DİŞ HEKİMİ FADİME SARI
KARADENİZ MAHALLESİ MESCİZADE SOKAK 34/6 MÜHENDİSLER APARTMANI KAT:2 DAİRE:6, İlkadım, Samsun

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

20'lik Diş Çekimi

Apikal Rezeksiyon +31 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları

Bruksizm Tedavisi

KARADENİZ MAHALLESİ MESCİZADE SOKAK 34/6 MÜHENDİSLER APARTMANI KAT:2 DAİRE:6, Samsun

DİŞ HEKİMİ FADİME SARI

Diş hekimi Fadime Sarı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olup, şu an kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Makaleler

Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri

Samsun, Tekkeköy’den geliyorum. Eşim, komşularım 20 yıldır kendisine tedavi olmak için Tekkeköy’den Samsun’a geliyoruz. İmplant, diş dolgusu, diş çekimi yaptırdım. Üzerine zirkonyum yaptırdım. Kliniğinde tüm teknolojik aletler var. Tomografim falan hep orada çekildi. Hijyen olarak da kliniği de kendisi de çok titiz. Hasta olarak en çok dikkat ettiğim şey. Yapılan işlemlerden hiç bir şikayetim yok. Hasta olarak kliniğe geldiğimde hep samimi güleryüzle karşılandım. Sağlıkla kalın.

Z
Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI İmplant

Dişlerime implant implant yapıldı. Dişlerime kanal tedavisi yaptırdım. Daha sonrasında implant üzerinde dişlerim yapıldı. Hiçbir sorunum yok gayet sorunsuz kullanıyorum. Yapılan tedavilerden çok memnun kaldım. İyi ki yollarımız kesişti. İşlerimde çok emek gösterdi çok güler yüzlü bir diş hekimi.

Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI Gülüş Tasarımı

Dişlerinizi gönül rahatlığıyla teslim edebileceğiniz canım hocam.Önceliği kendi dişlerinizin sağlığı ve onları kurtarmak.Galiba yapılabilecek birçok tedaviyi uyguladık, implant, kanal tedavileri, dolgular, gülüş tasarımı(zirkon kaplama)...hepsinden çok memnun kaldım.zorlu bir süreç sonunda güzel bir gülüşe kavuştum.Bundan sonraki süreçte de birlikteyiz.iyiki var:)

Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI Randevu

Diş implantı yaptırdım. Üzerine diş yaptırdım. Diş kliniği çok temiz. Kanal tedavisi yaptırdığım dişlerimi sorunum olmadan kullanıyorum. Estetik konusunda da başarılı işlemler oldu.

Z
Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI Endodonti

Dişime dolgu, kanal tedavisi yaptırdım. Diş taşı temizliği de yaptırdım. Diş hekiminden, dişe yapılan iğneden çok korkuyordum. Sırf o yüzden diş hekimine gelemiyordum. Fadime hanım samimiyetle açıklayarak işlem yaptığı için güvenebilirsiniz. Ve tüm diş tedavilerimi yaptırdım. Kliniği de çok temiz, aletleri de herkese her işlemde steril aletler kullanıyor. O açıdan da gönlüm rahat. Allah razı olsun.

Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI Gülüş Tasarımı

Merhaba gülüş tasarımı yaptırmak istiyordum.Diş hekimi Fadime Hanıma geldim.Yeni teknolojiyi kullanan bir diş kliniği arıyordum.Lamina porselen yaptırdım.Diş beyazlatma uygulandı.Kanal tedavisi yaptırdım. Artık hep gülüyorum.

Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI Randevu

Fadime Hanımı arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıdım. Diş çekimi dolgu ve hassasiyetim için lazer tedavisi yaptırdım. Çok memnunum güler yüzlü ve samimi bir hekim tavsiye ederim

Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI İmplant

Önceki implantlarımı da Diş hekimi Fadime hanıma yaptırmıştım. Şimdi yine eksik olan bir dişim için implant tedavisi yaptırdım. İmplant üstüne zirkonyum porselen yaptırıyorum. Samsun’da diş hekimi olarak abimle beraber yıllardır buraya geliyoruz. Kanal tedavisi de yaptırmıştım yıllar önce. İlgi ve alaka olarak aldığım hizmetten memnunum.

Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI Kanal Tedavisi

Ani gelişen diş problemime bu kadar hızlı Bir tedavi beklemiyordum.(kanal tedavisi)Gercekten tedavinin başından sonuna kadar en ince ayrintisina kadar herşeyi sıkılmadan anlatmasına bayıldım.Gercekten işini titizlikle yapan bir doktor.Kesin tavsiyemdir.Fadime Hanım iyiki yolumuz kesişmiş

Konum: DİŞ HEKİMİ FADİME SARI Estetik Porselen

Almanya’dan dış tedavisi istediğim şekilde sonuçlanmadığı için fadime hanımı uzun süre takip ederek tedavim için kendisi ile diş tedavisine başladık. Yapılan kanal tedavisi, implant ve implant üstü zirkonyumdan çok memnun kaldım