Endoskopi
Endoskopik Kanser Tedavileri (EMR, ESD)
Endoskopik Sleeve Gastroplasti (ESG)
Tümünü gösterHizmetler
Gastroenteroloji Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Endoskopi
Koç Üniversitesi Hastanesi
Endoskopik Kanser Tedavileri (EMR, ESD)
Koç Üniversitesi Hastanesi
Endoskopik Sleeve Gastroplasti (ESG)
Endoskopik Tedavi
Enterostomi
Koç Üniversitesi Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Gastroskopi
Kolonoskopi
Kromo-Magnifiye Endoskopi
Koç Üniversitesi Hastanesi
Per-Oral Endoskopik Miyotomi (POEM)
Polipektomi
Çift-Balon Endoskopi
Özofajiyal Band Ligasyonu
Koç Üniversitesi Hastanesi
• 2012 yılından beri ileri endoskopik tedaviler üzerine çalışmaktadır.
• Kendi geliştirdiği endoskopik teknikle “Amerikan Gastrointestinal Endoskopi Derneği (ASGE) ‘ Dünya Endoskopi Birincisi’ seçilmiştir.
• 2015 yılından beri Yurt içi ve yurt dışında (Amerika, Almanya, İngiltere, İspanya, Japonya gibi..) ileri endoskopik tedaviler üzerine eğitimler, canlı yayın ve kurslar vermektedir.
• Koç Universitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji bilim dalında akademisyen olarak, Koç Üniversitesi Hastanesi ve Amerikan Hastanesi’nde Gastroenteroloji-İleri endoskopi direktörü olarak görev yapmaktadır.
se...
Murat hoca dün babamın zenkers divertuculum ameliyatını yaptı. Ameliyat sonrası bab çok hızlı toparlandı. Murat hocanın enerjisi, iletişimi harika. Çok memnun kaldık. Şifalı elleriyle daha çok hastaya şifa olması dileğiyle.
e....)
Fatih Hocadan çok memnunuz. Annemin tedavisini kendisi yaptı. Yemek borusunda kitle vardı başka doktorlar tehlikeli dedikleri Fatih Bey gördüğü gibi tamam hallederiz dedi ve bir seferde ameliyatla girerek kitleyi aldı. Kontrollerini yaptı, tertemiz çıktı. Fatih Bey işinin ehli bir doktor.
Kendi alanında bir numaralı doktor. Yutma güçlüğü ile gittik doğru teşhis koyup süreci çok doğru şekilde yürüttü. Başlarda yeme sorunum varken şu anda rahat bir şekilde yemek yiyebiliyorum. Güler yüzlü ve ilgili. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin.
m...
Çok ağır olan yemek borusu fıtığı hastalığımı mucize gibi bir ameliyatla 3 günde iyileştirdi. Bir Türk vatandaşı olarak böyle bir doktora sahip olmamız nedeniyle açıkçası gurur duydum. Her yönüyle uluslararası bir değer. Yaptığı hizmetlerle de esasen insanlığa hizmet ediyor. Bir hasta olarak kendisine minnettarım. Her hastamıza da sonsuz bir güvenle tavsiye ederim. Tanrı kendisini korusun. Umarım ülkemizde hizmet vermeye devam eder.
Yıllardır bizim doktorumuz, varlığına duacıyız.Ne yaptığını bilen, son derece dürüst, hastasıyla her türlü bilgiyi paylaşan ve çok yetenekli bir doktor olduğunu düşünüyorum. Kapalı ameliyat yapıldı anneme.Başka görüştüğümüz doktorlar, herkes açık ameliyat olabileceğini söylemişken Fatih Bey kapalı yapabileceğini söyledi.Annemin 12 parmak bağırsağından kitle alındı.Ameliyatımız başarılı geçti.Sıkıntısı olan herkesin Fatih Bey'e gitmesini tavsiye ederim.
y.....
Biz ilk olarak online görüşme yaptık, benden bir takım tetkikler istedi.Ben tetkiklerin bir kısmını yapıp geldim.Akalazya rahatsızlığımla alakalı ameliyat oldum.Ameliyatın öncesinde ve sonrasında gayet aydınlatıcı bilgiye sahip oldum.Ameliyatım da çok başarılı geçti.Fatih Bey herşeyi açık ve net bir şekilde anlattı, bu güzeldi.Süreci zaman olarak da çok iyi yönetti.
f.....
Ben Fatih Bey'den ve tedavisinden çok memnunum.Herkese tavsiye ediyorum.Bu işteki uzmanlığından dolayı bir referansla gitmiştim.Kendim de araştırdığımda benim rahatsızlığımdaki başarısını görmüştüm.Ben operasyonumu geçirdim.Akalazya hastalığım vardı,endoskopik operasyon geçirdim.Çok başarılı geçti, bir sıkıntım olmadı.Fatih Bey'e teşekkür ederim, ne mutlu böyle doktorlarımız var ki şifalı ellerinden yararlanabiliyoruz.Ben ellerinde şifa buldum.Çare arayan herkese kesinlikle kendisini öneriyorum.
Babamın rahatsızlığı için Fatih Bey ile görüşmüştük.İnce bağırsak ve midenin birleştiği yerde kanserli hücre problemi vardı, çok riskli bir durumdu.Fatih Bey ile tanışmak bizim için büyük lütuf ve şanstı.Sağolsun çok hafif şekilde bu problemi %100e kadar kökünden çözmemize yardımcı oldu.Kendisinden Allah razı olsun.Muhteşem bir iletişimi vardı.Bize açık ve net şekilde bilgi verildi.Tüm süreçten inanılmaz şekilde memnun kaldık.
Ben Fatih Bey'e çok teşekkür ediyorum.Sıkıntılı bir durumdan beni çok kolay şekilde kurtardı. Bende zenker divertikülü rahatsızlığı vardı.Riskli bir ameliyat olmasına rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ağrı sızı da yaşamadım. 1 ay oldu ameliyat olalı.Şu an herhangi bir sıkıntım yok.Çok babacan, çok iyi birisi.Çok sevdik kendisini.
c.....
Fatih hocamızdan çok memnunuz, eksik olmasın.Bağırsak rahatsızlığım vardı.Doktor yönlendirmesiyle kendisine ulaştık.Bağırsak rahatsızlığım vardı.Bana esd yöntemiyle kapalı bir ameliyat yaptı.Bir ay kontrollere devam ettik.Kendisinin yaklaşımı mükemmel.Böyle bir doktorla karşılaşmamıştık.Güleryüzü çok iyiydi.
Fatih Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Aslan, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları. Size Fatih Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Gastroenteroloji Randevusu, Endoskopi, Endoskopik Tedavi, Gastroskopi, Polipektomi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), İç Hastalıkları Randevusu, Kolonoskopi.
Fatih Aslan adresi nerede?Fatih Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Aslan hangi dilleri konuşuyor?Fatih Aslan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Fatih Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar