Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Psikiyatri Randevusu
Psikotik Bozukluk Tedavileri
Sistemik Aile Terapisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Özel Denge Tıp Merkezi
Fahri Bey çok iyi birisi. 8-10 senedir gidiyorum ve çok memnunum. Her yere gittim ama bir tek orada şifayı buldum. Birebir görüşüp anlaşıp beni rahatlatıyor ve bana güven veriyor. Fahri Bey çok anlayışlı bir doktor. Kendisi ile seanslarımıza beraber karar veriyoruz illa da diretmeden anlatarak bilgilendirerek rahatlatıyor.
ö....ş
Fahri beyi iyi ki tanıdık.İlgi ve alaka çok iyi.Hastayı yakından takip ediyor.Olumlu olumsuz tüm sorularımıza yanıt veriyor.Bugüne kadar tanıdığım en ilgili ve alakalı bir psikiyatrist.Kesinlikle tavsiye ederim
h....
Farklı bir kurumda 2 yıldır tedavi alıyorduk. Koyulan yanlış teşhisi düzelterek 2 haftada daha iyi performans sergilememize sebep oldu daha iyiye götürdük. Doğru ilaç ve tam teşhisle sürecime devam ediyoruz. Daha iyiye ilerledik. Fahri Bey'in danışanına ve danışan yakınına yaklaşımı çok güzel insanın içini ferahlatıp, rahatlatıyor. Tedaviyle ilgili tam bilgilendirmeler sunuyor. Biz çok rahatladık.
g.....
Fahri Bey tek kelime harika bir doktor. Kendisine tavsiye üzerine görüşme sağladım. 2. seansım ama iyiye gidiyorum. Daha kötüydüm doktorumla beraber daha iyiye doğru gidiyorum. Daha sinirli, daha agresiftim şu anda daha sakinim ve daha iyiyim. Doktorumla daha da iyi olacağım.
z.....
Fahri Hoca çok cana yakın, problemleri çözmeye çalışan nazarımda iyi bir doktor. 2 ayımdayım ve devam ediyorum. Kendimi artık daha rahat hissediyorum ve çok kafama takmıyorum. Fahri Hoca ile görüşmek bana iyi geliyor. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
Kendisinden çok memnunum. Fahri Bey çok ilgili, alakalı bir doktor. Sürekli benimle iletişime geçip nasıl olduğumu soruyor takibimi sağlıyor. Nisan ayından beridir danışmanlık hizmeti alıyorum. İlk zamanlarda 15 günde 1 seanstı şimdi ayda 1 seans görüşme sağlıyorum. Hastalığımda çok daha iyi seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Fahri Bey'in teşhisleri, ilaçları, görüşmeleri, görüşleri beni etkiliyor. Kendisi iyi yönde gelişmemi sağladı.
ay...r
Kisa zaman oldu ama sikintilarimi birlikte cozmekte yardimci ondan allah tazi olsun fahri beye tekkur ediyorum
er...n
Her randevuda memnum kaldığımı belirtmek isterim.Tedavi süreci bizim acımızdan olumlu gecmiştir.
tu...z
Mükemmel bi doktor sakinliği ve konuşmasıyla insanı çok rahatlattı.
Biz annemi götürdük tavsiye ile ve çokta memnun kaldık . Tedavinin en başında annem çok kötüydü düzeleceğini hiç tahmin etmiyorduk fakat fahri bey sayesin de iyi ki de gelmişiz dedik.
Şuan sürecimize hala devam ediyoruz ve annemin ruhsal durumu gayet iyiye doğru ilerlemekte.Kesinlikle tavsiye ederim.
ç.....
Değerli bir kişilik
Panik bozukluğu rahatsızlığıma fazlası ile faydalı oldu.
Kendisine teşekkürlerimi borç bilirim.
Fahri Karson isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fahri Karson, Psikiyatri. Size Fahri Karson tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afirmatif Terapi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Danışmanlığı, Psikiyatri Randevusu, Bağımlılık Tedavisi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Bütüncül Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Destekleyici Psikoterapi.
Fahri Karson adresi nerede?Fahri Karson şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir, Dönmez Sk. No:4 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fahri Karson isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fahri Karson online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fahri Karson isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fahri Karson, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fahri Karson hangi dilleri konuşuyor?Fahri Karson ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fahri Karson isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fahri Karson bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fahri Karson ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fahri Karson hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Fahri Karson hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fahri Karson hangi sigortaları kabul ediyor?Fahri Karson, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Fahri Karson ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler