Op. Dr.
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
Yeni Devlet Hastanesi
Fatih Bey'le muayenelerim hala devam ediyor..Benim için çok iyi bir doktor, ilgili bir doktor. Ben kendisinden çok memnunum. Hamileyim ve gebeliğim sürecinde doktor Fatih Bey tarafından takip ediliyorum. Kontrol amaçlı da kendisi ile devam ediyorum. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum kendisini.
.e....
Vajinismus Sorunum nedeniyle araştırıp kendisine ulaştım,çok kısa sürede sorunun derinliklerine ulaştı ve sorunumu tamamen çözdü.Aynı problemi yaşanlara gönül rahatlığıyla öneriyorum.
ba...m
öğrenmek istediğim tüm sorulara sabırla cevap verildi bu Benim için çok önemli bir nokta. Çok temiz ve hijyenik bir ortamı var. Bu da çok önemli bence. Personelin gülen ve rahatlatan yüzü de başka bir memnuniyet sebebi...
s...
Sevgili Fatih Hocamı bir kurumda kuzenimin referansı ile tanıdım.Gösterdiği yakın ilgi ve mesleki inceliğinden ötürü ailemizin doktoru olarak kabullendik.Yurtdışından döndüğü ve muayehane açtığını öğrendikten sonra ilk işimiz ekip halinde kendisine muayeneye gitmek oldu.Kendisi son derece entellektüel ve hasta güven veren birisidir.Hastalarına bu güven duygusunu yaşattığı ve moral verdiği için değerli doktorumuza teşekkür ederiz.
Fatih Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Kaya, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Fatih Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Histerektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj.
Fatih Kaya adresi nerede?Fatih Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Erciş Yeni Devlet Hastanesi Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Kaya hangi dilleri konuşuyor?Fatih Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Fatih Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Van bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları