Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Doktora ayak parmağımda bulunan kırık için gittim. Randevu saatim 45 dakika gecikti. Genel yaklaşımını beğenmedim.Tanı ve tedavi konusunda detaylı bilgilendirme yapılmadı.Bana kendisi rapor vereyim mi ne iş yapıyorsun diye sordu mesleğimi söyleyince de zaten oturuyorsunuz ne yapıyorsunuz dedi.tavırlarından memnun kalmadım.
fi....
TSK'de Askeri personelim Faruk hocam sagolsun kopan on çapraz baglarimi başarılı bir şekilde ameliyat yaptı ilgisi ve tecrübesinden dolayı bir önce vatanımıza hizmet etmek icin mesleğime döneceğim günü iple cekiyorum en büyük başarı tabiki isinin ehli olan Faruk hocam sayesinde olacak teşekkürler sayın hocam
ay...k
babam yaşlı birisi. 4 yerden kırılan kolunu bir türlü ameliyat için ikna edemedik.faruk hoca o kadar mantıklı ve sakin ve hoş yaklaştıki babam ikna oldu.başarılı bir ameliyat oldu.hastasını dinleyen onu insan yerine koyan doktorumuza teşekkürler.
Faruk Aykanat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Faruk Aykanat, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Faruk Aykanat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Faruk Aykanat adresi nerede?Faruk Aykanat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Faruk Aykanat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Faruk Aykanat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Faruk Aykanat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Faruk Aykanat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Faruk Aykanat hangi dilleri konuşuyor?Faruk Aykanat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Faruk Aykanat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Faruk Aykanat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Faruk Aykanat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Faruk Aykanat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Faruk Aykanat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Faruk Aykanat hangi sigortaları kabul ediyor?Faruk Aykanat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları