gü...ş
Sayın Murat Hocam Hastalarınızdan Güven Gümüş Çoğu Genel Cerahın Ameliyatımı Yapmaktan Tırstığı Şuna Danışmam Lazım Falan Hocamla Görüşmem Lazım Dediği Ameliyatımı Teredütsüz Sen Kararını Ver Gerisini Bana Bırak Diyen Koca Yürekli İnsan Bir Çok Şey Yazmak İstiyorum Kelimelere Sığdıramıyorum Ne Yazsam Kşfayetsiz Kalacak Çünkü Beni Hayata Döndüren Sn Murat Hocam Allah Razı Olsun Hocam Herkese Murat Hocayı Tavsiye Ederim Arkadaşlar.Sayğılar Sevgiller...
pi...u
doktorumuza sunnet icin gittik ve gercekten cok memnun kaldik. guler yuzlu tatli dilli isinde gercekten uzman bir doktor. hersey icin cok tesekkur ederiz. efe seferoglu
er...l
Dr beye bir akrabamızın tavsiyesi ile gittik oğlum cemal efe'nin sünneti için bu kadar memnun kalacağımızı hiç tahmin etmedik.kendisine sonsuz teşekkürler ilgisi çocukla olan diyaloğu müthiş cerrahlığına söylenecek söz yok buradan değerli hocamıza sonsuz teşekkürler
Faik Murat Akdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Faik Murat Akdağ, Genel Cerrahi.
Faik Murat Akdağ adresi nerede?Faik Murat Akdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Mahallesi Conk Bayırı Sokak Hadımköy Arnavutköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Faik Murat Akdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Faik Murat Akdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Faik Murat Akdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Faik Murat Akdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Faik Murat Akdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Faik Murat Akdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Faik Murat Akdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.