Prof. Dr.
Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
Burch Laparoskopik İdrar Kaçırma Ameliyatı
Tümünü gösterHizmetler
Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Randevusu
Işıklar Caddesi Şenlik Sokak No 14/A Kat3 Florence Nightingale Plaza, Ataşehir, İstanbul
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laparoskopik Sakrosinöz Fiksasyon Tekniği
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
Prof. Dr. Fatih Güçer Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mesane Sarkması Tedavisi
X-Ray
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İleri Düzey Laparoskopi
Prof. Dr. Fatih Güçer Muayenehanesi
Yurtiçi ve yurtdışında yaptığım çalışmalardan dolayı 2011 yılında jinekolojik onkoloji cerrahisi üst ihtisas diploması aldım. Çalışma yaşamımın büyük bir bölümünü jinekolojik onkoloji cerrahisi ve jinekolojik endoskopik cerrahi uygulayarak geçirdim. Özellikle robotik veya laparoskopik cerrahi ile hem jinekolojik kanser hem de iyi huylu jinekolojik hastalıkların tedavisi ile ilgilendim ve bu alanlar üzerinde bilimsel çalışmalar yaptım. Bu zamana kadar 51 uluslararası yayınıma 1300 üzerinde atıf yapılmıştır.
Yurtiçinde düzenlenen kongrelerde jinekolojik onkoloji alanında yaptığım konuşmalara ek olarak yurtdışında da saygın, önemli bilimsel toplantılarda robotik jinekolojik cerrahi konularında konuşmalar yaptım. Ülkemizde ilk robotik radikal parametrektomi ameliyatını uygulayıp yayınladım ve dünyada da ilk laparoskopik asiste radikal vajinal trakelektomi ameliyatını gerçekleştirdim. Özellikle laparoskopik ve robotik rahim ameliyatları (laparoskopik histerektomi), laparoskopik kist çıkarılması ameliyatları, rahim içi polip ve miyomların histeroskopi ile çıkarılması (histeroskopik cerrahi), idrar kaçırma ve sarkma problemlerinin cerrahisi, rahim (endometrium/uterus) ve rahim ağzı (serviks) kanserlerinin laparoskopik ve robotik cerrahisi, rahim ağzı patolojilerinin kolposkopik muayenesi ve bunların gerekli durumda leep veya konizasyon yöntemleri ile cerrahi tedavisi, mesleki ilgi alanlarımı oluşturmaktadır. 2004 yılında Anadolu Sağlık Merkezi’ni kuran ekibe katıldım, 2018 yılı sonuna kadar da Kadın Sağlığı Direktörü olarak görevimi yürüttüm. 2019 yılından itibaren hem kendi özel muayenehanemde hem de İstanbul Bilim Üniversitesi kadrosunda profesör doktor olarak eğitim ve hizmet vermeye devam etmekteyim. Almanca ve İngilizce konuşmaktayım. Alman Tıp Diploması Denkliğine ve Almanya’da geçerli Kadın Hastalıkları ve Doğum Profesörlük titrine sahibim.
d.....
Ben bütün süreçte kendisinden memnundum.Ben kanser tedavisi gördüm.3 operasyon geçirdim ve Fatih Bey'den çok memnun kaldım. Bence gayet başarılı, çok iyi bir hekim.Bir operasyonum biyopsiydi, 2 tane de ciddi ameliyat oldum.Hepsinde Fatih Bey'le birlikteydik.Kendisi çok sabırlı,gerektiğinde psikolojik destek de verdi .Aynı zamanda teknik bilgisi çok sağlam, iyi bir hekim.Bizi çok doğru şekilde yönlendirdi.Operasyon öncesinde de sonrasında da çok iyi anlattı herşeyi.Bu yolu kendisiyle yürümekten dolayı çok memnunum.
Ben bir referansla Fatih Bey'e gelmiştim.Gerçekten tek seferde sonuca ulaşıp başarılı şekilde operasyonumu gerçekleştirdi.Benim çikolata kistimle ilgili bir tespit yaptı.Kapalı laparoskopi yapıldı ve çok memnun kaldım.Empati yapan, hastayla iletişimi çok kuvvetli birisi.Sanki arkadaş gibi o kadar sıcakkanlı. Ameliyat olduktan sonra 2 kere geldi, çok ilgilendi.Bizzat kendisinin ilgilenmesi, irtibata geçmesi benim çok hoşuma gitti. Gerçekten kendinizi çok yakın hissediyorsunuz.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kendisini.
ü.....
İyi ve ilgili bir doktor kendisi. Hastasını bilgilendiren ,bütün detayı veren bir doktor.Son derece memnunum ve tavsiye edebilirim.Benim rahim duvarımda kalınlaşma vardı. Onunla ilgili ameliyatımı gerçekleştirdi kendisi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Herşey yolunda gitti.Samimi ve içten bir insan.Hastayla merak ettiği detayları konuşan biri.Siz sormadan o bütün detayları veriyor, sorduğunuz soruları içtenlikle yanıtlıyor.
c.....
6 Temmuz'da rahim ameliyatı oldum .Kendisini bulmadan önce daha farklı deneyimlerim oldu..Bu konuda hemen güvenimi kazandı.Kapalı ameliyat yaparak beni bir an önce ayağa kaldırması, hastanede sürekli yanımda olması çok güzeldi.Öncelikle hayatım boyunca unutmayacağım şeyde benim ameliyatımın öncesinde Fatih Bey tatile gidecekti ama ben muayeneye gittiğimde ameliyatını yapayım, benim tatilim bekler dedi.Benim için tatilini erteledi 1 hafta .Bu beni çok mutlu etti.Açık açık konuşması,herşeyi detaylı anlatması çok iyiydi.Tek kelimeyle muhteşemdi.Çok korktuğum bir ameliyattı.3 yıl boyunca sürekli araştırdım ama herşey Fatih hocayı tanıyana kadardı.Tanıdığım ilk gün ilk muayenesinde ben taburcu olana kadar beni bırakmayacağını söylemişti.Sürekli benimle iletişime geçti, ameliyattan sonra da kendisi takip etti.Eve gelince benim 2 gün ateşim çıkmıştı ama sürekli beni aradı.Kendisi şimdi yurtdışına gidecek ve ben çok üzülüyorum.Türkiye böyle bir değeri kaybediyor.En son kontrole gittiğimde de kesinlikle mamografi çektirmemi istedi.Farklı bir doktora yönlendirdi.Eğer yönlendirmeseydi mamografi çektirmezdim.Kendisine gelmeden önce de hasta yorumlarını okumuştum.Tansiyon hastası olduğum için riskli demişlerdi,çok korkmuştum.Gerçekten psikolojim çok bozulmuştu.Fatih hoca bana dünyada birçok tansiyon hastası var, hiç mi ameliyat olmuyor demişti. Benim güvenimi kazandı. Ameliyat öncesi bilgi vermesi,ameliyat sonrası benimle ilgilenmesi çok güzeldi.Gerçekten kendisi buradan ayrılacağı için çok üzülüyorum.
Gayet profesyonel bir doktor.Ben çok memnun kaldım.Yaklaşım ve tavırları da çok iyi.Bende HPV 18 çıkmıştı ve leep operasyonu olmuştum.Kolposkopimiyi de , biyopsimi de Fatih Bey kendisi aldı.Ameliyatımı da kendisi yaptı. Çok tatlı bir doktor.Konuşması,hastaya yaklaşımı, rahatlatması çok iyiydi. Ben çok endişeli gitmiştim ama çok rahatlattı.Kolposkopiden çok korkuyordum, anestezi almak istemiştim.Kendisi buna gerek olmadığını söyledi ve beni ikna etti.Çok acı da olmadı, kendisinin eli de çok hafif.Gerçekten çok memnundum kendisinden.
Kendisi başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.Tedavi sonucumuzu iyi kıldı.Başarılı bir şekilde oldu.Onun operasyonundan sonra sonuçlarımız gayet temiz çıktı.Fakat Fatih Bey o bölgeyi tamamen temizledi. Tanı koymada ve tedavide daha doğru kararlar verdiğini düşünüyorum. Hastaya olan ilgisi de yaklaşımı da çok güzel.Rahatlatıcı da konuşuyor.Gerçekler doğrultusunda ama rahatlatıcı konuşması var.Hasta takibi de güzel.Bilgisine de işindeki uzmanlığına da çok güveniyorum.
ca...u
2004 yilinda oldugum ameliyat ile idealist bir doktor olduğunu anlamama sebep olmuştur.Laparoskopi yöntemi ile yapılan ameliyatta rahmimin her yerini saran kistlerden kurtulmamı sağlamıştı.Geçenlerde de annem ufak bir operasyon geçirdi, ailecek bilgi ve tecrübesine son derece güvendiğimiz Fatih Bey’e teşekkür ederiz,iyi ki varlar.
p....k
Uzun ve zorlu bir süreç geçirdim ama kendisi her zaman destek oldu bana ve oldukça ilgiliydi. Kendisinden oldukça memnunum. Tüm süreçte oldukça ilgili bir şekilde takip etti, kendisine minnettarım. Başarılı, konusuna hakim, hastası ile ilgili bir doktor. Ben rahim ameliyatı oldum, rahmim alındı ve oldukça başarılı bir operasyondu. Kendisi aile doktorumuz, uzun yıllardır tanıyoruz ve gidiyoruz. Daha önce ablam da kendisinde operasyon geçirmişti
b....a
Kendisinden çok çok memnunum. Kist ve miyom ameliyatlarımı yaptı Fatih Bey. Ameliyatımın öncesinde beni tüm detayları hakkında bilgilendirdi, her şeyi açıklayıcı şekilde anlattı. Tüm süreç boyunca kendimi emin ellerde hissettim, ameliyatım da başarılı geçti. Devamında kontrollerimde de çok ilgiliydi. Kendisinden Allah razı olsun. Daha öncesinde ablam da benzer bir ameliyat geçirmişti kendisi ile, memnun olduğu için bende de böyle bir sorun çıkınca direkt kendisine gittim. Kesinlikle çevreme de öneriyor olacağım.
se...l
Fatih bey bu ülkedeki sayılı doktorlardan biridir. Her şeyden önce insan hayatına önem verir. Çok kıymetli bir hekim. Çok kıymetli bir insan.
Fatih Güçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Güçer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi. Size Fatih Güçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Randevusu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi.
Fatih Güçer adresi nerede?Fatih Güçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Işıklar Caddesi Şenlik Sokak No 14/A Kat3 Florence Nightingale Plaza, Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Güçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Güçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Güçer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Güçer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatih Güçer hangi dilleri konuşuyor?Fatih Güçer ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Güçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Güçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Güçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Güçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Fatih Güçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları