Hürriyet Mah. E.Edirne Asf.No:124/B 256 Sok. Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa
ad...r
Faruk bey ile bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle 2 bucuk ay önce tanıştım. Faruk hocam doğrudan sorunlarıma yönelik tedavi uyguladığı için iş hayatımı etkileyen konsantrasyon bozukluğu, özel hayatımı etkileyen agresiflik, bunalım ve hayattan keyif alamama gibi sorunlarımı tam manasıyla anlayıp ilaçlı tedaviye başladık. Bahsettiğim problemlerden kurtuldum sayesinde. Hastasını dinleyip anlayan, net çözümler sunan son derece kibar biri. Hasta doktor ilişkisi de üst düzeyde. Herhangi bir durumda sürekli iletişim kurabileceğimi söyledi ve kendisiyle gerektiğinde doğrudan iletişim kurabiliyorum. Tedavim 2.5 aydır devam ediyor, gayet memnunum teşekkür ederim her şey için.
ip...k
Kesinlikle tercih edebileceğiniz cok beyefendi,çok pozitif,aşırı derecede saygılı,sizi dinleyen,anlattiklariniza değer veren ve sizi destekleyen bir doktor kendisi.Allah her iki cihanda kendisinden razı olsun.Çok memnun kaldım.
Faroogh Alizadegan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Faroogh Alizadegan, Psikiyatri.
Faroogh Alizadegan adresi nerede?Faroogh Alizadegan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mah. E.Edirne Asf.No:124/B 256 Sok. Beşyüzevler Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Faroogh Alizadegan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Faroogh Alizadegan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Faroogh Alizadegan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Faroogh Alizadegan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Faroogh Alizadegan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Faroogh Alizadegan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Faroogh Alizadegan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Faroogh Alizadegan hangi sigortaları kabul ediyor?Faroogh Alizadegan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Inter Partner Assistance, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler