Diş Hekimi Randevusu
Tam Ve Parsiyel Protezler
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Osmaniye Özel Dent Park Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Oldukça ilgili ve güler yüzlü bir diş hekimi. Diş çekimimi herhangi bir ağrı sızı olmadan gerçekleştirdi. Dolgu ve dahası için yeniden memnuniyetle gitmeyi planlıyorum.
se...ı
Ailemizin dişçisi Fatih hocam iyi ki var, buğün de 5 yaşındaki kızım için gittik konuşarak herşeyi anlatarak elindeki ekipmanları açıklayarak oyun şeklinde kızımın kanal tedavisi yaptı hiç ağlamadı ellerine sağlık
f.....
Ağrısız bir diş çekimi deneyimi benim için çok önemliydi uzun zamandır korkumu yenerek oturdum ve 20 lik dişimi çektirdim ve acısız ve kısa zamanda bitti. Emeğinize ellerinize sağlık Fatih hocam. Dentpark.
el...
Fatih hocamla tanışmam tamamen tesadüf eseri oldu. Ben diş hekimlerinden çok korktuğum için bir türlü diş hekimine gidemedim tabi bu da birçok dişimin ileri derece de çürümesine neden oldu hatta birkaç dişimi kaybettim. Fatih hocamı internetten araştırıp buldum iyi ki de karşıma çıktı. Kendisi o kadar kibar o kadar ilgili bir doktor ki sonsuz güven duygusuyla dişlerimi emanet ettim çok da memnun kaldım.Kanal tedavisinden korkardım ama artık Fatih hocam sayesinde korkularımı yendim.Hocama binlerce kez teşekkür ederim iyi ki tanıdım sizi.
ay...s
Uzun zamandır diş ağrısı çekiyordum bir tanıdığımın sayesinde Dörtyol’dan Osmaniyeye Fatih beyin diş kliniğine gittim. Dişimde iltihaplanma olduğunu söyledi ve gerekli tedaviler uygulandı. Diş çekimi olacağı için korkularım vardı ama harika geçti göz açıp kapayıncaya kadar bitti. Aynı zamanda diş temizliği için de randevu aldım. Herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz dişleriniz emin ellerde
ö....k
Fatih bey esinlikle iyi niyetli.Sabırlı,saygılı bir hekim.Zamanla daha iyi tanışıp mutlu müşteri olmayı ümit ediyorum.Yaptırdığım dolgudan sıkıntı yaşamadım.Diş temizliği için yeni randevu oluşturdum.
os...k
20 lik diş çekimine gittim doktor bey ve asistan ekibi ilgili ve profesyonel çalışıyorlar. Teşşekkür ediyorum.
f....k
Kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım başlangıçta çok korkum vardi ama hocamın sayesinde umdugumdan daha kolay geçti kibar ve anlayisliydi. Ben artık dış doktorumu buldum diyebilirim. Gerçekten çok iyi
Gelmeden önce çok korkuyordum.Ama geldikten sonra karşılamalarıyla, beni rahatlatmalarıyla ve gülecen tavırlarıyla bu korkum geçti.Dolgu,kanal ,kaplama yaptırdım. Hiç bir şekilde canım ağrımadı bu benim için önemliydi ve işlemlerim bittikten sonra da ağrı hissetmedim. Şimdi çok iyi hissediyorum.Fatih Beye çok teşekkür ediyorum.
me....
Fatih beye zirkonyum kaplamalar ve beyazlatma işlemi yaptırdım. Kendisine çok teşekkür ederim. Gayet memnun kaldım.
Fatih Cem Bozdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Cem Bozdoğan, Diş Hekimi. Size Fatih Cem Bozdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Beyazlatma, Bonding, Laminate Veneer, İmplant, Gülüş Tasarımı, Diş Çekimi, Botoks, Apikal Rezeksiyon, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Fatih Cem Bozdoğan adresi nerede?Fatih Cem Bozdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esenevler Mahallesi Kemal Satır Caddesi No:53/A Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Cem Bozdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Cem Bozdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Cem Bozdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Cem Bozdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Cem Bozdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Cem Bozdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Cem Bozdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Fatih Cem Bozdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.