Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
DiaMind Zihin Akademisi Çocuk-Ergen Psikiyatri & Psikoterapi Kliniği
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
WISC-4 Zeka Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergenler için EMDR
DiaMind Zihin Akademisi Çocuk-Ergen Psikiyatri & Psikoterapi Kliniği
2010-2014 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamladı.
2015-2017 yıllarında Kayseri Emel Mehmet Tarman Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde uzman hekim olarak görev yaptı.
Mayıs 2017’de Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda Dr. Öğretim Üyesi olarak çalışmaya başladı. Aralık 2020’de Doçent Dr. ünvanı aldı.
Doç. Dr. Fatih Hilmi ÇETİN, Eylül 2022 tarihine kadar Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda klinik çalışmalarını ve araştırma uygulamalarını sürdürmüştür. Bu tarihte fakültedeki görevinden ayrılıp Doç.Dr. Halit Necmi UÇAR ile birlikte Diamind Zihin Akademisi Çocuk-Ergen Psikiyatri-Psikoterapi Kliniğini kurmuştur.
Klinik ve araştırma odağı Otizm Spektrum Bozuklukları ve Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu olmak üzere nörogelişimsel hastalıklardır.
Dr. Çetin, 2015 yılında Sağlık Bakanlığı görevlendirmesi ile Lizbon’ da European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDA) bünyesindeki çalıştaya katıldı. 2016-2017 Kayseri Çocuk İzlem Merkezi Sorumlu Hekimi görevini üstlendi. “ I Love My School, I Love Myself” isimli Avrupa Birliği projesinde araştırmacı olarak yer aldı. “Çocuk İstismarı ve İhmali” ve “Çocuk ve Ergenlerde Teknoloji Bağımlılığı” alanlarına yönelik farkındalık ve önleme amacıyla sosyal sorumluluk projelerinde görev aldı.
Dr. Çetin, Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği (ÇOGEPDER), Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) ve Konya Bağımlılıkla Mücadele Derneği (KONBAMDER) üyesidir.
Hakemli dergilerde yayınlanan makaleleri, ulusal ve uluslararası kongrelerde sunulmuş bildirileri, ulusal ve uluslararası yazılmış kitap bölümü yazarlıkları bulunmaktadır.
z....k
Kesinlikle alanında çok başarılı bir hekim. Teşhis ve tedavi süreci çok başarılı. Sayesinde çocuğumuzun sosyal ve eğitim hayatı daha başarılı oldu. Minnettarız. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
r....p
Oğlumun dikkat dağınıklığı nedeniyle başvurduk. Hocamdan çok memnun kaldık.
me...r
Otizm tanısı bulunan oğlumuzu 2 yıldır Sn Fatih Hilmi Çetin Hocamız takip ediyor.. Konusunda son derece uzman olan hocamız etkili tedavi ve yaklaşımlarıyla hayatımızı son derece kolaylaştırdı..Kendisine minnettarız..Hocamızın akademik kariyerine yakışır bir şekilde özverili olarak yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Kendisinin Konya için büyük bir şans olarak görüyoruz. ..
Oğlumu sürekli takip edecek bir doktor arayışındaydım. Doktorumuza gittikten sonra devam etme kararı aldım. Bize tüm süreci ayrıntılarıyla anlattı yapmamız gerekenleri kağıda yazarak detaylıca anlattı. Şuan ilaç tedavisi alıyoruz her zaman kendisine ulaşıp aklımıza takılanları sorabiliyoruz. Çocuklarla da iletişimi çok iyi oğlum da çok seviyor.
h....i
Oğlumda Dıkkat eksıklıgı var Fatih beyden destek alıyoruz ders notları yukseldı çok ilgili güler yüzlü açıklayıcı anlatımlarıyla çok memnun kaldık tavsiye ederim
s....a
Fatih bey'e çok şey borçluyuz,onun sayesinde kızımız iyileşti, olumsuz duygularından uzaklaştı. İletişimi süper çocuk ve ergenlerle.Cocugumun en yakin arkadaşı gibi.Cok teşekkür ederiz hersey için iyi ki Fatih hocama denk geldik
Hasta
Otizmli kızım var.Otizmin tedavisi ,egitimi, ilaçları para tuzakları ... hakkında o kadar cok bilgi kirliliği var ki.Her kafadan bir ses çıkıyor. Fatih hocam bizi o karmaşadan çıkarıp eğitim reçetesini bize sundu.hangi egitimi ne kadar alalim.hangisini
Bırakalim.yol haritamızı çizdi.Ebeveynlerin kafası karısık olmayinca cocuklara da daha verimli oluyorlar.iyi ki yollarımız kesişmis
n....0
İki oğlumla da detaylı bir şekilde ilgilendi. Tüm sorularıma net ve detaylı bir şekilde açıkladı, yol gösterici oldu. Dikkat eksikliği nedeniyle başladığımız süreçte ilgili testler ve değerlendirmeler yapıldı. Olumsuz bir sonuç çıkmadı. Bundan sonraki süreçte ergen ve ebeveyn olarak izlememiz gereken konular hakkında yol gösterici oldu.
Fatih hocama ve ekibine teşekkür ederiz.
eb...a
Hocama kızım için gitmiştik..bizi çok güzel dinledi kızımı aldı sonrasında onu da bizleri de çok güzel bilgilendirdi bütün sorularımızı yanıtladı son derece güler yüzle ve sabırla..yeni başlayan sürecimiz de doğru bir adım attığımızi düşünüyoruz ..
a....
16.30 daki randevum uz 10 dk geç başladı ama sorun değil. Fatih hoca konuşma şekli, ses tonu, konuya hakimiyeti bakımından çok başarılı bir doktor. Klinik ortamı insanı boğmuyor, kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Oğlumun tedavisi için gidiyoruz. Tedavi başladığından beri epeyce ilerleme kaydettik şükür. İyi ki tanımışız
Fatih Hilmi Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Hilmi Çetin, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Fatih Hilmi Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Çocuk Kaygı Ölçekleri, WISC-4 Zeka Testi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Fatih Hilmi Çetin adresi nerede?Fatih Hilmi Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Parsana Mahallesi Dilşeker sokak No:3 Selçuklu / Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Hilmi Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Hilmi Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Hilmi Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Hilmi Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatih Hilmi Çetin hangi dilleri konuşuyor?Fatih Hilmi Çetin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Hilmi Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Hilmi Çetin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Hilmi Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Fatih Hilmi Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Hilmi Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?Fatih Hilmi Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.