Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar
t.....
28 haziran 2017 tarihinde kalbim 3 kere durdu ve istanbulda kardiyolog 2 tane kalmış tatil zamanı tabi.ismini bilmediğim bir hoca ben bakamam elimde kalır demiş.ancak fahrettin hocam yollayın deme cesaretini göstermiş.ameliyat 3 saatte yakın sürdü genel anestesi yapamadı nabız 20 lerde seyrediyordu.zor bir sureydi 3 saat ayakta beni tekrar hayatta kalabilmem için mücadele veriyordu.sonunda pil takıldı.cesaret göstermeseydi şuan bunları yazamazdım.ben çok teşekkür ederim.benim için vermiş olduğunuz azim için minnettarımm saygılarımla..
Hasta
Hasta ve hasta yakınlarıyla ilişkisi hiç iyi değildi. Herhangi bir tahlil istemeden eski ilaçlara bakarak reçete yazdı. Biz söylemesek tahlil de istenmeyecekti. Böyle bir şey nerede görülmüş? Tahlili yapınca daha da farklı ilaç yazmak zorunda olduğunu görüp üste çıkmak için aşağılayıcı ses tonunda konuştu. Hiç memnun kaldık.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...n
ben bu doktora gittiğimde o kadar ilgisiz davrandı ki odaya girdiğimde 5 dk kadar doktorun gelmesini bekledim. ben asistanıyla ona baktım, onlar bana göz ucuyla bile bakmadı. 5 dk sonra bana baktıklarında ben doktora dönüp fahrettin bey siz misiniz diye sorma gereği duydum oda bana evet dedi ve bakmaya devam etti. bende 1 dk kadar sonra çarpıntım var dedim o bana bakmaya devam etti ben yine 1 dk kadar sonra muayene etmeyecek misiniz diye sordum oda bana sedyeye uzanmamı söyledi. komedi gibi yani daha sonra muayenesi yaklaşık 45 saniye kadar sürdü kan tahlili isteyerek beni gönderdi. anlayacağınız fahrettin beyle ilk karşılaşmamız trajikomikti. maalesef bu merkezde başka doktor olmadığı için eğer buraya gitmek zorundaysanız buna katlanacaksınız demektir.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Fahrettin Katkat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fahrettin Katkat, Kardiyoloji.
Fahrettin Katkat adresi nerede?Fahrettin Katkat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok. Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fahrettin Katkat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fahrettin Katkat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fahrettin Katkat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fahrettin Katkat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fahrettin Katkat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fahrettin Katkat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fahrettin Katkat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar