Uzm. Dr. Fahri Karson

Psikiyatri · Daha fazla

Kocaeli 1 adres

Fahri Karsobn ; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tıp eğitimini 1985-1991 yıllaraında almıştır. Uzmanlık eğitimini ise, KOÜ Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalında 1995-2000 tamamlamıştır. Erişkin ve çocuk tip Aktivite ve Dikkat Bozukluğu ile Bipolar Bozukluk Derneklerinin kuruculuğunu yapmıştır.Psikiyatrik sorunların tanınması ve neden oldukları sorunların çözümüne yönelik kitap, broşür ve kılavuzlar yayınladı.Psikiyatrik sorunlara toplumsal duyarlılığı arttırmak için konferans, söyleşi ve toplantılar düzenledi, seminerler verdi.TV programları ve gazetelerde köşe yazarlığı yaptı.Psikiyatri alanında yayınlanmış çalışmaları bulunmaktadır.Psikodrama ve cinsel terapi eğitim programlarına katıldı.

Yetişkin
Çocuk

Psikiyatri Randevusu

Yenişehir, Dönmez Sk. No:4, İzmit, Kocaeli 41050

• Sigortası olan hastalar

Fahri Bey çok iyi birisi. 8-10 senedir gidiyorum ve çok memnunum. Her yere gittim ama bir tek orada şifayı buldum. Birebir görüşüp anlaşıp beni rahatlatıyor ve bana güven veriyor. Fahri Bey çok anlayışlı bir doktor. Kendisi ile seanslarımıza beraber karar veriyoruz illa da diretmeden anlatarak bilgilendirerek rahatlatıyor.

• Ö

Fahri beyi iyi ki tanıdık.İlgi ve alaka çok iyi.Hastayı yakından takip ediyor.Olumlu olumsuz tüm sorularımıza yanıt veriyor.Bugüne kadar tanıdığım en ilgili ve alakalı bir psikiyatrist.Kesinlikle tavsiye ederim

• H

Farklı bir kurumda 2 yıldır tedavi alıyorduk. Koyulan yanlış teşhisi düzelterek 2 haftada daha iyi performans sergilememize sebep oldu daha iyiye götürdük. Doğru ilaç ve tam teşhisle sürecime devam ediyoruz. Daha iyiye ilerledik. Fahri Bey'in danışanına ve danışan yakınına yaklaşımı çok güzel insanın içini ferahlatıp, rahatlatıyor. Tedaviyle ilgili tam bilgilendirmeler sunuyor. Biz çok rahatladık.

• G

Fahri Bey tek kelime harika bir doktor. Kendisine tavsiye üzerine görüşme sağladım. 2. seansım ama iyiye gidiyorum. Daha kötüydüm doktorumla beraber daha iyiye doğru gidiyorum. Daha sinirli, daha agresiftim şu anda daha sakinim ve daha iyiyim. Doktorumla daha da iyi olacağım.

• Z

Fahri Hoca çok cana yakın, problemleri çözmeye çalışan nazarımda iyi bir doktor. 2 ayımdayım ve devam ediyorum. Kendimi artık daha rahat hissediyorum ve çok kafama takmıyorum. Fahri Hoca ile görüşmek bana iyi geliyor. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.

•  •

Kendisinden çok memnunum. Fahri Bey çok ilgili, alakalı bir doktor. Sürekli benimle iletişime geçip nasıl olduğumu soruyor takibimi sağlıyor. Nisan ayından beridir danışmanlık hizmeti alıyorum. İlk zamanlarda 15 günde 1 seanstı şimdi ayda 1 seans görüşme sağlıyorum. Hastalığımda çok daha iyi seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Fahri Bey'in teşhisleri, ilaçları, görüşmeleri, görüşleri beni etkiliyor. Kendisi iyi yönde gelişmemi sağladı.

•  •

Kisa zaman oldu ama sikintilarimi birlikte cozmekte yardimci ondan allah tazi olsun fahri beye tekkur ediyorum

• Özel Denge Tıp Merkezi Randevu  •

Her randevuda memnum kaldığımı belirtmek isterim.Tedavi süreci bizim acımızdan olumlu gecmiştir.

• T

Mükemmel bi doktor sakinliği ve konuşmasıyla insanı çok rahatlattı.
    Biz annemi götürdük tavsiye ile ve çokta memnun kaldık . Tedavinin en başında annem çok kötüydü düzeleceğini hiç tahmin etmiyorduk fakat fahri bey sayesin de iyi ki de gelmişiz dedik.
    Şuan sürecimize hala devam ediyoruz ve annemin ruhsal durumu gayet iyiye doğru ilerlemekte.Kesinlikle tavsiye ederim.

• Ç

Değerli bir kişilik
    Panik bozukluğu rahatsızlığıma fazlası ile faydalı oldu.
    Kendisine teşekkürlerimi borç bilirim.