me...r
Annem 60 yaşında Şeker tansiyon kolesterol hastası daha önce de bir trafik kazası geçirdiği için belinde 3 tane kırığı vardı Annem artık beli kamburlaşmış yürüyemeyecek duruma gelmişti bize Fahri hocayı önerdiler biraz zor da olsa randevu alabildik ameliyat tarihi belirleyip annemi ameliyat etti 11 tane platin taktı sırtına, artı daha önceden geçirmiş olduğu kazadan dolayı oluşan kırıklardaki hasarları olabildiğince tedavi etti. şu an annemin hem sırtı düzeldi hem de bel ağrıları tamamen yok oldu diyebilirim. Fahri hocam muazzam bir doktor eline emeğine sağlık
çi...
İlk bel fıtığı ameliyatımı fahri bey yaptı. Çok memnun kaldım. Hiç bir sıkıntı sorun yaşamadım. Hastaları ile çok ilği. Ve ameliyat yaptiği hastasını hayatta unutmaz. Hatırlar. Gerçekten tavsiye ederim. Çok iyi. İşinde başarılı. Parmak la gösterilecek doktor lardan biridir..
ay...
Artık yürüyemiyordu annem Doktorumuzun ellerine sağlık kontrole 10 gün sonra yürüyerek gitti .8platin taktı yaşıda var şeker tansiyon hastası ama çok şükür ayağa kalktı..iyiki varsınız hocam Allah sizden razı olsun.
en...
Merhabalar fahri hocamda boyun fitihi ameliyat oldum ameliyat çok güzel geç ti ALLAH razı olsun gayet iyiyim şuan keşke daha önce ameliyat olsaydım dediğim oldu hayirlsi yine de tşk ederim hocama ekip arkadaşlarına gülen yüzü hep gülsün hocamizin
ay...e
13 haziranda fitik ameliyati oldum şuan iyiyim inşallah daha iyi olacağım gönül rahatlığı ile herkeze tavsiye ederim teşekkürler hocam bazı doktorlarımız ön planda olmayabilir ama başarısı yüksektir
öm...n
Bel fıtığı ameliyatı oldum fıtığın batlamis ve çok zor bir bolgedeidi Fahri hocam Allah ondan razı olsun en ufak bir acı ve sıkıntıya sebep vermeden ameliyatımı gerçekleştirdi fıtık ameliyatindan korkan kişilere tavsiye ederim ondan Allah razı olsun
zü...r
Belimdeki kanal daralması ve fitıklarımin patlamasi sonucu sağ bacagımdaki agrıdan yolda yürüyemez haldeyken hocama gittik ilk konuşmasında bana güven verdi ve haziran ayında belime 12 adet platin takıldı. Agrılarim dindi çok şükür. Rabbim hocama 2 cihan saadetini nasip etsin ellerine emegine sağlik her kontrolumde hoş geldin iyimisin birebir konuşup ilgilenmeside birebir allah razi olsun hocam.
ö....ö
04.10.2021 tarihinde doktorumuza giderek belde ağrılar yürüyememe şikayetimizi belirterek kendisi gereken tektikleri yaparak fıtık patlaması denildi ve ameliyat söylendi 06.10.2021 tarihinde ameliyat oldu şuan 12.11.2021 nerdeyse bir ay geçti ve şuan ağrılar yok yürüyebiliyor hastamız her şey için çok teşekkür ederiz hocam iyiki varsınız (Fahri Reçber )
se...
14.07.2021 fahrı beye belımden sol kalca bacaktan ayaga 1 yıldır cektıgım agrıları kanal daralması tanısıyla amelıyat oldum. 3 ayımdayım rabbım ondan razı olsun cok rahatım kuş gıbıyım rabbım başımızdan işinin ehli hekimlerımızı eksık etmesın odasına gıdınce hosgeldın gecmıs olsun nayıf kıbar alcak gonullu olmasıda insana guven verıyor... Teşekkürler FAHRİ REÇBER
h ...ç
Fahri hocam eşim hasan çakarı dün ameliyat etti patlamış olan iki fıtığınıda aldı şimdi eşim çok daha iyi daha öncede boyun fıtığından ameliyat etmişti önce rabbim sonra fahri hocam sayesinde eşim sağlığına kavuştu herşey için teşekkürler hocam iyiki varsınız
Fahri Reçber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fahri Reçber, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Fahri Reçber adresi nerede?Fahri Reçber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman Yılmaz Mah. İlyas Uzuner Cad. No:1 Gebze
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fahri Reçber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fahri Reçber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fahri Reçber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fahri Reçber bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fahri Reçber ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fahri Reçber hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Fahri Reçber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kartal Beyin Ve Sinir Cerrahları
Yalova Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Gebze bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları