülüyorum.
eb...k
Fadime Hanımı arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıdım. Diş çekimi dolgu ve hassasiyetim için lazer tedavisi yaptırdım. Çok memnunum güler yüzlü ve samimi bir hekim tavsiye ederim
se...k
Önceki implantlarımı da Diş hekimi Fadime hanıma yaptırmıştım. Şimdi yine eksik olan bir dişim için implant tedavisi yaptırdım. İmplant üstüne zirkonyum porselen yaptırıyorum. Samsun’da diş hekimi olarak abimle beraber yıllardır buraya geliyoruz. Kanal tedavisi de yaptırmıştım yıllar önce. İlgi ve alaka olarak aldığım hizmetten memnunum.
es...ş
Ani gelişen diş problemime bu kadar hızlı Bir tedavi beklemiyordum.(kanal tedavisi)Gercekten tedavinin başından sonuna kadar en ince ayrintisina kadar herşeyi sıkılmadan anlatmasına bayıldım.Gercekten işini titizlikle yapan bir doktor.Kesin tavsiyemdir.Fadime Hanım iyiki yolumuz kesişmiş
ne...n
Almanya’dan dış tedavisi istediğim şekilde sonuçlanmadığı için fadime hanımı uzun süre takip ederek tedavim için kendisi ile diş tedavisine başladık. Yapılan kanal tedavisi, implant ve implant üstü zirkonyumdan çok memnun kaldım
Fadime Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime Sarı, Diş Hekimi. Size Fadime Sarı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Fadime Sarı adresi nerede?Fadime Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KARADENİZ MAHALLESİ MESCİZADE SOKAK 34/6 MÜHENDİSLER APARTMANI KAT:2 DAİRE:6 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fadime Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fadime Sarı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fadime Sarı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fadime Sarı hangi dilleri konuşuyor?Fadime Sarı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fadime Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime Sarı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fadime Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 192 hasta / danışan, Fadime Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri