Demircikara Mahallesi, Burhanettin Onat Caddesi, No.59 Ocean City B Blok Kat 1 Daire 1, Antalya
Abdominal Ultrasonografi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Dr. Fatih Çanaklı Sünnet ve Çocuk Ürolojisi Kliniği
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Ua(Ürinaliz)
Dr. Fatih Çanaklı Sünnet ve Çocuk Ürolojisi Kliniği
Vakum Konstrüksiyon Cihazları(Penil Protez)
Vazektomi
X-Ray
Üriner Diversiyon Cerrahisi
Ürografi
Ürostomi
Dr. Fatih Çanaklı Sünnet ve Çocuk Ürolojisi Kliniği
İntravenöz Pyelografi ( İvp )
İntravenöz Ürografi
a....n
Oğlumuz 6 aylıkken sünnet yaptırmaya karar vermiştik.Araştırma sonuçlarımızda Fatih hocamızı bulduk..herşeyiyle mükemmel bir insan.hem karakteri hem doktorluğu mükemmel.hekim olmam sebebi ile de çok güzel anlaştık.deontolojiye de çok önem veriyor.Çok sorunsuz atlattık 6 aylık bebeğimizde hocam sağolsun herkese öneririm.
Hocamız çok ilgili, hastasına değer veren bir hekim. Aynı zamanda alanında çok uzman. Sünnet sonrasında da oldukça ilgiyle hastasını takip ediyor. Güleryüzlü, güven veren bir doktor. Çok memnun kaldık.
öz...k
4 aylıkken sünnet yaptırdık oğlumu bir anne olarak olayın stresi etkisi altındaydım maalesef fakat Fatih Bey süreci çok güzel yönetti sorasında detaylı açıklamaları ve kullanacağım herşeyi tek tek anlatıp yazıp verdi gün gün süreci takip etti kendisinden çok memnun kaldık
ek...
Muhteşem bir doktor. Oğlumuzun sünnetini yaptı. Çocuklarla iletişimi harika. Çok profesyonel. Ebeveynleri, hiç yorulmadan, sıkılmadan detaylı bir şekilde bilgilendiriyor. Çocuğu sürece çok güzel hazırlıyor. Çocuk oyun oynarken pratik bir şekilde sünneti gerçekleştiriyor. Sonrasında da herhangi bir durumda kendisini rahatlıkla arayabileceğimizi söylüyor. Biz sonrasında hiçbir problem yaşamadık, yalnızca teşekkür etmek için aradık, telefonu hemen açtı. İşini çok seven, çocukları çok seven değerli bir doktor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.
fu...n
Tatil için geldiğimiz Antalya'da bayramın 1. Günü 6.5 yaşında oğlum şort mayo ile sıkıntı yaşadı ve acilen tüm Antalya'da gece gece ürolog aradık ancak bulamadık
bayramdan dolayi. Fatih hocam sağolsun telefonumuza döndü ve WhatsApp tan fotolar istedi. Gece 23 te Bize detaylı açıklamalari yaptı. Kendisine müteşekkiriz. Hocam hem çok iyi bir doktor, hem de cok iyi kalpli birisi. Yolunuz açık olsun Hocam.
m....
Öncelikle herşey için fatih beye çookk teşekkür ederiz 3 aylık oğlumuzun sünnetini yaptırmak için kendisini tercih ettik ve en doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum sünnet esnasında ve sonrasında hiç bir sorun yaşamadık ve her an iletişim halindeydik sürekli fotoğraf çekip gönderdik ve anında geri dönüş yaptı fatih bey. Eğer hala oğlunuzu sünnet ettirmediyseniz ve endişeleriniz varsa bence fatih beyle mutlaka görüşmelisiniz
k.....
Gayet kibar bir doktor.Oğlumun sünnet operasyonunu gerçekleştirdi.Herhangi bir zorluk,sıkıntı yaşamadık,yardımcı oldu.Her an iletişim halindeyiz,benden fotoğrafları istiyor.Bununla beraber durum değelendirmesi yapıyor, gayet memnunuz.Çocukla iletişimi gayet iyi.Oğlumun yaklaşık 45 dk boyunca sakinleşmesini bekledi.Çizgi film eşliğinde profesyonel bir şekilde sünnetini gerçekleştirdi.Bir de oğluma süper kahraman madalyası verdi,çok memnun kaldık.Kontrollerimiz devam etmekte.
ö.....
Memnunuz biz doktorumuzdan.Çok ilgili ve alakalı bir doktor.Oğlum sünnet oldu kendisine.Muayenesi çok temiz ve steril bir yeri var.Çocukların ilgisini çekecek oyuncakları ve oyun alanı var.Oğlum 8 aylıkken sünnet oldu fakat kardeşleri de beklerken muayenehanesinde eğlenceli vakit geçirdi oyuuncaklarla .Kontrollerimize devam ediyoruz.2 ay aralıklarla düzenli olarak gidiyoruz.
Biz Fatih Bey'den çok memnun kaldık ve herkese de tavsiye ederim.İnternetten araştırarak bulduk, daha sonra iletişime geçince memnun kaldık.Oğlumun ve abisinin sünnet operasyonunu yaptık,çok başarılı geçti.Hatta çok korkuyorduk ama korktuğumuz kadar olmadı.Sünnet sonrası çocuklarım hemen ayaklanıp koşarak çıktılar, bu nedenle memnun kaldık.oldu.
Kendisinden memnun kaldık.Oğlumun genel kontrol ve muayene olması için gittik.Sünnet şartları için bilgi aldık.Bu bilgi esnasında eşim hemşire,ikna oldu.Sünnet işleminin lazer olmasını istedik ve Fatih Bey'i tercih ettik.Sünnet işlemi gerçekleşti.Kontrollerimiz devam ediyor.Çocukla ilgili,iyi,bir sıkıntı yaşamadık.Yakınlarıma da tavsiye ederim.
Fatih Çanaklı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Çanaklı, Üroloji, Çocuk Ürolojisi, Androloji. Size Fatih Çanaklı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Vakum Konstrüksiyon Cihazları(Penil Protez), Sistoüretroskopi, İntravenöz Ürografi, Microtese, Nefrektomi, Ürostomi, Laserasyon Onarımı, Perkütan Nefrostomi, MRI.
Fatih Çanaklı adresi nerede?Fatih Çanaklı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demircikara Mahallesi, Burhanettin Onat Caddesi, No.59 Ocean City B Blok Kat 1 Daire 1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Çanaklı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Çanaklı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Çanaklı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Çanaklı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Çanaklı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Çanaklı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Çanaklı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Çanaklı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Fatih Çanaklı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar