Körfez mahallesi Berk sokak kavşut apartmanı No:8/E, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +17 daha fazla

Diş Beyazlatma

Diş Dolgusu

Diş Dolgusu

Diş Hekimi Randevusu

Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kocaeli

Dt. Fatih Aydın, Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kocaeli'nde hizmet vermektedir.

Kendisi her şeyden önce güler yüzlü, sorunun ne olduğunu klasikleşmiş yöntemlerle değil de karşısındaki kişiyle empati yaparak sorunun temeline inmeye çalışıp kökten çözüm üreten birisi. Samimiyetiyle falan halk tarafında en çok korkulan diş bölümünde hastaya güven aşılıyor. Fatih Bey kaplama, kanal tedavisi, diş temizleme, diş beyazlatma işlemimi yaptı. Kendisi uzun zamandır gittiğim bir doktor.

Fatih Bey görebildiğim en iyi doktorlardan biri. Kendisi çok yardımcı olup, yönlendiren, güzel bir doktor. Kendisini severim. Ön dişlerim sıkıntılıydı bir tanesi kendi kendine çıkmıştı birçok doktora gittim istediğim tedaviyi uygulamadılar Fatih Bey'le tanıştık. Kendisi yapılacak işlemin en iyisini sundu ikimiz beraber değerlendirdik. Dişlerimden, yaptığı zirkonyum kaplama işleminden çok memnunum.

I

Fatih Bey'den memnunum. İlgi konusunda gayet iyiler. Kendisi kanal tedavisi, diş kaplama, implant tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerimden memnunum, şu ana kadar herhangi bir sıkıntı çekmedim.

Fatih Bey'den memnunum. Kendisine 2 kere geldim 1. geldiğimde hoşuma gitmediğini söyledim hoş bir şekilde yaptı, sıkıntım yok. Fatih Bey kanal tedavimi, farklı bir kurumda yaptırdığım siyah rengi dolgumu yenileyerek beyaz dolgu, 20'lik diş çekimi ve 6 tane zirkonyum kaplama tedavimi yaptı. Tedavilerimden çok şükür memnunum.

Fatih Bey'in tedavi yönteminden, şeklinden, iletişiminden memnun kaldım. Hiçbir problem yaşamadım. Az ağrım olduğunda bile iletişime geçtiğimde benimle ilgilendi. Kendisi 2 tane kanal tedavimi yaptı. Fatih Bey'in iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum ve herkese tavsiye ederim.

Fatih Bey'den gayet memnunum. Kendisi estetik dolgu işlemimi yaptı. Yapılan işlemden memnun kaldım. Normalde telle düzelmesi gerekirken estetik dolguyla halletti. Fatih Bey'le her zaman irtibat halindeydik o yüzden kendisi hastalarının her zaman arkasında duruyor ve yapacağı işlemler için önceden bilgi vererek öyle tedavi uyguladı.

Ö

Fatih Bey diş çekimi işlemimi gerçekleştirdi. Kendisi gayet ilgili bir doktor. Çok korkuyordum ama kendisi rahatlattı gayet güzeldi. Çok memnun kaldım.

Fatih Bey'den aşırı derecede memnunum. Kendisinin samimiyeti, yakınlığı, özverisiyle beraber sanki kendisi anne babasına diş işlemi yapıyormuş gibi yaklaşıyor. Ben hocam tamam güzel oldu desem de kendisinin içine sinmediyse daha da güzelini yaparım diyerek güzelini yapabiliyor. Kanal tedavisiyle beraber fiber post uygulandı, kanal tedavisi, dolgu ve diş temizliği işlemimi yaptı. Yapılan tedavilerimden çok çok memnun kaldım.

K

Uygulanan tedaviden çok memnunum. Fatih Bey çok güzel ilgilendi. Dişlerimin estetiği, görünüşü ve kullanımı açısında rahatlığı çok güzel. Kendisi özellikle kanal tedavi konusunda uzman. Tüm dişlerime zirkonyum kaplama, kanal tedavisi ve diş çekimi işlemlerim yapıldı. Fatih Bey''den, çalıştığı kurumdan ve yapılan tedavilerimden çok memnunum.

1 aydan fazladır gidip geliyorum. Bayağı iyi ilgilenip, takip ediyorlar. Fatih Bey çok gayretli birisi. Güleryüzlü bir ekibi var ve her zaman kolaylık gösteriyorlar. Kendilerine teşekkür ederim. 6 tane dişimin eski kaplaması sökülüp hareketli protez tedavisi yapıldı. Teadvimden memnunum. Dişlerimi taktı ağrı olursa ertesi gün gel diyerek randevusunu hemen veriyor, eksik olmasın.