m....d
Kayınvalidem iki diz protez ameliyatı oldu. Faruk hocam tedavisi, yaklaşımı ve insanlığıyla muhteşem bir insan. Çok teşekkür ediyoruz.
a....z
Sayın hocam a 2004 yılında ameliyat oldum sol kalça femur eski kirigindan ilerleyen yıllarda tekrar muayene olmuştum herşeyden önce mükemmel bir insan Kayseri'nin en iyi hocalarindandir vicdan sahibi bi insan ömrün uzun olsun sayın hocam
se...l
Omzumda bir ağrıyla gittim. Daha önce resmi kurumlara da gittim. Sağolsun Faruk bey çok ilgilendi. Verdiği tedaviyle bir haftada omzum eskisi gibi düzeldi. Hatta fizikle ilgili rahatsizligim var onun için bile düşünüyorum. Çok tecrübeli yılların hekimi.
Faruk Ortaköylüoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Faruk Ortaköylüoğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Faruk Ortaköylüoğlu adresi nerede?Faruk Ortaköylüoğlu adresini belirtmedi. Faruk Ortaköylüoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Faruk Ortaköylüoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Faruk Ortaköylüoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Faruk Ortaköylüoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Faruk Ortaköylüoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Faruk Ortaköylüoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Faruk Ortaköylüoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Faruk Ortaköylüoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Faruk Ortaköylüoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.