Diyetisyen Randevusu
Fethiye Mahallesi, Fazıl Sokak, No: 19 Saylık Plaza, Daire No: 7 (Yüksek İhtisas Hastanesi Ek Binası Karşısı), Bursa
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
bü...z
Fatih hocamla ilk görüşmem 31.08'de gerçekleşti. Daha 2 ay dolmamasına rağmen onun sağlıklı diyet programları ile 7 kilo verdim. Hayatımda yaşadığım ilk diyet ve diyetisyen tecrübem. Sayesinde çok güzel ve aç kalmadan geçiriyorum bu süreci. Fatih hocamı tanıdığım için çok memnunum. Kendisine minnettarım.
Oğlum 11 yaşında Fatih Bey’in Yaklaşımı detaylı bir şekilde konuşması verdiği diyet programı sayesinde aç kalmadan sağlıklı Beslenmeyi öğrendik ve her seanstan sonra daha mutlu çıkıyoruz.
bu...t
Ölçüm için gittim ve detaylıca kendi danisani olsa başkası bu kadar ilgilenmezdi sanırım her sorduğum soruyu da detaylıca yanıtladı güler yüzlu yardımcı ilgili ve de bilgili
Fatih bey benim ilk diyetisyen deneyimim. Evlilik sonrası alıp başını giden kilolarımla birlikte savaşıyoruz,çoğu gitti azı kaldı. Günlük rutinlerinize göre sağlıklı beslenmeyi hayat biçimi haline getireceğiniz bir yaklaşımla listeler oluşturuyor. Asla aç kalmadan doyarak sağlıklı sekilde kilo veriyorsunuz. Yaptığım kaçamakları inanılmaz guleryuzle karşılayıp, sonrası için motivasyon depolamamda çokça yardımcı oluyor. Bundan sonraki tek sağlıklı yaşam koçum diyebilirim, çokça bolca tavsiye
i̇...
Fatih beyle 6 ay önce düğünüm için tanıştım. Karşısına ilk oturduğumda, istediğim kiloya geleceğim konusunda kendine güveni benim de kendime güvenmemi sağladı. Beslenme konusunda kafamdaki her şeyi ince ince baştan yazdı. Listeleri heyecan verici ve hep daha iyisi geliyor ama asıl inanılmaz bir mentörlüğü var. Her şey kafada bitiyor dediklerini Fatih bey çok güzel şekilde anlatıyor insana. Hızlı kilo alan ve zor kilo veren biriyim buna rağmen beni istediğim hale getirdi, daha da devam ediyoruz. Değişimimi soran herkesi gönül rahatlığıyla yönlendiriyorum.
kü...n
Hamilelik emzirme pandemi derken tamamen kontrolden çıkan kilomdan Fatih Bey sayesinde kurtuluyorum. 20 kiloya veda ettik bile, ideal kiloma az kaldı. Bu süreçte kendisinin anlayışlı yaklaşımları beni çok motive etti. Yeme krizlerimi, motivasyon kayıplarımı öyle güzel telafi etti ki eminim daha da güzel bir sonuca varacağız kendisiyle. Beslenme listesini kişinin hayat temposuna ve beslenme alışkanlıklarına gore düzenliyor olması sürece sadık kalabilmenizi kolaylaştırıyor. Bu hafta cok yoğunum pratik yemekler istiyorum ya da ben çikolata istiyorum ne dersem geri çevirmedi ve haliyle diyete uymak zorunda kaldım diyebilirim :)
y....k
Fatih beyle hassas bağırsak sendromu sebebiyle tanıştık onun güler yüzlü yaklaşimi ve güzel listeleriyle bu zor süreci kolaylikla atlattım normale geri döndüm içim rahat bı şekilde tavsiye edebilirim sadece kilo alma yada verme alanında deil hastalıklarla beslenme alanında da çok başarılı Allah yolunuzu hep açık etsin
a....t
Fatih beyi tanımadan yorumlarına bakarak evime yakın diye gittim. İlk telefon görüşmemizden itibaren enerjisi harikaydı halada öyle 2 ay oldu bugün tam 10 kilo verdim sen çok tatlı yiyorsun düzensiz besleniyorsun geç yatıyorsun yapamazsın diyenlere inat yaptım. Hiç zorlamadı fatih bey beni o olsun illa bu olsun demedi hepimizin evinde olan malzemelerle liste hazırladı.daha yolumuz var başlamak isteyen herkese tavsiye ederim mutlaka hiçbişey için geç değil
fa...u
Uzun araştırmalarım sonucunda Fatih Bey'i keşfettim ve 6-7 aydır birlikte çalışıyoruz. 92 kilo olarak başladığım süreç Fatih Bey'in sayesinde 70lere yaklaştı ve hala ilerliyoruz. Kendisi alanında uzmandır ve danışanlarıyla son derece ilgilidir.
me...r
Yıllar önce Fatih beyle çok güzel yollar kat etmiştik. Doğumdan sonra aldığım fazla kilolarımla, tekrardan kimin kapısını çalacağımı çok iyi biliyordum. Bugün yine, yeniden Fatih beyle online olarak görüştük. Beni motive edişi, ilgi alakası her zamanki gibi muazzamdı. Umutsuzluğa düşüp, fazla kilolarımı veremeyecem düşüncesi olan arkadaşların Fatih beyin kapısını tıklatmasını öneririm.
Fatih Bıçaklar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Bıçaklar, Diyetisyen. Size Fatih Bıçaklar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kırışıklık Tedavisi.
Fatih Bıçaklar adresi nerede?Fatih Bıçaklar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye Mahallesi, Fazıl Sokak, No: 19 Saylık Plaza, Daire No: 7 (Yüksek İhtisas Hastanesi Ek Binası Karşısı) Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Bıçaklar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatih Bıçaklar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatih Bıçaklar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Bıçaklar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatih Bıçaklar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Bıçaklar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Bıçaklar hakkında ne düşünüyor?Toplam 149 hasta / danışan, Fatih Bıçaklar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler