mu...
3 aylık Bebek sunnet operasyonu başarıyla tamamladı.Gayet kibar ve profesyonel bir Op.Dr ayrıca sekreter Ercan bey’e detaylı bilgi ve nazik davranışları icin Teşekkürler..
em...e
Nevşehir’de sünnet için güvenilir bir doktor arıyorsanız Fatih beye gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz oğlumun sünneti için geldık çok ilgili Güler yüzlü anlayışlı güvenilir ve işin ehli biri , çok memnun kaldık, ben çok korkuyordum ve çok endişeliydim sünnet konusunda iyi ki Fatih beye getirmişim oğlumu
h....a
Hamilelikte başlayan böbrekteki taş sıkıntım, doğum sonrası pandemi nedeniyle gitmeye korktuğum için yaklaşık 1 cm kadar büyüdükten sonra dayanılmaz bir seviyeye gelmesiyle fatih hocamla tanıştım. Ameliyat olmam gerektiğini söylediğinde çok korkmuştum Güler yüzüyle ilgisiyle alakasiyla ameliyat sonrasi detaylı açıklamalarıyla sorulan her soruya sabır ve hoşgörüyle cevap vermesiyle yani tek kelimeyle harika bir doktor.
Fatih Bozer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Bozer, Üroloji.
Fatih Bozer adresi nerede?Fatih Bozer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyurt Mahallesi Ürgüp Caddesi No:43 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Bozer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Bozer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Bozer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Bozer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Bozer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Bozer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatih Bozer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.