Yüzyüze Terapi
(Heykel) Hocaalizade Mah., Beğendi Sk., Cevat Peksun İş Hanı Kat:1, Osmangazi, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Online Terapi +28 daha fazla

Yüzyüze Terapi

Faruk Taşdemir Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Lisans bölümünden Şeref öğrencisi olarak mezun olmuştur.

Taşdemir, stajını Ankara Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastanesinde tamamlamıştır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Rehberlik ve Danışma Merkezi eğitiminde bulunmuş, bir yıl Birlik RDM Subayı Psikolog olarak görev yapmıştır. Bu süreçte Rütbeli/Rütbesiz Personelin psikolojik değerlendirme, uyum sağlama ve rehabilitasyonu takibini yapmış, Toplum, Eş seçimi ve Aile konularında konferanslar vermiştir.

2019 yılından bu yana profesyonel olarak Ergen ve Yetişkinlerle çalışmakta, şu an hem Bursa'da kendi ofisinde yüzyüze hem de Online psikoterapi hizmeti vermektedir.

Uzmanlık alanlarını nitelikli kılmak adına; Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Duygu Odaklı Terapi, EMDR, Aile Danışmanlığı ve daha birçok eğitimi tamamlamıştır.

Beraber çalıştığı danışanlarıyla standart yada standart olmayan konular hakkında; mevcut durum farkındalığı, sorun tespiti ve çözümleri, duygu düzenleme, beden duyumlarını kontrol, işlevsel olmayan düşünce ve davranışları değiştirme, travmatik anıları inceleme ve düzeltmeyle tek bir ekole bağlı kalmadan esnek bir psikoterapi uygulamaktadır

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Öncelikle Faruk hocayla ilgili yazacaklarım eksik kalacak Faruk hocanın terapi sürecindeki hayatıma dokunduklarından ilk terapiyle birlikte başladı. önce gözlerimi bağladı, ona güvenmemi sağlayıp sonra gözlerim bağlı bir şekilde yolda yürümeyi Öğretti yoluma açmayı geçmişten beri taşımış olduğum tüm yüklerden kurtulmamı , yolumda bana engel olanları , bu süreçte kendi duvarlarımı , sınırlarımı örmeyi ve korumayı öğretti. İkili ilişkilerde duyguları nasıl kontrol etmem gerektiğini çok daha fazlası emeklerinize sağlık hocam

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Faruk bey her şeyden önce çok iyi bir insan. İşinin ehli, konusunda uzman, tespitleriyle nokta atışı yapıyor. Aslında farkında olmadığınız yönlerinizi keşfediyorsunuz. Duyguları bastırmak yerine onlarla yüzleşmemde çok etkili oldu. Terapilerim gayet verimli geçti. Bundan sonrası için terapiye ihtiyaç duyduğumda muhakkak kendisiyle tekrar iletişime geçeceğim. Aşamadığınız her konuda kendinize yapabileceğiniz en iyi yatırım Faruk bey ile terapi almak olur.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Faruk Hoca ile romantik iliskilerde yasadigim sıkıntılar icin gorusmeye baslamistim. Ama seanslar devam ettikce derinlestik ve bambaska konulara gectik. Cocukluk travmalarima yogunlastik. EMDR teknigiyle calisiyor kendisi. Giderek hissizlestigimi hissettim bu yontemle. Faruk hoca çok başarılı bir psikolog. Dakik, güleryüzlü, enerjisi insani etkiliyor. Bana cok yardımi dokunmuştur.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Faruk beyle tanıştığımda kötü bir zamandan geçiyordum. Hem kendimden uzak, hem herkesden uzaktım. Kendisinin sayesinde her sürecimizde kendime yaklaştım ve kendimi de buldum. Her seansımız benim için çok rahatlatıcı geçiyor. Umarım sizin gibi işini iyi yapan ve işin ehli olan psikologlar çoğalır.

R
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alanında gerçekten başarılı,yaşadığınız problemi keşfetmenizi ve çözümü kendinizin bulmanızda yardımcı oluyor.Seanslara zamanında başlıyor,iyi bir dinleyici ,yönlendirdiği sorularla sizin içindeyken farketmediğiniz durumların zihninizde netleşmesine yardımcı oluyor.Seanstan çıktığımda gerçekten ferahlamış olduğumu ve zihnimin daha da berraklaştığını farkediyorum.Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz, sizi yargılamadan profesyonel bir şekilde dinleyen ,her zaman iletişim kurabileceğiniz,çeşitli notlar alarak durumunuzu takip eden bir psikolog.Benim yaşadığım problemlerde etkili bir şekilde atlatmamda bana çok büyük katkısı oldu.Çok özverili ve disiplinli bir psikolog.Ben genel olarak çok memnun kaldım.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Faruk Hocamdan seans aldığımda birşey yaşıyordum ama ne yaşadığımı anlamlandıramadığım yoğun sorgulama ve baş ağrısı, hayata küskünlük dönemindeydim. Tüm danışma ve tedavi sürecimde gerek bilimsel gerek sosyoloji açısından yaklaşımlarıyla tedavi sürecimi başarıyla yönetti. Her kelimesini her bilimsel yaklaşımını büyük bir dikkatle dinledim. Hayatımın sancısına çare olup sürece, yaşanılanlara bakışımı aydınlattı, on yılda kendi kendime sonuç alıp anca çözebileceğim gerçekleri ve olguları seanslarda çözmeme ve hayatıma kısa zamanda katmama yardımcı oldu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Faruk Bey ile yas sürecimde terapiye başladım ve basedemedigim duygularımla basedebilmeme süreci normal aşamalariyla yaşamama vesile oldu. Sonrasında üzerimde hissettiğim derin değersizlik duygusu üzerinde yoğunlaşıp terapilere devam ettik. Terapiler devam ettikce eksikliklerimi yanlislarimi görmeye başladim değersizlik duygularım özşefkate dönüştü empati kurabildigimi düşünüyordum oysaki tek bildiğim empatinin tanımı imiş. 13 yıllık evliliğim boyunca eşimle olan sıkıntılarım azalıp huzurlu bir evliliğe dönüştü en önemlisi ise cocuklarimin mutlulugunu görebiliyorum. Eşim bendeki değişimi farkederek birkaç tanıdığımıza da onermemi istedi. İşinde disiplinli terapi zamanlarına tam zamanında başlıyor anlatmak istediğimi tek seferde anlatıyorum iyi ki hayatıma dokunmuş

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Anormal olduğuna inanıp yanlış öğrenerek yaşadığım hayatımı şimdi kendi doğrularımla ve kendim olarak yaşamama yardımcı olan Faruk hocama tüm minnetlerim yetersiz kalır. Onun sayesinde kaybettiğim 14 yılımı 1 ay içinde yeniden kazandım. 24 yaşında kendimle tanıştım, yıllardır bulanık gördüğüm ve anlayamadığım dünyada yeniden var oldum, 24 yaşında çocuk oldum. İmkansızlığından hayalini bile kuramadığım hayatın şimdi baş rolüyüm. Faruk Hocam hayatımın tüm siyah beyazlığını rengarenk çiçeklerle değiştirdi sanki. Ve ben şimdi kendi zincirlerine hapsolmuş herkese onu gönül rahatlığıyla öneriyorum. İyi ki var ve iyi ki onun desteği ve profesyonelliği var.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Faruk beyle yeniden doğdum, kendimi keşfetme anahtarını verdi bana

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ben Faruk beyden uzun zamandır destek alıyorum. Ve çok memnunum kendimde çok büyük değişimler oldu. Zorlu süreçlerimde hep yanımda olup nasıl başa çıkmam gerektiğini nasıl yapmam gerektiğini en doğru şekilde öğretti. Bu süreçte Faruk bey gibi güvenilir bir psikolog destek almak bana çok iyi geldi.