İlk lisansına 2007 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümüne başlayarak 2011 yılında mezun olmuştur. Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenli programına katılmıştır. İkinci lisansına 2014 yılında Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Dil ve Konuşma Terapistliği Bölümüne başlayarak 2018 yılında mezun olmuştur. Bir çok devlet okulu, kreş, anaokulları, hastane ve rehabilitasyon merkezlerin de gözlem ve uygulama stajı yapmıştır. İlk adım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ,Abı Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Elit Samyelim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Çiftoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Rehabilitasyon Merkezi , Algı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ,Güneş Çocuk Gelişim Merkezi , Dilce Dil Konuşma ve Gelişim Akademisi ( kurucu olarak), Pastel Danışmalık Merkezi, Dilist Dil Konuşma ve Gelişim Merkezinde (kurucu olarak) görev almıştır. -
Katıldığı Kurs ve Seminerler
1.Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Öğrenci Sempozyumu (Konuşmacı), Üsküdar Üniversitesi, 2018 ( Konuşma konusu: 2-4 yaş arası dil performansı yaşıtlarına göre geri olan çocukların ebeveynleri ile 2-4 yaş arası normal dil performansı sergileyen çocukların ebeveynlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden karşılaştırılması)
- Otizmli bireylere okuma-yazma eğitimi, Ayten Düzkantar
- 8. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
- Gelişimsel Yetersizlik Sempozyumu
-8. Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
- Küçük Adımlar Erken Eğitim Programı
Çalışma alanları : Gecikmiş dil ve konuşma bozuklukları, Artikülasyon ve Fonolojik bozukluklar, Akıcılık bozukluğu (Kekemelik ve hızlı bozuk konuşma), ses bozuklukları (nodül, polip),Otizme bağlı dil ve konuşma bozuklukları, Down sendromuna bağlı dil ve konuşma bozuklukları, Zihinsel yetersizliğe bağlı olarak oluşan dil ve konuşma bozuklukları, Motor konuşma bozuklukları( dizartri ve apraksi), Edinilmiş dil bozukluları ( Afazi)
Şuan kurucusu olduğu Dilist Dil Konuşma ve Gelişim Merkezinde hizmet vermektedir.

Banka Havalesi

Nakit

Hanımseti sokak No:12 Kısıklı, İstanbul

Fahri Uslu

Dilist Dil Konuşma ve Gelişim Akademisi

Çocuğum bazı harfleri tam olarak söyleyemiyordu, bu sebepten dolayı gittik. Ön dişleri uzun olduğu için dişçiye gitmemizi önerdi. 7 aydır düzenli olarak kendisine gidiyoruz. Seanslar güzel geçiyor, olumlu sonuçlar alıyoruz. Baya yol katettik. Çocuğum sesleri çıkartırken düşünüyor, çıkartıyor. Oğlum hızlı konuşuyor, yavaşlaması için çalışıyorlar. Fahri Bey'in işinde profesyonel olduğunu düşünüyorum. Açık ve yalın bir şekilde bize bir şeyleri ifade ediyor. Çocukla iletişimi çok güzel, oğlum isteyerek yanına gidiyor. Bizi yönlendirmesi ve iletişimi de iyi. Çocuğa özgüven vererek derslere devam ediyor.

Çocuğum konuşma sıkıntısı çekiyordu, dil geriliği vardı. Bu sebepten dolayı destek almak istedik. 4-5 ay gittik. Sürecimiz güzel geçti, çok olumlu sonuçlar aldık. Birkaç kişiye de tavsiye ettim. Allah kendisinden razı olsun. Hiç konuşamıyordu, sayesinde artık konuşuyor, çok faydasını gördük.

Kızımın çıkaramadığı harfler vardı. 2 ayda güzel sonuçlar aldık. Bizim için bir mucize oldu. Kızım epilepsi hastası, öğrenmekte güçlük çekiyor, öğrendiklerini ertesi gün unutuyordu. Bu konuda çok endişeleniyorduk. Ama önce bize destek oldu, inandırdı. Tavsiye üzerine gittik. Uzak yoldan gidiyorduk yanına. İyi bir yol katettik. İlgili ve alakalı bir uzman. Bu tarz sıkıntısı olan insanlara Fahri Bey'i tavsiye ederim. Çok memnunum kendisinden. Bizimle konuşarak sürece inandırdı. Verdiği ödevlere çalışarak adım adım uyguluyorduk. Yönlendirmeleri ile her şey iyi oldu.

Uzman tavsiyesiyle artikülasyon bozukluğu için başvurduk. 6 ay birlikte çalıştık. Sürecimiz bitti, olumlu ve güzel sonuçlar aldık. Sorunumuz çözüldü. Çocuğum için birkaç uzmanla görüştüm ama iyi ki kendisini tanımışım. İletişimi çok güzel, hızlı ve pratik bir uzman. Memnun kaldık kendisinden.

Oğlumun konuşmasında gecikme vardı. 7 aydır kendisi ile çalışıyoruz. Baya ilerlemeler kaydettik. Süreç devam ediyor, şu an eylem birleştirme dersindeyiz. Tekli kelimeleri öğrendi, çoklu kelimeleri öğreniyor. Kendisinden çok memnunuz, yoğun bir öğretmen. Bu uzmanımız kelime kartlarıyla ilerliyor. Herkese tavsiye ederim.

Çok memnun kaldık kendisinden. Kızım için başvurduk, konuşma bozukluğu vardı, bazı harfleri çıkartamıyordu. Tavsiye üzerine kendisiyle tanıştık. 3 ay gittik kendisine. Çocuğum sayesinde baya kendisini toparladı. Konuşmadığı için özgüven eksikliği de vardı. Şu an bu durum ortadan kalktı, özgüveni yerine geldi. Yaşıtlarının üstünde gidiyor. Bize çok yardımcı oldu, işinde uzman. Allah kendisinden razı olsun.

Z

Çocuğumun konuşmalarında takılmalar oluyordu ve kekemelik vardı. 6-7 ay devam ettik. Olumlu ve güzel sonuçlar aldık. Kızım şu an olabildiğince daha iyi. Ara ara görüşmeye devam ediyoruz. Fahri Bey oldukça ilgili, şefkatli bir uzman. Çocuğu benimsiyor, güzel bir iletişim kuruyor. Evimize uzak olmasına rağmen memnun kaldığımız için devam ettik.

Oğlumda konuşma bozukluğu olduğu için başvurduk. Tavsiye üzerine gittik. Çok iyi ilerlemeler oldu. 1 sene oldu verim alıyoruz. Süreç devam ediyor. Fahri Bey çok ilgili bir uzman. Danışanını çok iyi takip ediyor ve ödevi veriyor. Öğretme yöntemini değiştiriyor. Günlük yaşadığımız problemlere göre program hazırlıyor. Tavsiyelerde bulunuyor çok memnunuz kendisinden.

Oğlumun artikülasyon problemi vardı. "R" harfini söyleyemiyordu. Bunun için başvurduk. Sorunu 10 seansta çözdü. Sürecimiz bitti. Her aradığımda kendisine ulaşabildim. Memnun kaldık kendisinden. Çocuğumla iletişimi çok iyi. Oğlum sürecin bittiğine üzüldü, bir daha gitmek istediğini söyledi. Herkese tavsiye ederim.

Oğlumun dil gelişimi için başvurdum. 3 senedir gidiyoruz. Çocuğumun dil gelişimi iyi, bu sorun çözüldü. Çok olumlu ilerliyoruz, hızlı öğreniyor. Harf yutma sıkıntısı var, onun için çalışıyoruz. Ara vermelerimiz olmasaydı süreç çoktan bitmişti. Fahri Bey çocuğu önemsiyor ve takip ediyor. Okuldaki öğretmenleriyle iletişim halindeler. İlgili ve alakalı bir uzman, biz çok memnunuz.