Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir
ev...n
Ben yaklaşık iki yıl gittim Gürkan hoca ya polikistik over hastası olduğum için çocuğumuz olmadı.Çok merhametli,çok dakik,hastasini bitirmeden öğlen yemeğine bile çıkmazdi.Ben ilk aşılama da diş gebelik geçirdim ameliyat olmak zorunda kaldım gecenin 12 sinde kalkıp geldi hastaneye ve ertesi günü beni ameliyat etti çok şükür tuplerime zarar gelmeden yaptı.Bende tüp bebek ile hamile kaldım ilk denememde kendisine ve tüp bebek bölümünde ki bütün calisanlara çok teşekkür ederim ve hep dua ediyorum.
însan psikolojisinden çok iyi anlıyorlar.Iyi ki Mersinde böyle bir doktor var.
y.....
Şuanda sadece tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi yapıldı belli Bi sonuç ortada yok inşallah herşey olumlu olur doktorum mükemmel bir şekilde işine hakim hastasına moral veren ve çok titiz çalışan birisi İYİKİ onun hastasıyım
Faik Gürkan Yazıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Faik Gürkan Yazıcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Faik Gürkan Yazıcı adresi nerede?Faik Gürkan Yazıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Faik Gürkan Yazıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Faik Gürkan Yazıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Faik Gürkan Yazıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Faik Gürkan Yazıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Faik Gürkan Yazıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Faik Gürkan Yazıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Faik Gürkan Yazıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Toroslar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Akdeniz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Erdemli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Yenişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları