Hunat Mah, Nuh Mehmet Baldöktü Sokak, Özer Plaza, Kat: 5, No: 18, Melikgazi, Kayseri
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Retraksiyonu
Göz Protezi
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Doç.Dr. Fatih Çakır Gündoğan Göz Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göz Çevresi Kırışıklık Tedavisi
Kontakt Lens
Kornea enfeksiyonları
Kornea Topografisi
Doç.Dr. Fatih Çakır Gündoğan Göz Muayenehanesi
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Lazerle Gözyaşı Kanalı Cerrahisi
Makula ödemi
Medikal Retina
Doç.Dr. Fatih Çakır Gündoğan Göz Muayenehanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Doç.Dr. Fatih Çakır Gündoğan Göz Muayenehanesi
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi
Çocuk Göz Muayenesi
Üveitli Hastalarda Katarakt Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
Doğum Yeri ve Tarihi : Kırıkkale-1975
İlk ve Orta Öğrenim : Kırıkkale (1982-1989)
Lise : Maltepe Askeri Lisesi, İzmir (1989-1993)
Üniversite : Gülhane Askeri Tıp Akademisi (1999-1999)
Pratisyen Hekimlik : Hava Kuvvetleri Komutanlığı (2000-2002)
Göz Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi : Gülhane Askeri Tıp Akademisi (2002-2005)
Göz Hastalıkları Uzmanı : Gülhane Askeri Tıp Akademisi (2005-2010)
Göz Hastalıkları Uzmanı : Etimesgut Asker Hastanesi (2010-2013)
Öğretim Üyeliği-Doç.Dr :Gülhane Askeri Tıp Akademisi (2013-2016)
Özel Kudret Göz Hastanesi : Ankara (2016-2017)
Özel Maya Göz Hastanesi : Kayseri (2017-2020)
Özel Muayenahene :2020-
k....ş
2 yaşındaki oğlumun göz muayenesi için gittik Fatih beye çocuk hasta için yaklaşımı oldukça nazik ve sevecendi. Gerekli bilgiyi açık bir şekilde izah etti. Muayenehane çalışanları güler yüzlü ve kibardı.
Fatih hocama Lasik Lazer ameliyatı için gitmiştim. Kendisi ameliyat ile ilgili beni aydınlattı. Gün içerisinde hemen ameliyatımı gerçekleştirdi. Gözüm bir hafta içinde kendine geldi. Çalışanları hep en güzel şekilde karşılayıp, en güzel şekilde uğurladılar. Fatih hocam ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çok memnun kaldım.
at...ş
26/08/2023 tarihinde Kırşehir'den acil olarak Retina yırtığı tedavisi için Fatih Bey'e geldim.Kendisini internet sayfasından buldum.Aynı gün ameliyata alındım.Konuya hakimiyeti,açiklayici bilgileri ve samimi yaklaşimları çok zor ve ağir olan ameliyat sürecini daha rahat geçirmemi sağladı.Kendisine müteşekkirim.Ofis çalışanlarına da nezaketlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız hocam.Beni Türk hekimlerine emanet ediniz sözü bir kere daha rüştünü ispat etmiştir.Size asistanlarınıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Allah razı olsun.Nice hastalarımıza da geçmiş olsun diyorum.Rabbim dermansız dert vermesin inşallah.
g....a
Lazer ameliyatımın üstünden sadece 6 gün gecti eski hayatıma göre şimdiden dağlar kadar fark var. Göz derecem yüksekti ve açıkçası korkuyordum ama Fatih hocam sayesinde kurtuldum. Kendisi de ekibi de ilgi alakaları mükemmeldi hijyen temizlik mükemmeldi. Gerçekten güvenebilirsiniz ben keşke daha önce tanısaydım,bilseydim dedim.
di...k
Annemin sarı leke ve göz tansiyonu için hocamızı tercih ettik. Fatih beyin tecrübesi anneme güven verdi.ilgisi ve alakasından dolayı teşekkür ederim
z....y
Göz muayenesi oldum.Bilgisine güvendiğim bir doktor .Teşekkür ederim ,ilgi ve alakası için.Saygılar
su...
Fatih beyin ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz.katarak amaliyatı olduk,bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyorduk,çok kolay ve rahat geçti,amaliyattan sonra Fatih beyin arayıp bilgi vermesi ilgi ve alakasından çok memnun kaldık.klinikte çalişan personellerde güler yüzlü ve samimiydiler.onlardinda ilgisinden memnun kaldık.
ö.....
Hocaya ilk defa gittim, güven verin biri. Gözyaşı kanalımdaki problem için yapılabilecekleri anlattı. İkna olup basit bir operasyon geçirdim. Çok teşekkür ederim problemim çözüldü görünüyor. İlacımı verip bir hafta sonra kontrole çağırdı. Ben hocadan çok memnun kaldım.
a....b
Ust kapağı ameliyatı oldum kafa takılan soruları hocam ayrıntılı olarak anlattı ve ameliyatim çok iyi geçti ve istediğim sonuç cıktı tesekkurker hocam
b ...g
Aniden karar vermiş olduğum bir cerrahi işlemdi hocamla tanışıp muayene oldum ve Birgün sonra cerrahi uygulama yapıldı çok şükür tam istediğim gibi oldu sıkıntım önceden göz kapağı düşüklüğüdü ama şuan hiç bir problemim kalmadı ve ayrıca hocamın çalışma arkadaşlarına da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim hayırlı günler diliyorum
Fatih Çakır Gündoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Çakır Gündoğan, Göz Hastalıkları. Size Fatih Çakır Gündoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Göz Altı Dolgusu, Botoks, Blefarospazmda Botoks Uygulaması, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Fotorefraktif Keratektomi (Prk).
Fatih Çakır Gündoğan adresi nerede?Fatih Çakır Gündoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hunat Mah, Nuh Mehmet Baldöktü Sokak, Özer Plaza, Kat: 5, No: 18, Melikgazi Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Çakır Gündoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Çakır Gündoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Çakır Gündoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Çakır Gündoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Çakır Gündoğan hangi dilleri konuşuyor?Fatih Çakır Gündoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Çakır Gündoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Çakır Gündoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Çakır Gündoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 85 hasta / danışan, Fatih Çakır Gündoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Çakır Gündoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Fatih Çakır Gündoğan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Fatih Çakır Gündoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları