Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ni...ı
Telefon numarası doğrulandı
Çok doktor gezdim ama Fatih beyden iyisine rastlamadım. Gözü kapalı kendimi emanet ediyorum ve her zaman botox dolgumda mucizeler yaratıyor
b....a
Telefon numarası doğrulandı
Botox uygulamasinda muciler yaratan hekim diyorum ben kendine ve ekibine..diger kliniklerden aldigimiz botox uygulamalari max 3 ayi gecmezken..gecen yil 16/07/2020 de yaptirdigim botox uygulamam..bu yil 23/02/2021 tarihinde henuz gider gibi oldu ve hala bunun sokundayim..hocam dogru ilaci dogru bolgeye uyguluyor ve hastasinin ne istedigine oncesi kararini veriyor..sonuc hocama hayranim..Rabbim onu ve ekibini korusun..sakinsin diyorum...
Fatih Burak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Burak, Sertifikalı Medikal Estetik.
Fatih Burak adresi nerede?Fatih Burak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah 1997 Sok Yalıköşkü Sit C Blk D 8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Burak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Burak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Burak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Burak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Burak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Burak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatih Burak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar