20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması +22 daha fazla
20'lik Diş Çekimi
Fahri Kavrut Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Fahri Kavrut Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Fahri Kavrut Muayenehanesi
Dr. Dt. Favri KAVRUT, Eskişehir Odunpazarı'nda bulunan kendi özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.
ze...
Fahri hocama bugün diş etimden kaynaklanan ve beni korkutan bir sorun için gittim. Fahri hocam hem alanında çok iyi hemde hastasına gerçekten değer veren bir hekim. Burdan kendisine çok teşekkür ederim hemen tedavimi titizlikle yaptı. Sonrasında her sorumu bıkmadan sabırla güler yüzle cevapladı söyledikleri ile içimi rahatlattı keske çok daha önce sorunum için kendisine başvursaydım bundan sonra gözüm kapalı fahri hocamı tercih edeceğim. Bu arada asistanlarıda çok güler yüzlü ve kibarlar klinik çok temiz.
fa...n
Ben Fahri Beye ilk muayeneye gittiğimde diş doktoru fobisi olan bir insandım ve o kadar fazla işlemim vardı ki ama iyi ki Fahri Beyle yolum kesişmiş uzun süren tedavi sürecimde korkumu sayesinde yendim diyebilirim.Sorunlu dişimin çekiminden birçok dolguya ve implanta kadar her konuda işinini çok başarılı yapan bir insan. Ayrıca çok anlayışlı ve güler yüzlüler. İlk muayenede ağlayan ben şuan gülerek ayrılıyorum her muayeneden. Anlayışlı,temiz ve güvenilir diş doktoru arıyorsanız mutlaka kapılarını çalmalısınız.
Bir doktordan çok daha fazlası. Zorlu dişeti hastalığımda gerek ameliyatlarımda gerek kontrollerinde Güler yüzü insancıl tavırlarıyla maddiyatı ikinci plana atıp sağlığı ve insani değerleri ön planda tutan Ender rastlanan doktorlardan biri. Şiddetle tavsiye ederim :) Diş sağlığınız için kesinlikle fahri beyle ve asistanı Özlem hanımla tanışmalısınız
se...k
doktor fahri bey çok güleryüzlü ve sıcakkanlı birisi eşi rabia hanım mükemmel bir insan gerçekten ben şuan hala muayene oluyorum ve çok memnunum.rabia hanıma muyene olurken kendinizi çok rahat hissediyosunuz çok güleryüzlü bir insan ve kibar.bide asistanları özlem hanım var oda çok güleryüzlü ve iyi birisi.birlikte çok sıcakkanlılar hastalarına karşı gitmenizi tavsiye ederim
bi...t
Diş doktoru olduğuna inanmakta güçlük çekecek ve dişçi korkunuzu yenmenizi kısacık sürede sağlayacak kadar güler yüzlü, fahri beyle tanışana kadar yıllarca rutin diş kontrollerinden bile kaçtığım düşünülürse..ben doğru doktoru buldum,mutluyum;ne kadar teşekkür etsem yetersiz
fz...4
diş taşı temizliği yaptırdım. Fahri Hoca hem güler yüzlülüğü hem de işinde göstermiş olduğu başarısı konusunda tartışılamaz. kesinlikle tavsiye ediyorum...
mi...r
Doktor beye çok teşekkür ediyorum. Bütün korkularımı yenmemi sağladı. İşinde de çok titiz.Teşekkürler. Yardımcıları da çok tatlı bu arada.
gö...m
Oncelikle doktor bey çok güler yüzlü nazik kibar ve cok anlayisli isinde çok iyi ilk kez bir dis hekiminden memnun kaldimhamileyim ve bana çok güven verdi disime kanal tedavisi uyguladı çok sukur iyiyim hem çok temiz bir yer hemde kendinizi evinizde gibi hissediyosunuz gercekten gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim iyiki bulmuşum fahri beyi ?? uzun uzun yazdım ama demem o ki iyi bir doktor arıyorsanız kesinlikle fahri beye gitmelisiniz
ay...u
Bu ülkede işini ehliyle yapan sayılı kişilerin içinde yer alan Fahri bey ve eşine çok teşekkür ediyorum. Ortam çok temiz, Güleryüz, teknoloji, en iyi malzemenin kullanımı, ödemede kolaylık, daha ne olsun diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
mi...r
Inanın muhteşem bir insan insanı rahatlatan konuşmaları sayesinde hiç sıkıntı çektirmiyor işini bilen biri azı dişimi 4 doktora gösterdim çekilecek dediler fakat hocam bana dişimi geri kazandırdı onu canı gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim ayrıca geleceği çok parlak bir doktor tavsiye ederim
Fahri Kavrut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fahri Kavrut, Diş Hekimi. Size Fahri Kavrut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çene Eklemleri Tedavisi, Pembe Estetik, Lokal Anestezi, Subgingival Küretaj, Kemik Grefti, Hassas Bağlantılı Protezler, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Zirkonyum Porselen Kronlar, Dental Anestezi, X-Ray.
Fahri Kavrut adresi nerede?Fahri Kavrut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet İnönü 1 Cd (Doktorlar Cd) Yonca apt 51 /8 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fahri Kavrut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fahri Kavrut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fahri Kavrut hangi dilleri konuşuyor?Fahri Kavrut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fahri Kavrut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fahri Kavrut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fahri Kavrut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fahri Kavrut hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Fahri Kavrut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri