a....ç
Doç.dr.Faruk Kaya hocamıza Gözlüğü bırakmak için muayene oldum. Sorularımı sabırla dinleyip cevaplarını verdi ve lazer ameliyatı yaptı.Ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alakasına tesekkür ederim. Artık gözlüksüz de net görüyorum.
h....e
Daha önce gittiğim doktorlar ameliyatın gözüm için çok zor ve riskli olduğunu söylediğinde çok endişelenmiştim. Tavsiye üzerine doçent doktor Faruk kaya hocama muayene oldum.Bilgili buyüzden de kararlı ve net tavrıyla bana güven verdi.Ameliyatından sonra gözüm umduğumdan çok daha iyi görüyor.Faruk hocam ve ekibine çok tesekkur ederim.İyi ki varsınız.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Doktor Faruk Bey Lasek göz ameliyatımı yaptı. Operasyondan sonraki 3.günüm ve sonuçtan şimdiden çok memnunum.
a....a
Doçent Dr. Faruk Kaya
Ülkemizin gururu basarıli göz doktorlarından..
Alaninda cok basarılı İlgili alakalı bir doktor.Yaptigi ameliyat ile artik eskisi gibi görüyorum.Cok memnunum.Cevremdeki herkese tavsiye ediyorum
me...n
DR FARUK BEYE KATARAKT AMELİYATI OLDUM ÇOK MEMNUN KALDIM BİR ÇOK HASTA DA YOLLADIM
Faruk Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Faruk Kaya, Göz Hastalıkları.
Faruk Kaya adresi nerede?Faruk Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Faruk Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Faruk Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Faruk Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Faruk Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Faruk Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Faruk Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Faruk Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları