Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Vajinismus Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Şema Terapi
Doç. Dr. Fatih Kayhan Muayenehanesi
Birçok psikiyatrik bozuklukta etkinliği kanıtlanmış Bilişsel Darvanışçı Psikoterapi (BDT) eğitimi almıştır. Birçok psikiyatrik bozukluğun tedavisinde bu psikoterapi yöntemini etkin olarak kullanmaktadır. Travma sonrası gelişen psikiyatrik bozuklukların tedavisinde etkin bir rol oynayan EMDR ve Prolonged Exposure Therapy eğitimlerini almıştır. Travma mağdurlarının tedavisinde bu iki terapi yöntemini etkin bir şekilde kullanmaktadır. 3. dalga terapi ekollerinden olan Kişilik Bozuklukların tedavisinde kullanılan Şema Terapi kuramsal eğitimini almış, halen süpevizyon eğitimleri devam etmektedir. Cinsel İşlev bozukluklarının tedavisi ile de ilgilenmektedir. CETAD derneğinden Cinsel Terapi Eğitimi almıştır.
Obsesif Kompulsif Bozukluk, Panik bozukluk ve Cinsel İşlev Bozuklukları özel ilgi alanlarıdır. Psikiyatrik bozuklukların tedavisinde uygun ilaç ve psikoterapi yöntemini etkin bir biçimde kullanmaktadır.
x....x
Eşimle beraber vajinismus tedavisi için kendisine ulaştık. Araştırdığımız kadarıyla Bu alanda uzman olan sayılı hekimlerdendi. Başta bizi süreç hakkında bilgilendirdi. Sonrasında seanslara başladık. Allaha şükür şu an bir sıkıntımız kalmadı. İyi ki kendisine ulaştık. Benzer sorun yaşayanlara tavsiyem tedavisi kolay birşeyken zorlaştırmayın işin ehline gidin. Daha önce gittiğimiz psikologdu ve zamanımızı yediği gibi motivasyonumuzu da düşürmüştü. Fatih hocamın pozitif yaklaşımı ve uzmanlığı sayesinde süreç güzel ilerledi ve sonuçlandı.
ra...a
Fatih hocam adamın dibi,kendisiyle bugün görüşmem oldu. Ankara’dan geldim hocam için kendisine internetten yapılan yorumları görünce gitmek istedim. Anksiyete,uyum bozuklukları,depresif durumlarım vardı kendisi ilk seans olmasına rağmen farklı bakış açılarıyla olaya yaklaşmaya çalıştı. Aşırı sakin ve asla eleştirmiyor anlamaya çalışıyor vallahi uzun süre sonra kendimi iyi hissettim. İlaç verdi geni kullanmaya başlıysam bakalım 1 ay sonra hocama tekrar gittiğime nasıl olacak. Gözünüz kapalı gidin
ha...a
Fatih Kayhan hocama kaygı ve depresyon nedeniyle kendimi çok çaresiz hissettiğim bir dönemde başvurdum. İçinden çıkamayacağımı zannettiğim umutsuz durumumdan kurtulmak için bilişsel davranışçı terapi ve ilaç tedavisi önerdi. Henüz yeni başlayan terapim bile bana farkındalık kazandırdı ve kaygılarımı yönetme konusunda önemli bir adım attım. Kendisi fazlasıyla anlaşılır ve sabırlı bir doktor. Öncelikle doğru teşhisle yola çıktık . Bu zor dönemimde onunla tanışmak benim şansım oldu. Desteğe ihtiyacı olduğunu düşünen herkese Fatih Kayhan Hocamı tavsiye ederim.
y.....
Takıntı uykusuzluk ve ara ara gelişen panik atak sorunlarımdan dolayı gittim.Yaşadığım problemin nedenlerini bilimsel olarak detaylı ve sabırlı bir şekilde anlattı gayet güzel başladık tedaviye psikolojik destek almak isteyenlere tavsiye ederim.
fu...k
Fatih hocama depresyon ve anksiyete bozukluğu ile başvurdum. Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Kendisine çok güveniyorum.Yönlendirmeleri ve terapisi sayesinde hızlı bir ilerleme sağladım. Hocama çok şey borçluyum kendisine teşekkür ediyorum.
a....y
Ben bir kaç kelime yazmak istiyorum ,fatih bey tedavim sürecinde taňidiğim çok değerli bir doktor kişisel olarak tek kelimeyle harika bir insan mesleki olarak Doç.Dr.sınıfı az kalır bence profesör Dr.fatih kayhan bey olarak bakıyorum kendisi için herkeze sonsuz tavsiyeler sunarım saygılar sevgiler sunarım
m....a
Fatih beye internet üzerinden araştırma yaparak hatta tesadüfen bularak gittim. Kendisi direkt sorunuma yönelik geçici çözümler bulmak yerine, bana bir hayat görüşü kazandırmak için olayların temeline indi. Basit, sade, net bir anlatım dili var. Her mutsuz olduğumda söylediklerini aklıma getirip, davranışlarımı sorguluyorum. Bu yetiyi bana kazandırdı diyebilirim. Bir süredir seanslara devam edemedim ama ilk fırsatta tekrar randevu alacağım.
g....ö
Fatih bey çok ince , anlayışlı yapısıyla hastasıyla birebir etkileşime geçiyor.beni sağolsun 5 ayda iyileştirdi.ve hayatımı nasıl daha etkili ve anlamlı hale getirebileceğimi anlamlı örneklerle gösterdi.bir hastası olarak teşekkürü bir borç bilirim kendisine saygılarımla.
Fatih Kayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Kayhan, Psikiyatri. Size Fatih Kayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Panik Bozukluğu Tedavisi, Psikoterapi, Şema Terapi, Yetişkin Terapisi, Vajinismus Tedavisi.
Fatih Kayhan adresi nerede?Fatih Kayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Peri sokak Enn-Meram Office No 2/208 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Kayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Kayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Kayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Kayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatih Kayhan hangi dilleri konuşuyor?Fatih Kayhan ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Kayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Kayhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Kayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Fatih Kayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Kayhan hangi sigortaları kabul ediyor?Fatih Kayhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler