Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 117 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Eksternal Radyoterapi +10 daha fazla

Görüntü Eşliğinde Radyoterapi (IGRT)

Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu

Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu

Okan Üniversitesi Hastanesi

Doçent Doktor Fatih Demircioğlu, 1998 senesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladı ve 2005 yılında mezun oldu. 2005-2010 yılları arasında Gazi Üniversitesi’nde Dâhili Tıp Bilimleri – Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamladı ve Radyasyon Onkolojisi Uzmanı oldu.

2010-2013 yılları arasında Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde mecburi hizmetini tamamladı. Sonrasında 2013-2023 yılları arasında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışmalarını sürdürdü.

2021 yılında doçentlik ünvanını aldı. 2023 yılı Temmuz Ayı itibari ile İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Radyasyon Onkolojisi Bölümünde görev yapmaya başladı.

Uzmanlık ve İlgi Alanları; Meme Kanseri, Akciğer Kanseri, Prostat Kanseri, Radyocerrahi, Gastrointestinal Sistem Tümörleri, Santral Sinir Sistemi Tümörleri, Baş-Boyun Tümörleri

Fatih Bey'e onkologumuzun yönlendirmesiyle ulaştık. Kendisiyle iki tür ışın tedavisi aldık. Bu süreçte ilgi alakasından çok memnun kaldık.

Onkoloji doktorumuz yönlendirdi, rektum kanseri şikayeti ile başvurmuştuk. Tedavi sürecimiz çok güzel geçti, tedavi bittiğinde çok olumlu sonuçlar aldık. Tedavi boyunca yanımızdaydı, bir sorunumuz olsa hemen yardımcı olurdu. Çok sakin, hastaya yaklaşmayı bilen, güler yüzlü bir doktorumuzdu. Kesinlikle tavsiye ederim. Fatih hoca ve ekibi çok iyi, başarılı, güler yüzlü. Biz tedavimiz sonunda çok memnun ayrıldık.

Babam için başvurduk. Mesane kanseri. 34 seans ışın tedavisi aldı. Çok fazla yan etkisi olmadı. Kemoterapide alıyordu. Çok memnunuz kendisinden. İlgili ve alakası mükemmel. Ekibi de çok iyi. Hiçbir sorun veya problem yaşamadık.

V

Anneme meme kanseri teşhisi konuldu. 30 seans ışın tedavisi gördü. Uygulandığı bölgede yanık ve ağrılar oldu. Sürecimiz iyi gidiyor. PET çekiminde daha iyi anlayacağız işe yarayıp yaramadığını. Fatih Bey iyi bir hoca. Sorularımıza yanıt aldık. Hasta ilişkileri iyi. Anlayışlı ve iyi bir doktor. Hastasıyla ilgili. Memnunuz.

K

Prostat kanseriyim. Işın tedavisi aldım. Fatih Bey'in hasta ilişkisi çok iyi. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor ve yönlendiriyor. Şu anda iyiyim. Tekrar kontrole gideceğim. PET çekilecek. Çok yardımcı oluyorlar. Ben kendisinden ve ekibinden çok memnunum.

Annem rektum kanseri. 28 gün ışın tedavisi gördük. Yan etkileri ishal ve mide bulantısı oldu. Bölgede yanma oldu. Hocamız krem verdi. Bu durumu çözdük. Kitlede baya küçülme olmuş. Verimli sonuçlar aldık. Fatih Bey çok iyi bir doktor. Bizi anlıyor ve sakin konuşuyor. Biz kendisinden çok memnun kaldık.

Prostat için gittim. Hastane yönlendirmesi ile başvurdum. Işın tedavisi aldım. Tedavim bitti. Her şeyiyle dört dörtlük bir doktor. Candır o can. Çok memnunum kendisinden.

Böbrek kanseri için tavsiye üzerine annem için başvurduk. Işın tedavisi aldı. Tedaviye ara verildi. Tedavinin başına göre şu an annem daha iyi. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Ayak üstü görüştüğümüz zaman bile sorularımızı yanıtladı. Biz memnunuz kendisinden.

Meme kanseriyim. Ameliyat oldum. Kemoterapi tedavisi gördüm. Işın tedavisi için doktor tavsiyesi ile kendisine başvurdum. Mükemmel bir doktor. Bilgisi de çok fazla. Her konuda yardımcı oldu. Işın tedavisine başladık. Hafif yaralar oluştu. Yutkunma zorluğum ve öksürüğüm başladı. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Tatilde olmasına rağmen ışın sonrası oluşan yanığım için hemşiresi fotoğraf çekti ve kendisine attı o konuda da tavsiyelerde bulundu ve destek oldu. Genel olarak memnunum. Çok güler yüzlü ve mütevazı bir hoca.