Rinoplasti: Çoğunlukla kapalı teknik olmak üzere her türlü rinoplasti teknikleri (preservation ve structure) üzerinde 1000’i aşkın vaka deneyimi
Rinoloji: Endoskopik sinüs cerrahisi ve ileri endoskopik kafa tabanı cerrahileri (BOS rinore tamirleri ve beyin tümörü rezeksiyonları dahil)
Otoloji: Endoskopik ve mikroskobik temel ve ileri dış ve orta kulak cerrahileri, temporal bölge tümörleri
Baş-Boyun: Bütün baş boyun kitleleri, kanser cerrahileri ve flep teknikleri (Tiroit, tükürük bezleri, gırtlak, dil, dudak kitleleri, boyun diseksiyonları) üzerine 10 yıllık deneyim
Eğitim
Lise- Gazi Anadolu Lisesi, Ankara
Üniversite – Eskişehir Osmangazi Universitesi Tıp Fakültesi
Asistan – Kulak Burun Boğaz, Ankara Atatürk EAH-Yıldırım Beyazıt Tıp Fakültesi
Doçent – Ankara Yıldırım Beyazıt Tıp Fakültesi (2020)
Akademi
Tez: Gul F et al. (REVIEW) A comprehensive study of oxidative stress in sudden hearing loss. Eur Arch Otorhinolaryngol. (SCI-Exp) 2017
Yayınlar: 27’si SCI/SCI-Exp indeksli olmak üzere toplamda 40’ı aşkın uluslararası yayınım bulunmaktadır.
100'ü aşkın kongre bildirileri, 300'ü aşkın yayın atıf sayısı mevcuttur.
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
Üniversite
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Larenjektomi
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Üniversite
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Üniversite
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tiroid Cerrahisi
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Üniversite
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüze Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
b....m
Fatih bey çok ilgili ve hastasını dinleyen bir hekim burnumdan asla nefes alamıyordum ve görüntüsü de hoşuma gitmiyordu bana ameliyat öncesi ve sonrası tüm süreçleri detaylı bir şekilde anlattı şuan hem çok iyi nefes alabiliyorum hemde aynalara defalarca dönüp bakabiliyorum
Hasta
Hocam size ne kadar tesekkur etsem azdir sayenizde ameliyattan sonra cok daha iyi nefes aliyorum. Bu durum uyku duzenimi bile cok olumlu etkiledi daha rahat uyuyorum ve en onemlisi burnum harika bir gorunume kavustu sayenizde
Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi olabilecek her şeyi komplikasyonları her şeyi anlattı rinoplasti ameliyatı oldum burun içinde eğrilik vardı nefes alma anlamında faydası oldu. Yüzüme en uygun şekli yapacağını söyledi. gerçekten öyle oldu. Hastalara öneririm kesinlikle Fatih beyi.
Fatih beye benim bir arkadaşım sayesinde ulaştım. Burnumda hem şekil olarak sıkıntım vardı hem de nefes alamıyordum. Övgüye değer bir iş çıkardı nefes almam çok iyi hastayla beraber anatominize uygun burun şekline karar veriyor. Hem nefes alma, hem estetik olarak çok iyi sonuç çıkarıyor .iyileşme sürecinde sık sık takiplere çıkardı. Birebir ilgilendi. Asistanları da çok ilgili her seferinde Fatih bey geldi gördü. Başarılı bir doktorumuz.
t.....
Benim burunda nefes alma problemim vardı onun için başvurmuştum dış görünüş olarak değişmesini istiyordum. Geçtiğimiz yıl ağustos ayında ameliyat oldum. Hem nefesle ilgili problem çözüldü dış görünüş olarak memnunum. çevremde de olumlu yanıt alıyorum hocamı soruyorlar nerde yaptırdığımı. Süreçle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. 1.haftada tampon çıktı ilk başta ödem vardı ama burnum daha çok oturdu şuanda bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum.
Çok memnundum Fatih beyden. Başka doktorlara gidip çözemediğim nefes alma ile ilgili şikâyetlerim vardı burun ameliyatı oldum. Ameliyatım da çok iyi geçti öncesinde ve sonrasındaki ilgisinden çok memnun kaldım. Öncesinden de yakından takip etti aklıma bir şey takıldığında da kendisine çok rahat ulaşabildim.
Hasta
Kronikleşen boğaz ağrım ve boynumda fark ettiğim lenf nodu için gittiğim Fatih Hocam şikayetlerimi ilgiyle dinleyerek muayenemi yaptı. Güler yüzlü ve nazik tavrıyla sorularımı cevaplandırarak gerekli tetkikleri istedi. Çok memnun kaldığım randevumda alanında yetkin bir hekim olduğuna kanaat getirdim. Teşekkür ederim. Allah sizin gibi hekimleri başımızdan eksik etmesin.
n....a
Kulak rahatsızlığından dolayı gittim ..doktoruma ve ekibine çok teşekkürler ediyoruz .ameliyatlarımda ve sonrasında çok yardımcı oldular ..fatih bey ve ekibine çok teşekkürler ediyoruz..çok şükür yıllardır başka hastanelerde sonuç alamamistim ..şuan normal duyma seviyesine ulaştık .
Burundan nefes alma ve şekil bozukluğu şikayetleri ile Fatih Hoca’ya başvurdum. Bilgisi, duruşu, kişiliği ile dört dörtlük bir insan olması sebebiyle ameliyat sürecim sorunsuz geçti. Ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçti, koruyucu teknik ile yapılmasının da etkisiyle hem herkes tarafından çok beğenilen ve doğal görünen bir burnum oldu hem de rahat nefes alabiliyorum. İyi ki Fatih Hoca ile yolum kesişmiş, kendisine çok teşekkür ediyorum.
Fatih Bey'den memnun kaldım. Kendisi çok ilgili ve özenli bir doktor. Fatih Bey'e başvurmak isteyen hastalara kendisini tavsiye ederim. Alerjik rinit şikayetimden dolayı muayene oldum. Kendisinin uyguladığı tedaviden memnun kaldım.
Fatih Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Gül, Kulak Burun Boğaz. Size Fatih Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Bademcik Ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Horlama Cerrahisi.
Fatih Gül adresi nerede?Fatih Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddeler Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Fatih Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Gül hangi sigortaları kabul ediyor?Fatih Gül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları