Uzm. Dr.
Çocuk Kardiyolojisi,
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Esenyurt 1 adres
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
di...2
Gercekten Doktor kelimesinin yakıştığı cok az kişiden birisi diyebilirim Yıllar önce kalp deliği için karsıma bir mucize gibi cıkan Fatih Bey tedavi süresi boyunca hicbirzaman yanlız bırakmayan ki tedavi bitince bile sürekli sorup ilgilenen ailem bildiğim tüm yakınlarıma gözüm kapalı tavsiye edebileceğim en ufak bisyde bile ne olursa olsun öncelikle hastalarına koşan müthiş bir kahramandır
he...i
Bütün hastalarına ayırtetmeksizin aynı özen ve ilgisini esirgemediği ,karşısındaki endişeli,yaralı gönülleri sabırla dinleyip ,incitmediği ve değer verdiği ,her sorunda hiç çekinmeden arayabilme rahatlığını verdiği için ve özellikle bize umudumuzu yitirtmediği için,..Onca fedakarlığına karşı ,küçücük bir hediye dahi kabul etmeyen doktorumuza memnuniyetimi nasıl anlatırım bilmiyorum.Tedavisindeki hassasiyeti,kontrollü ve emin olana kadar takibini bırakmayan doktorumuzu bütün ihtiyacı olan minik,hasta kalplere güvenle tavsiye ediyorum.
çok ilgili ve özverili bir doktordur mesai saati kavramı yoktur hep hastaneden geç çıkar ve en iyi şekilde hastasına yardımcı olmaya çalışır insani duygularını kaybetmemiş nadir bulunan doktorlardan biridir
fe...z
hocam öncelikle trabzondan saygılar ve sevgiler ben osman filiz feyzullah filizin babası ameliyat yapmıştınız trabzondaiken cok başarılı gecmişti okul tatilinde size ankaraya kontrole getirecegiz artı sitemp takılı tarih 14 04 2014
gu...t
Bencede doktor bey çok deneyimli ve iyi bir doktor
gu...t
Çok iyi bir doktor Deneyimli biri
Fatih Atik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Atik, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Fatih Atik adresi nerede?Fatih Atik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Atik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Atik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Atik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Atik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Atik hangi dilleri konuşuyor?Fatih Atik ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Atik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Atik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Atik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Atik hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Fatih Atik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Atik hangi sigortaları kabul ediyor?Fatih Atik, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Fatih Atik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Esenyurt bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Esenyurt bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Esenyurt bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Kardiyologları
Esenyurt bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Esenyurt bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Esenyurt bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları