Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Fadime Sökmen Muayenehanesi
2007 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.
Kasım 2021 tarihinden itibaren Eskişehir'de Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak Özel Muayenehanesinde hizmet vermeye başlamıştır.
Oğlumun YKS hazırlık sürecinde dikkat eksikliği nedeni ile Fadime hnm a başvurmuştuk.
1 senedir kendisiyle görüşmelerimiz devam ediyor.
Kendisi bu süreçte terapi desteği saglayarak oğlumun dikkat eksikliği odaklanma sorunlarıni cözmekte fayda sağladı.Oğlum şu an cok iyi bir üniversite ve bölüme Turkiye derecesi ile yerleşti.
Ayni zamanda veli olarak bana da öneri ve telkinleriyle çok destekte bulundu.
Fadime hnm dan destek almaya bir süre daha devam edeceğiz.
Oğlum üniversite sınavlarına hazırlanırken odaklanamama ve dikkat eksikliği vardı. Daha önce gittiğimiz psikolog tarafından önerildi. Bizde görüşmelere başladık. Terapi desteği ile sorunumuzu giderdi.
Oğlumun Dehb li olabileceği şüphesi ile Fadime Hocama başvurduk tanıyı koyması,ilgisi ,güler yüzü, hastalık hakkında bizi detaylı bilgilendirmesi ve moral vermesi ile ilk randevumuzun ardından ikinci görüşmemize de yaptık kendisinin uygun gördüğü şekilde tedaviye devam etmeyi düşünüyoruz.Fadime Hocam ile yollarımız keşke çok daha önce birleşseydi.
Hocamızın emeği ve desteği ile LGS ye hazırlanan çocuğumun kendisine güveni geldi. Fadime hocamız ile yaptığı görüşmeler sonucunda dikkat ve konsantrasyonu artması ile Denemelerde ki başarı yüzdesi de arttı.
ya...
14 yaşındaki kızımın dikkat dağınıklığı ile disleksiden kaynaklanan odaklanma,dürtüsellik ve sosyal ilişkilerde yaşadığı sıkıntılardan dolayı uzunca bir araştırmadan sonra Fadime hanımla tanıştık. Henüz ikinci seansımız olmasına rağmen deneyimli,güler yüzlü,samimi yaklaşımı ile hem kızımızın hemde bizim güven ve sevgimizi kazandı. Doğru terapi ve ilaç tedavisi ile çok güzel netice alacağımıza inanıyorum.Fadime hanım gibi işinin ehli bir hekime rast geldiğimiz için çok şanslı hissediyoruz. Kızımdaki olumlu değişimleri gördükçe de mutluluğumuz ve minnettarlığımız artıyor.
Çocuğumun 5. Sınıfa başlamasıyla mide ağrısı da başladı. Fizyolojik olarak bütün tetkikler ve muayeneleri yapıldı ve fiziki bir sorun olmadığı neticesine varıldı. Sorunun psikiyatri olma ihtimali düşünerek Fadime Hanımla görüştük. İlk buluşmamız dan itibaren olumlu gelişmeler başladı. Kendisinin ilk önce çocuğuma ve bize yaklaşımı ve ilgisinden dolayı Ailem adına Çok memnun kaldık.
Kıymetli doktorumuz, kızımın çok çaresiz olduğu bir döneminde yollarımız kesişti. Ne kadar çok çalışsa da istediği başarıyı bir türlü gösteremiyordu ve bu ne yazıkkı öz güven eksikliğine yol açmaya başlamıştı. Doktor hanımla görüşmeye başladıktan sonra kızım için herşey çok olumlu yönde ilerledi. İlgisi, alakası ve kızımla kurduğu diyalog için kendisine minnettarız. Doktor hanımla bizim yolumuz uzun... Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Selektif mutizm tanısı konmuş oğlumuz için gittik. Doktor hanımın verdiği ilaçlar ve yönlendirmeleriyle 3.seanstan itibaren olumlu gelişmeler yaşadık. Tecrübeli ve ilgili bir doktor, biz gayet memnun kaldık.
n ...c
Doktorumuz çok güler yüzlü ve ilgili endişelerini giderdi kızımın dikkat eksikliği için gidiyoruz memnun kaldık ve kızımda çok fazla ilerleme kat ettik
i̇...m
Danışanlarına karşı çok ilgili,güler yüzlü, sevecen davranıyor. Oğlumuz için kendisiyle görüşüyoruz.Dikkat eksikliği tedavisi için en uygun tedaviyi uyguluyor. Görüşme esnasında tüm sorularınızı cevaplayan bir doktor. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz. Oğlum da çok seviyor.
Fadime SÖKMEN isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime SÖKMEN, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Fadime SÖKMEN tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Dikkat Testleri, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Aile Terapisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi.
Fadime SÖKMEN adresi nerede?Fadime SÖKMEN şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ZENO İş Merkezi. Ertuğrulgazi Mah. Damlalar Sok. No:28 K:7 D:67 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime SÖKMEN isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fadime SÖKMEN online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fadime SÖKMEN isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fadime SÖKMEN, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fadime SÖKMEN hangi dilleri konuşuyor?Fadime SÖKMEN ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fadime SÖKMEN isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime SÖKMEN tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fadime SÖKMEN hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Fadime SÖKMEN hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.