Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi 195E., Üsküdar, İstanbul

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +19 daha fazla

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Cerrahisi

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Dentalzone Akademi 34

2011 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Aynı yıl Gazi Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır.2013 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Kulak Burun Boğaz, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Acil Tıp, Anestezi ve Reanimasyon bölümlerinde rotasyon eğitimlerini tamamlamıştır. 2016 yılında ‘Modern Kök Ucu Cerrahisi’ konulu doktora tezini tamamlamış ve ‘Ph.D. (Doctor of Philosophy)’ ünvanını almaya hak kazanmıştır. 2017 yılında tez çalışması ‘Journal of Maxillofacial and Oral Surgery’ isimli uluslararası bilimsel dergide yayımlanmıştır.

Yurtiçi ve yurtdışındaki çok sayıda bilimsel kongrede sözlü ve yazılı sunumlar yapmıştır. İmplantoloji ve estetik diş hekimliği alanında çalışmaları bulunmaktadır. İleri seviye implant cerrahisi, aynı gün sabit diş tedavileri (allon4, allon6) implant öncesi ve sonrası yumuşak doku uygulamaları, kemik greftleri ve otojen kemik greftleme teknikleri, kök ucu cerrahisi, gömülü dişler, eklem rahatsızlıkları ilgi alanları arasındadır.

Y
Konum: Dentalzone Akademi 34 20'lik Diş Çekimi

Yıllardır ertelediğim 20’lik yaş diş çekimimi Faruk hocam gerçekleştirdi. Bu işlemi bu kadar kolay, bu kadar rahat atlatabileceğim aklımın ucundan geçmezdi.İyi ki Faruk hocayla karşılaşmışım. Ne Dakikalar içinde çektiği gömülü diş çekimi sırasında, ne de operasyon sonrasında hiç acı hissetmedim. Benim gibi korkusu olanlar Faruk hocama tereddütsüz gidebilir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Dentalzone Akademi 34 Cerrahi İmplant

Yıllardır dişçiden korktuğum için bi türlü gidemiyordum ta ki Faruk bey çıkana kadar öncelikle ilgisi güleryüzü daha sonra yaptığı işle dişçiye olan korkumu azalttığı için kendisine teşekkür ederim. İmplant korkumu yenmeme sebep oldu, işçiliği harika iyi ki yollarımız kesişti herkese öneririm teşekkürler Faruk bey

Konum: Dentalzone Akademi 34 Cerrahi İmplant

Yıllardır korkudan erteledigim Implant tedavisini Faruk beyin profesyonel elleriyle güzel sonuçlar bulması, 20 lik dişlerin dakika sürmeden çekilip sonrası ağrılar olmaması, tedavi sürecini çok iyi izah edıp dişçi korkusunu ortadan kaldıran Faruk bey her koşulda tavsiye edilebilecek mükkemmel doktordur.

Konum: Dentalzone Akademi 34 20'lik Diş Çekimi

Diş çektirmek herkes için büyük bir korku taşıyor fakat Faruk hocayla görüştüğünüz dakikadan itibaren bütün korkular yok oluyor. 2 tane 20lik dişim çekildi gram acı hissetmedim sonrasında bile acı hissetmedim. Diş çekiminde tek adres Faruk hoca diyebilirim.

U
Konum: Dentalzone Akademi 34 Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Faruk bey yılların diş tedavi korkusunu ,fobisini silip ; daha ilk günden üzerimizde oluşturdukları güven , tecrübe , sıcak ilgileri ve tedavileri ile Ailemizin Hekimleri arasına girdiler.. Ağrısız sızısız tecrübeli dokunuşları ile 2 implant ve tedavilerini bana hissettirmeden kararlı ve tek dokunuşlu emin adımlar ile tamamladılar..Her ikisine de sevgi ve saygılarımla...

Y
Konum: Dentalzone Akademi 34 Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Mesleğinde başarılı,hasta ilişkisi çok iyi olan harika bir doktorumuz.Ben kendilerine implant yaptırdım 3 aylık zaman sırasında hiç bir sorun yaşamadım.İlgi ve alakasına teşekkür ediyorum.

Konum: Dentalzone Akademi 34 20'lik Diş Çekimi

2 gömülü ve 2 çıkmış olan 20'lik dişlerimi Faruk hocam hafif elleriyle çekti. Güler yüzlü ve profesyonel tavrı için çok çok teşekkür ederim. Modern klinik koşulları ve doğru diş operasyonları için DentalZone ve Faruk hocayı tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

Konum: Dentalzone Akademi 34 20'lik Diş Çekimi

Güler yüzlü, özenli ve hassas çalışmasıyla Faruk Hocamı gönülden tavsiye ediyorum. 20 yaş dişlerimden bu kadar kolay kurtulacağımı düşünmemiştim. Sayesinde hiç diş korkusu yaşamıyorum. Gönül rahatlığı ile dişlerinizi emanet edebilirsiniz.

Konum: Dentalzone Akademi 34 İmplant

Diş ağrım sebebiyle diş hekimi Faruk Bey'e başvurdum.Yapılan muayene sonucunda dişimin çekilmesi ve yerine implant tedavisi yapılması gerekti. Bu süreçten çok korkmama rağmen hiçbir acı veya sıkıntı çekmeden diş çekimim gerçekleşti. İşinde çok titiz, başarılı ve dikkatli bir hekim olan Faruk Bey'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçten çekinen herkese titizliğinden, güler yüzlülüğünden ve ilgisinden dolayı Faruk Bey'i tavsiye ediyorum.

Konum: Dentalzone Akademi 34 Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Doktor Güler yüzlü işini hakkıyla yapan harika bi cerrah diş çekimi için gittiğim hizmetten çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim